icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
11. jan 2015

@jankes ja som si to tiež nikdy nepripúšťala. Nevedela som pochopiť napr. mamu, ktorá tiež prvé bábo potratila. Až po vlastnej skúsenosti viem, aké je to ťažké. Neprajem to zažiť nikomu ani raz, nieto ešte dvakrát ako som si to zažila ja. Mne zistili, že mám nejakú mutáciu chromozómov, takže ďalšie tehu by malo byť v pohode, len injekcie si budem musieť pichať. Ale lepšie je, že niečo zistili, než aby neprišli na nič, a povedali, že to len tak príroda chcela

dohna
15. jan 2015

ahojte,
tak čo nové ? ako sa tu pokračuje? nejaké novinky niekto? ja ani poriadne neviem tento mesiac ktorý DC som, akosi nestiham, ale asi niekedy budúci týžden by mala prisť mrcha ☹ tak som zvedavá

klarisa23
autor
15. jan 2015

@dohna ahooj,tak isto som na tom ako ty, behame okolo uveru, samy stres, ani snazilkovanie nic moc a buduci tyzden by mala (ne)prist mrcha, ale uz ju nejako neriesim....viem ,ze raz babo pride, sice neviem kedy ale pride 🙂. Ja som si dnes spravila radost novymi zavesmi a zaclonkou, tak sa z toho vytesujem, treba sa stale z niecoho tesit, alebo na nieco sa tesit, nech sme v pohode a potom to pride 😉

bandikovajana
17. jan 2015

@klarisa23
@dohna baby tento rok sa akosi zacal pre vsetkych hekticky ;) ja tiez ani neriesim nic ani nestiham mam pocit ze je rano a hned vecer :D @rimon @ natickakessinka @janchi212 baby mozem sa uz konecke pochvalit som 3DC a uplne bez problemov bez bolesti len troska silnejsie ale inak som uz aj podla doktora vpohe aj s patologie nezistili nic zle takze ked mrcha odide ideme na vec 🙂 ale nebudem to silit lebo snazime sa kupit dom tak okolo toho behame moj sa rozhodol pre vysku tak sa po veceroch ucime takze nechavame to na hviezdy 🙂

bandikovajana
17. jan 2015

@rimon a ty ako tehulkujes 🙂?

rimon
17. jan 2015

@bandikovajana veru, vsetci tu zacinaju dalsi rok s novym elanom, ale tak to ma byt 😉 drzim vam palce, nech sa domcek podari, aj na vysku nech ma mm dost odhodlania.. u nas je domcek zatial nesplnenym snom, uvidime, co bude o par rokov 🙂 pomaly sa veru bruskatim, vyzeram ako v 5.mesiaci pri dcerke a to ledva finisujem 1.trimester.. mam respekt pred tym pupkatym letom 🙂

bandikovajana
17. jan 2015

@rimon jej na brusko sa ja uz tesim hod sem nejake foto nech mozme troska zavidiet 🙂

janchi212
17. jan 2015

@bandikovajana tak nech vám to s domčekom vyjde, a potom nezabudnite ,,pokrstiť´´ všetky izby v ňom a potom to už isto vyjde 😉 😲

klarisa23
autor
18. jan 2015

@bandikovajana No super teda, ze si po zdravotnej stranke uz ok 🙂. Tak teda aj pre vas bude tento rok zaujimavy co sa byvania tyka .....My uz od minulej soboty byvame v nasom vytuzenom bytiku, ale este je dlha cesta pred nami, kym bude vyzerat podla nasich predstav....

bandikovajana
18. jan 2015

@klarisa23 no uvidime ako sa bude darit a ci sa nam ho podari vybavit

dohna
18. jan 2015

tak ja dnes zasa 2DC :( @rimon @bandikovajana
@janchi212 @klarisa23

klarisa23
autor
19. jan 2015

@dohna nieee to fakt? ☹ Ja este stale cakam, dnes som 25 DC .....

janchi212
19. jan 2015

@dohna neboj, raz to vyjde, keď na to nebudeš myslieť 😉

klarisa23
autor
21. jan 2015

tak zienky, hlasim sa uz aj ja, 1DC :-/

dohna
22. jan 2015

@klarisa23 o jéjé no pekne :(nevadí ide sa ďalej, šak aj my skúšame ešte len pol roka 😀 😀 😀

klarisa23
autor
23. jan 2015

@dohna no my 8 mesiacov......

sophina
24. jan 2015

... Po pol roku snazenia ... Tu je výsledok ... Už sme v 6tt. Budeme mať stvrte babatko.

veroni1988
25. jan 2015

@sophina gratulujem 🙂

janchi212
26. jan 2015

@sophina krása Zuzi, držím palce a teším sa s tebou 😲 😲 😲

kostrmenka
26. jan 2015

ahojte.vedeli by ste mi poradit som zufala.... meska mi to 8den a robila som si uz 4 testy a stale lej jedna ciarka...co to ma byt ??.. poradite mi? dakujem

dohna
27. jan 2015

@sophina no konečne super správa 🙂 teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂 nechcela by si nás trošku nakaziť my s @janchi212 by sme to radi uvítali 😀 😀 😀

janchi212
27. jan 2015

@dohna hej presne. Ale aj my to dáme 🙂 tento rok stoja pri nás plodné sudičky, čo si zabudla @dohna? 😀

lussya
28. jan 2015

Baby, ahojte... este sa k vam nepridavam, ale aby ste vedeli... je mi strasne smutno, placem, ale to sa spravi a preboli to a zas sa pridam ku vam.
Nechcm o tom pisat, tak len strucne, prisli sme o nasu ellu. Preco? Nikto nevie.... ale prirode clovek nerozkaze....
Tak hor sa do tehulkovania. Prejde mi sestonedelie a ozvem sa vam...,
😉

janchi212
28. jan 2015

@lussya to mi je strašne ľúto ☹ drž sa moja. Skús si pozrieť film Nebo nie je výmysel, mne to strašne pomohlo, a viem, že moje dva anjeliky sú tam hore a dávajú na nás pozor a hádam raz budú aj na ďaľšie bábo

lussya
28. jan 2015

@janchi212 dakujem. Skusim to najst na nete. Som bola v nemocnici tu v hainburgu a full servis, aj psychologicku mi zaobstarali. Tak mi je lepsie trochu....

janchi212
28. jan 2015

@lussya viem, že je to možno klišé, ale časom to bude lepšie. Ale musíš sa vyplakať z toho, mne pomohlo aj keď som sa o tom porozprávala s kamoškami, ktoré to zažily. Lebo kto si to neprežije, nevie ani čo ti má povedať a proste nevie ako sa ty cítiš. Drž sa 😲 😲 😲 😲 Posielam ti silné objatie 😉

dohna
28. jan 2015

@lussya ty kokso to fakt ??? jááááj bože, drž sa, a ja že si už v augustovej skupine a sem ani neprídeš a zrazu toto ☹ ☹ ☹ a v kolkom si bola tt ?

dohna
28. jan 2015

@janchi212 no nezabudla, ale už ked je aj @sophina v tom, tak to vyzerá nádejne, že by sa tie sudičky mohli konečne aj na záp. Slovensku pomotať aspoň na 2-3 cykly 😀 😀 😀

lussya
28. jan 2015

@janchi212 presne mas pravdu. Zajtra pride kamoska, ta to zazila 7x... ma uz 50, ziadne dieta, ale je uplne super. Zajtra pokecame. 😉
@dohna no, stalo sa... bola som uz v 13tt, dneska by uz zacinal 14. A ja som to male videla... ale prirode clovek nerozkaze.. je mocnejsia. Teraz sa zotavim a pridam sa k vam. 😉 skusime to este raz. Ak to nevyjde, uz kaslem na to.... a ty tiez este nic? Drzim palce.

bandikovajana
1. feb 2015

@lussya moja to mi je velmi luto ja som uz zotavena tak zelam aj tebe skore zotavenie a nech sa vam cim skor podari opat my uz sa zase zaciname snazit tak uvidíme ako to pojde . zelam vela sil mne pomohlo ked som si pisala s babami ako to oni prezivali ake mali oni pocity. ja som mala tiez velmi dobru starostlivost bola na na sukromnej klinike v dunajskej strede velmi profesionalny pristup muz mi zohnal aj sickoveho gynekológa z ba co sa somnou o tom porozpraval a taky pokoj do mna vlozil ze som odchadzala uplne vyrovnana a zmierena . posielam boztek oddychuj a naberaj nove sily