Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna ja som 18tt a uz veselo kopoce tyzden 🙂
@dohna neboj sa, nie si sama. aj ja som tu este. len sem tak casto nechpdim, lebo ne uz tolko casu... robotq a mala aa domacnoat. zacala som robit tu v rakusku naletisku a uz som schidla psem kilo. a na sexik nemame ani cas, vsak sa s mm ani nevidime... 🙂 takze my sme to fakt nechali na nahodu....
My sa tiez snazime a stale vobec nic. Uz sme zufaly akurat tento mesiac mi zatial meska menzes 5 dni tak uvidime co a ako
@zuzaanka27 no a teda čo už netestuješ ???
Nie od minule roka som sa tolko krat otestovala a stale nic
Tak este stale nedosla
u mna nakoniec tiez nic. mala som.len vcera trosinku ruzovkasteho vytoku a dnes rano tiez. a u nic. som myslel, ze mi zacinaju kramy... krcok tvrdy, ci je uzavrety neviem, u mna uz tazko povedat po porode a troch abortoch... takze neviem. a meskaju mi uz sest dni. myslite, ze mozem byt teho? mam problemy aj tou stitbou zlazou a tera mam aj infekciu oka, cele napuchnute. mozu mi aj preto meskat?
nie, netestovala som este. mam to zakazane od mm 😀 ze uz by som mala nove auto, kolko som uz minula na testy.
@dohna tak som si urobila test. a je to tam... dve ciarky. ale este sa moc neteaim, klamem, tesim, ale opatrne. vyzera to nazaciatok siesteho tyzdna. k dr. idem az okolo 15. tentoraz to dopadne upesne. prirodzee a bez snazebia to prislo same.... tak je a vsetko bude ok... 🙂 drzim palceky aj tebe.
@zuzaanka27 ahoj a vy sa kolko snazite?
My sme sa snazili rok a pol a v pondelok som zistila ze som tehotna len este newedia zistit ci je zive alebo mrtve lebo som v 5 tyzdni
@zuzaanka27 zive alebo mrtve? preco by malo byt mrtve?

@dohna ja som včera tt, a @bandikovajana je tuším 18 tt. Ja ešte necítim, občas také ako keby svrbenie, no neviem ako to má presne byť, keďže som to nezažila 🙂