Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana nooo tak tu citim vo vzduchu pozitivne spravy 🙂
@bandikovajana no máme tu štvrtok, dúfam, že máš samé pozitívne správy že by sa v Kuwaite zadarilo ? 😀 😀 😀
@bandikovajana jéééé paráda gratulujem moc moc 🙂 🙂 🙂 , hlavne nech sa to teraz udrží a nech je všetko ok 🙂
@dohna jj hlavne nech je zdravucke a dotiahneme to az k pôrodu 🙂
@bandikovajana jej gratulujem ,ja som si tiez nasla dve ciarky pomyay po tristvrt roku ,asi predvcerom,ale ak uz mas knizku tak aj srdiecko uz bolo vidno ,ze? Ja dufam ze aj na mna sa usmeje stastie,a uvidim bit srdiecko ,kedze predtym sme to stastie nemali...,nech to utiahnes do statneho konca 😉,a este som zabudla,ze ja som uzivala tiez inofolic 2x denne a macu 3x denne
@bandikovajana jeeej, super. Gratulujem. A vsetko bude ok... drzim palce.
@julypetkova
@lussya dakujem baby jj bilo ako zvon s takou malou dušičkou som tam dnes išla a nakoniec som aj s knižkou uz odišla co som ani nečakala lebo som v 7tt podľa menzes v 9tt ale aj tak sa knižka tuším v 10 alebo 12 dava
@bandikovajana Jani gratulujem ti. Si inak presne o týždeň viac ako ja 😉 aj mne už v stredu na kontrole doktor ukázal srdiečko 😉 😉 Verím, že tento raz nám to obom vyjde. Som aj v novembrovkách už, takže ty by si mala mať termín 2.11. Aspoň jednu známu by som tam rada mala 😲
@bandikovajana mojaaa srdecne gratulujem moc sa tesim spolu s tebou 🙂
@janchi212 ahoj to je supis 🙂 gratulujem a verim ze tento raz uz budeme mat stastny porod 🙂 ja mam termin 22.10
@janchi212 este by bola haluz keby sme aj spolu rodili ale ty asi budes tam u vas rodit ze?
@janchi212 @bandikovajana @klarisa23 @lussya ja hlásim dnes 3DC inofolic objednaný, alchemilku pijem, tak hádam to tento cyklus dáme aj my 😉
@dohna budeme drzat palceky ja pravdu povediac ani neviem kedy sa nam podarilo lebo vychadza to 2tyzdne po ovulke a to sme sa uz nejako nesnazilkovali
@bandikovajana aha, som myslela, že budeš mať 2.11. takže budeš v oktobrovkách teda. Ja môžem buď v Trnave alebo Piešťanoch, no v PN mi krstná robí pôrodnú asistentku, takže asi tam by som chcela. A ty budeš v TT? A ďakujem 🙂
@dohna teraz to už určite vyjde. Držím palce 😲 Hlavne na to moc nemysli. Aj keď viem, že je to ťažké, no nám sa to zrovna v tom februári tak podarilo. Ja som si povedala, že kašlem na to či to vyjde alebo nie, veď niekedy sa to hádam podarí. A sexík sme si užili ako keď sme začali spolu chodiť, a to už sme 11 rokov spolu 😀 😀 😀 Tak možno aj to pomohlo 😀 😀 😀
@janchi212 jj som tam v oktobrovkach no ja ak sa mi nepodari hainburg tak asi budem zase v tt , niesom nadsena z tt porodnice ale ak nebude na vyber budem musiet
@bandikovajana mne sa v tt nepáčila jedine vrchná sestra, keď som tam bola na kyret. Inak doktori, sestričky boli super, ale tá vrchná to bol des 😖
@janchi212 ja ked som rodila tak boli celkom fajn ale co som pocula zleho na tu nemocnicu aj od kamosiek aj vo mali vela kauz tak sa mi tam vobec nechce a v hlohovci je aka porodnica ,dobra?
@bandikovajana v Hc nie je práveže žiadna. Takže si môžem vybrať TT, PN, NR. Do každého mesta je to cca rovnaká vzdialenosť
@janchi212 mne neni uz skoro vobec zle ani som vobec nevracala vo stvryok som mala na male to mi bolo hrozne zle som myslela ze aj vracat budem ale potom som to predychala len mi stale zima mam uz opar pod nosom v nose aj na pere :(

@dohna ahoj, no my sme to nateraz nechali na chvilu tak, aspon do leta.....takze sa nesnazime.....bolo to pre nas dost stresove obdobie a skor nas to rozdelovalo, ako zblizovali, tak bude najlepsie ak to nateraz zavesime na kliniec....a ty ako?