icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

zilena
3. mar 2015

@lussya ahoj, uz nemusis odpovedat, citala som tvoj clanok, je mi z toho nanic. Ja som to aspon nevidela... Drzim Ti velmi palce, aby si sa s tym vyrovnala cim skor. Mne pomohlo dost to, ze som toto obdobie zacala vnimat ako obdobie DO dalsieho tehotenstva a snazim sa uzivat si vsetko, co uz pomotom nebudem moct robit (drinky, plavanie, lyzovanie, pecen, plesnivy syr atd.). Musime sa drzat a dame to...

anickablazekova2015
Odpoveď bola odstránená
lussya
3. mar 2015

@zilena diki... pohoda. uz je dobre. ja uz neriesim nic. vo stvrtok uz nastupujem do novej prace. a ani nemam ziadne priznaky na ms. dneska mi doslo zle z vone nakysnuteho cesta. krcok je uzavrety, tvrdy.... praia ma bolia. tak som zvedava, ci nie som zas tehu nahodou. pockam do konca marca a uvidime. snad dojdu a mozeme sa snazit a ked nedojdu,tak budem vsetko brat uz v pohode, ziadne nervy...... 😎

dohna
4. mar 2015

@janchi212 @bandikovajana @klarisa23 @lussya babule tak vyzerá to u nás asi tak že 2.3 sme snažilkovali 13DC a včera 14DC bola ovulka, tak hádam sme sa trafili a vajko si pekne počkalo na tých ako @janchi212 hovorí borcov 😀 😀 😀

adahaj
4. mar 2015

Ahojte, my sa snažíme s manželom už od júna 2014, ochvíľu tomu bude rok a zatiaľ nič. Aj čajík z Alchemilky som si kúpila, no čím dalej, tým som viac a viac sklamaná. Nemyslieť na to, to sa ľahko povie, ale prakticky to nie je možné... Pred rokom som potratila, neviem či mám isť na nejake vyšetrenia, či to nie je skoro?

bandikovajana
4. mar 2015

@dohna
@lussya
@klarisa23 baby u nas to vyzera zatial tak ze zajtra idem na vysetrenie lebo mrcha stale nikde pred dovolenkou meskala uz tyzden lekar ma pozrel povedal ze tehotna to nevyzera ze som ze mrcha pride ale uz je to asi 4tyzden a nic tak neviem minula prisla po 5 tyzdnoch ale to kvoli tomu zakroku tak neviem co bude zajtra ns tehotnu sa necitim ziadne priznaky namam tak mam troska obavu aj zo zajtra

bandikovajana
4. mar 2015

Teda 3tyzdne meska nie 4

lussya
4. mar 2015

@bandikovajana tak drzim palce. Som zvedava. Mne este stale od zakroku mrcha neprisla.... tak som zvedava, kedy sa panicke uraci prist. 😀

bandikovajana
4. mar 2015

@lussya mne prisla presne na 5 tyzden a uplne suprova ziadne bolesti zrazeniny nic mala som ju asi 4dni a koniec a odvtedy neprisla naposledy som mala 14.1 nasadila som inofolik moj folandrol a uvidime co je preco teraz neprisla

lussya
4. mar 2015

@bandikovajana no ja uz budem zachvilu sest tyzdnov. Tak som zvedava.... tebe drzim palce.

bandikovajana
4. mar 2015

@lussya mne lekar povedal ze 6-8tyzdnov mam cakat kym pride prva ale prisla po 5 ale ja som bola na sukromnej klinike a myslim si ze mi ten zakrok spravili setrnejsie ako v nemocnici lebo po 2hod po zakroku som isla domov a uz po tej prvej menzes ma skontroloval a povedal ze som zahojena baby co som citala tak aj 3mesiace sa zotavovali

lussya
4. mar 2015

@bandikovajana vsak ja som bola na zakroku v rakusku, krvacala som uplne slabucko tyzden, pila caj z alchemilky a dr hovoril, ze styri tyzdne a mali by mi dojst. Skusala som a krcok tvrdy uzavrety... v prsiach napatie. Bola by sranda, kebyze som tehu... 😎

bandikovajana
4. mar 2015

@lussya no to som ja neskusla ja nemam ani ziadne priznaky tehu ale pocula som uz o tom ze baby tu prvu ani nedostali

lussya
4. mar 2015

@bandikovajana o tom som pocula aj ja... my sme to nejak nesilili, ja uz kaslem na snazenie. Bude to, co ma byt....

klarisa23
autor
5. mar 2015

@dohna no my tento mesiac skoro nula bodov, asi sme boli spolu len dvakrat, bo prerabame na kompletku byt, tak moj manzel je kazdy vecer K.O. Ale uz to nejako nesilime, povedala som si, ze sa budem venovat teraz hlavne sebe, chcem zacat opät cvicit, nech som do leta fit a uvidime co bude dalej...Ale vymenila som gynekologa a teraz som max spokojna 🙂

klarisa23
autor
5. mar 2015

@bandikovajana ahoj a ako bolo na dovolenke? A test si si nerobila?

dohna
5. mar 2015

@klarisa23 aj ja som začala cvičiť Jillian Michaels a dala som sa na zdravú stravu, tiež by som chcela byť do leta fit 🙂 ja skusim ešte po tejto mrche čo by mala prísť v polke marca ešte inofolic a potom prdím na to, budem sa namiesto bábätka tešiť na dovolenku 😀 😀 😀

klarisa23
autor
5. mar 2015

@dohna tak to sme dve aj ja cvicim Jilian Michaels 🙂

lussya
5. mar 2015

Baby hura prva ms dosla po skoro siestich tyzdnoch... prejde a mozeme sa snazit. Ale nic silit nebudeme...

dohna
5. mar 2015

@klarisa23 a ktorý level si ?

klarisa23
autor
5. mar 2015

@dohna ja este len ten prvy, budem ho cvicit cely mesiac a ty?

dohna
5. mar 2015

@klarisa23 ja tiež prvý, začala som v pondelok, dám ho 10 dní a potom idem na level2 🙂

dohna
5. mar 2015

@lussya no vidíš, tak si sa dočkala 🙂

lussya
5. mar 2015

Baby, tie conste mali po potrate ms, aka bola? Mne sa na obed pustilo trochu krvi a teraz uz nic... akoby sa to zastavilo. Ani ma nic neboli....diki

bandikovajana
5. mar 2015

@lussya ja dom mala take silnejsie asi 2 ci 3 dni a celkovo som mala asi 5 dni

lussya
5. mar 2015

No tak som zvedava...

lili654
6. mar 2015

@adahaj no ja mam podobný prípad ako aj ty tiež sa tak dlho snažíme ako aj ty a stále nič :( tiež sme z toho sklamaný a teraz som začala piť inofolic tak uvidím hádam mi to zabere.. ja mam aj nepravidelnú menštruáciu chodí mi ako sa jej zachce mam dlhé cykly

dohna
17. mar 2015

@bandikovajana @lussya @klarisa23 babule čo je ? nikto nič ? 😕 😕 😕

bandikovajana
17. mar 2015

@dohna baby ja sa ozvem vo stvrtok ;)

lussya
17. mar 2015

@dohna ahoj, ja som po ovu, aj sme stihli posexovat, ale je mi to teraz jedno. Ak som spravne porozumela dnesnemu telefonatu, tak od utorka zacinam pracovat na schwechate na letisku. 😎 takze ja som to nechala tentoraz na osud, uvidime, co bude... ale chcem aspon tri styri mesiace pracovat, nech nieco nasetrim a ked na to nebudem mysliet, tak snad sa aj zadari....
@bandikovajana a ty ako? Som zvedava a drzim palce....