Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@zilena diki... pohoda. uz je dobre. ja uz neriesim nic. vo stvrtok uz nastupujem do novej prace. a ani nemam ziadne priznaky na ms. dneska mi doslo zle z vone nakysnuteho cesta. krcok je uzavrety, tvrdy.... praia ma bolia. tak som zvedava, ci nie som zas tehu nahodou. pockam do konca marca a uvidime. snad dojdu a mozeme sa snazit a ked nedojdu,tak budem vsetko brat uz v pohode, ziadne nervy...... 😎
Ahojte, my sa snažíme s manželom už od júna 2014, ochvíľu tomu bude rok a zatiaľ nič. Aj čajík z Alchemilky som si kúpila, no čím dalej, tým som viac a viac sklamaná. Nemyslieť na to, to sa ľahko povie, ale prakticky to nie je možné... Pred rokom som potratila, neviem či mám isť na nejake vyšetrenia, či to nie je skoro?
@dohna
@lussya
@klarisa23 baby u nas to vyzera zatial tak ze zajtra idem na vysetrenie lebo mrcha stale nikde pred dovolenkou meskala uz tyzden lekar ma pozrel povedal ze tehotna to nevyzera ze som ze mrcha pride ale uz je to asi 4tyzden a nic tak neviem minula prisla po 5 tyzdnoch ale to kvoli tomu zakroku tak neviem co bude zajtra ns tehotnu sa necitim ziadne priznaky namam tak mam troska obavu aj zo zajtra
Teda 3tyzdne meska nie 4
@bandikovajana tak drzim palce. Som zvedava. Mne este stale od zakroku mrcha neprisla.... tak som zvedava, kedy sa panicke uraci prist. 😀
@lussya mne prisla presne na 5 tyzden a uplne suprova ziadne bolesti zrazeniny nic mala som ju asi 4dni a koniec a odvtedy neprisla naposledy som mala 14.1 nasadila som inofolik moj folandrol a uvidime co je preco teraz neprisla
@bandikovajana no ja uz budem zachvilu sest tyzdnov. Tak som zvedava.... tebe drzim palce.
@lussya mne lekar povedal ze 6-8tyzdnov mam cakat kym pride prva ale prisla po 5 ale ja som bola na sukromnej klinike a myslim si ze mi ten zakrok spravili setrnejsie ako v nemocnici lebo po 2hod po zakroku som isla domov a uz po tej prvej menzes ma skontroloval a povedal ze som zahojena baby co som citala tak aj 3mesiace sa zotavovali
@bandikovajana vsak ja som bola na zakroku v rakusku, krvacala som uplne slabucko tyzden, pila caj z alchemilky a dr hovoril, ze styri tyzdne a mali by mi dojst. Skusala som a krcok tvrdy uzavrety... v prsiach napatie. Bola by sranda, kebyze som tehu... 😎
@lussya no to som ja neskusla ja nemam ani ziadne priznaky tehu ale pocula som uz o tom ze baby tu prvu ani nedostali
@bandikovajana o tom som pocula aj ja... my sme to nejak nesilili, ja uz kaslem na snazenie. Bude to, co ma byt....
@dohna no my tento mesiac skoro nula bodov, asi sme boli spolu len dvakrat, bo prerabame na kompletku byt, tak moj manzel je kazdy vecer K.O. Ale uz to nejako nesilime, povedala som si, ze sa budem venovat teraz hlavne sebe, chcem zacat opät cvicit, nech som do leta fit a uvidime co bude dalej...Ale vymenila som gynekologa a teraz som max spokojna 🙂
@bandikovajana ahoj a ako bolo na dovolenke? A test si si nerobila?
Baby hura prva ms dosla po skoro siestich tyzdnoch... prejde a mozeme sa snazit. Ale nic silit nebudeme...
Baby, tie conste mali po potrate ms, aka bola? Mne sa na obed pustilo trochu krvi a teraz uz nic... akoby sa to zastavilo. Ani ma nic neboli....diki
@lussya ja dom mala take silnejsie asi 2 ci 3 dni a celkovo som mala asi 5 dni
No tak som zvedava...
@bandikovajana @lussya @klarisa23 babule čo je ? nikto nič ? 😕 😕 😕
@dohna baby ja sa ozvem vo stvrtok ;)
@dohna ahoj, ja som po ovu, aj sme stihli posexovat, ale je mi to teraz jedno. Ak som spravne porozumela dnesnemu telefonatu, tak od utorka zacinam pracovat na schwechate na letisku. 😎 takze ja som to nechala tentoraz na osud, uvidime, co bude... ale chcem aspon tri styri mesiace pracovat, nech nieco nasetrim a ked na to nebudem mysliet, tak snad sa aj zadari....
@bandikovajana a ty ako? Som zvedava a drzim palce....

@lussya ahoj, uz nemusis odpovedat, citala som tvoj clanok, je mi z toho nanic. Ja som to aspon nevidela... Drzim Ti velmi palce, aby si sa s tym vyrovnala cim skor. Mne pomohlo dost to, ze som toto obdobie zacala vnimat ako obdobie DO dalsieho tehotenstva a snazim sa uzivat si vsetko, co uz pomotom nebudem moct robit (drinky, plavanie, lyzovanie, pecen, plesnivy syr atd.). Musime sa drzat a dame to...