icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
30. mar 2015

@bandikovajana mne ešte býva, skoro celý deň, občas aj zvracanie no väčšinou len sliny idú aj keď som najedená. A zima mi občas tiež býva, včera mi riadna bola teda 🙂

bandikovajana
30. mar 2015

@janchi212 aj sa hodim k tebe do novembroviek nech mozme kecat nejako si nikoho neviem najist v oktobrovkach

janchi212
30. mar 2015

@bandikovajana ja som už aj v súkromke. Ja som si tiež nemohla. Predsa len tu sme boli dlhšie a super partia, jedine jedna baba sa tam pridala, ale s ňou som si písavala správy. Kedy ti vychádza teda presný termín? Koncom októbra? Môžeme aj v správach kecať 😀

bandikovajana
30. mar 2015

@janchi212 uz som sa tam hodila :D jej kolko tam mate brusiek 🙂 v nasej skupine su vsetky baby take konzervativne tusim som tam pacla brusko len ja :( mne vychadza podla MS 22.10 ale som o dva tyzdne menej tak neviem v knizke mam 22.10 ale bude sa to asi menit

jankes
30. mar 2015

jéééééééééj @janchi212 @badikovajana srdečne vám blahoželám. Pevne verím, že tentoraz do bude všetko dobré až do šťastného záveru. Držkajte sa a skúste si to poriadne užiť. 😉

janchi212
30. mar 2015

@bandikovajana tak potom tam napíš, že by si chcela aj do súkromnky ísť. Brušiek? Fotiek asi si myslela, či? 😀 A kedy ideš na ďalšiu poradňu?

janchi212
30. mar 2015

@jankes ďakujem Ti veľmi pekne. Hádam budeme teba nasledovať 😉 Nech aj tebe všetko vyjde a nech je maličké zdravé. Už aj vieš čo budete mať?

bandikovajana
30. mar 2015

@janchi212 komu tam mam napisat ? za tu sukromku, a jj bruska akoze fotky brusiek 🙂 na dalsiu idem budusi stvrtok 9.4

marselinm
30. mar 2015

@bandikovajana @janchi212 baby velka gratulacia a uspesne dotehulkovanie 😉 😲

bandikovajana
30. mar 2015

@marselinm
@jankes dakujeme aj vam len vsetko dobre do uspesneho konca marselinm ty uz to mas za par 🙂 ja som rodila prvy krat v 38tt to ty uz mas za 3 tyzdne woow uz sa tesim ked sa dopracujeme aj my k tomuto cislu 🙂

marselinm
30. mar 2015

@bandikovajana no veru uz to je za par,uz ma aj pot oblieva 😀 ked si spomeniem na porod,ale prezijeme 🙂 len sa drzkaj a davaj na seba pozor nech vidim fotky s bruskom 😉

dohna
30. mar 2015

@janchi212 @bandikovajana @jankes @marselinm jééé aké pekné že sa to tu znova hýbe-tá stará partia 🙂

bandikovajana
30. mar 2015

@dohna len skoda ze nie sme na rovnako ale aspon s janchi212 sme velmi blizko a este je sanca ze budeme aj kocikovat ze nebyva tak daleko 🙂

janchi212
30. mar 2015

@bandikovajana stačí buď keď to napíšeš na plochu v téme novembrovčiatka 2015, alebo tuším tretíkrát mama sa volá tá baba čo založila diskusiu a ona ťa pridá potom do súkromnky

janchi212
30. mar 2015

@marselinm ďakujem veľmi pekne. A ty sa drž tiež, veď už to máš za pár 🙂 Potom daj sem vedieť keď bude malinké na svete, aby sme videli 😉

janchi212
30. mar 2015

@bandikovajana ja idem budúcu stredu. To budem v 10 týždni. Srdiečko sme mali už v 7, tak pevne verím, že dopadne dobre, nakoľko mi nevoľnosti trvajú stále 🙂

janchi212
30. mar 2015

@dohna @bandikovajana veru baby chýbali mi tie pokecy. A Jani to jedine, že dojdem niekedy do TT čo moc nechodievam, alebo ty budeš mať cestu smer Hc niekedy potom 😉

bandikovajana
30. mar 2015

@janchi212 nevadi sak nieco naplanujeme budeme sa stahovat do domceka tak mozte niekedy prist na kavu

marselinm
30. mar 2015

@dohna ja na vas casto myslim a pridem sem kuknut co nove
@bandikovajana kazda sme z nejakeho kuta,ale aspon takto sme sa stretli a rozoberali nase starosti a vylevy 😉
@janchi212 jasne dam hned vediet ako pridem domov a vy sa nezabudnite pochvalit bruskami,budem vas sledovat 🙂

jankes
31. mar 2015

@janchi212 @bandikovajana pevne verím, že ma budete nasledovať do úspešného konca (teda, že sa ho aj ja úspešne dočkám 😀 ) . Už bolo dosť smoly hádam. Zatiaľ to vyzerá na chlapca. Jedného už doma mám, ale tak hlavne nech je zdravučké, je jedno čo bude. Pomaly už aj robím zásoby vecičiek, keďže po 13-tich rokoch už nemám doma nič bábätkovské. 😉
@dohna tebe prajem tiež, aby si sa k nám čoskoro pridala. Ja som bola dosť nešťastná, že sa nám nedarí ihneď, ale až keď som sa na to "vykašlala" tak to vyšlo. Tak to vyzerá, že pre každého je správny čas inokedy. Tak si len užívaj života a teš sa zo všetkého, čo už máš 🙂 😉 Vidím, že elánu máš teda dosť. 😉

rimon
10. apr 2015

@janchi212 @bandikovajana jeej, baby, strasne moc vam drzim palce k pupkateniu 😉 som si povedala, ze sem nakuknem po dlhsom case, ci sem este pisete a tu taketo skvele spravy 🙂 nech si tehotenstvo spokojne uzivate az do vydareneho konca 😉

@dohna uz len ty chybas do okruhlej zbierky 😉 nech vitaminy pomozu a podari sa aj vam, vyzera to na uspesny rodiaci rok 2015 😀

janchi212
10. apr 2015

@rimon ďakujeme, ja si ho zatiaľ užívam pri debate s wc misou 😀 no aspoň viem, že je všetko v poriadku 🙂 . Verím, že aj @dohna sa k nám onedlho pridá 😉 😲

rimon
10. apr 2015

@janchi212 si pamatam jednu navstevu u dr, ked som este dcerku cakala.. mamicka predo mnou sa stazovala, ze je jej stale zle, tusim uz mala po prvom trimestri, tak jej len povedal, nech je rada, ze aspon vie, ze je vsetko v poriadku 🙂 a ja som tam zostala taka vyklepana, ze ved mne zle nebyva 😀 ani pri druhom nic, tak som mala zasa obavy obcas ci je vsetko ok, lebo ved to nemas ako skontrolovat.. takze nie je dobre ani tak, ani tak, vzdy sa budeme stazovat a strachovat o tych nasich drobcov 😉

dohna
10. apr 2015

@janchi212 @bandikovajana @rimon ty brďo ty si už 24tt ? tééééda, neni to tak dávno čo si písala že máš tehot. knižku a toť z Teba už riadna mamina je 🙂 super 🙂 veď @janchi212 čítala náš horoskop (keďže sme jedno znamenie) a že tento rok bude plodiaci, jej sa už zadarilo a ja teda ešte dám ten inofolic a potom už vážne prdím na to, už na to nemám nervy 😠 😠 😠
inak v týchto dňoch by mala @lambrett rodiť 🙂 tak dúfam, že nám dá aspoň info 🙂 a @klarisa23 ty ako ? čo nové u teba ?

bandikovajana
10. apr 2015

@rimon ahoj no ja som na tom rovnako vobec mi nieje zle pri dcerke hrozne a teraz nic tak sa sem tam ukludnujem aspon s tym angelsaunds 🙂 mala som ist tento tyzden na kontrolu a doktor si zobral dovolenku skoro ma prekotilo tak zase musim cakat do stvrtka dufam ze uz uvidime aj rucky aj nozky vsetko v plnej kraske lebo ani neviem v ktorom presne som tt

janchi212
10. apr 2015

@rimon mne zas našťastie nie je nonstop zle, tak sa to dá v pohode zvládnuť. A napr. keď čakám u doktora mám zásobu cukríkov, nech tam náhodou trapas nespravím 😀

janchi212
10. apr 2015

@bandikovajana neboj to rýchlo ubehne. Určite uvidíš, ja som videla už teraz v stredu 2 ručičky, zatiaľ dve nožičky (uvidíme či bude tretia 😀 ) a som v 10 týždni. A ty si viac ako ja. Inak moje stále zdvíhalo jednu ručičku, tak sa doktor smial, že pozrite sa ako vám kýva 🙂 Normálne mi slzy od šťastia tiekli 🙂
@dohna ten horoskop musí vyjsť. Verím, že na narodky sa už budeš tešiť z dvoch // ak nie aj skôr 😉

bandikovajana
10. apr 2015

@janchi212 no podla terminu aky mi dal do knizky by som mala byt v 13tt ale povedal ze je to menej ale mozno dorastlo uz lebo ten angelsounds zevraj je pocut od 12tt a ja uz pekne pocujem od minuleho tyzdna tak neviem som zvedava uz chcem tu fazulku nasu vidiet tak ma nahnevalo ze si zobral zrovna teraz dovolenku uz som sa tak tesila tie 3 tyzdne mi pridu ako vecnost a teraz este dalsi ale tak uz pockam

janchi212
10. apr 2015

@bandikovajana budeš ho aspoň lepšie vidieť potom. Neboj, veď keď počuješ srdiečko tak je všetko ok. Kde ste ho kupovali? Aj ja rozmýšľam, že si ho kúpim

bandikovajana
10. apr 2015

@janchi212 ja som si tu cez konika objednala a s gelom a este mi pani a reprak pribalila