icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
26. máj 2015

@dohna ja som včera tt, a @bandikovajana je tuším 18 tt. Ja ešte necítim, občas také ako keby svrbenie, no neviem ako to má presne byť, keďže som to nezažila 🙂

bandikovajana
26. máj 2015

@dohna ja som 18tt a uz veselo kopoce tyzden 🙂

lussya
26. máj 2015

@dohna neboj sa, nie si sama. aj ja som tu este. len sem tak casto nechpdim, lebo ne uz tolko casu... robotq a mala aa domacnoat. zacala som robit tu v rakusku naletisku a uz som schidla psem kilo. a na sexik nemame ani cas, vsak sa s mm ani nevidime... 🙂 takze my sme to fakt nechali na nahodu....

dohna
27. máj 2015

@lussya JJ ešte myslím aj @klarisa23 tu zostala s nami 🙂 si tu pripadám ako nejaká stratená duša 😀 😀 😀 osem kilo si schudla ???? páni moji tak to je super nie ? čo by som ja za to dala toľko schudnúť 🙂

lussya
27. máj 2015

@dohna hej osem. ale robim upratovacku na letisku, takze chodim aj desat km denne. ale ucim sa aj nemcinu, nech nerobim upratovacku cely zivot. twrazz by bodlo tehu, uz mam aj narok na rakusku matersku. ;) som zvedava, ci mi dneska pride ms....

dohna
27. máj 2015

@lussya vidíš a možno teraz sa vám podarí, inak to by aj mne nezaškodilo chodiť aj 100km denne 😀 😀 😀 ,
tak inak super že budeš mať nárok na MD 🙂 predsa len je to ovela viac ako tu na SK :( juj tak daj potom vedieť či mrcha dorazila, alebo si dala pauzu 😉

klarisa23
autor
27. máj 2015

@dohna ahooj, no jasne som tu este stale medzi vami....mali sme s manzelom trojmesacnu pauzu, ale znova sme sa vrhli do toho 🙂. Tentoraz vsak bez vitaminov, byliniek a pod. veci, nechavame to cisto na nahodu, ziadne sledovanie......a vy ako ste na tom?

dohna
29. máj 2015

@klarisa23 ja som dnes 14DC ty si ktorý ? MS by nemala prísť 13.6 a to idem zrovna na Oravu po horách chodiť, tak dúfam, že nepríde a zvládnem pekne turistiku .)

zuzaanka27
29. máj 2015

My sa tiez snazime a stale vobec nic. Uz sme zufaly akurat tento mesiac mi zatial meska menzes 5 dni tak uvidime co a ako

dohna
29. máj 2015

@zuzaanka27 no a teda čo už netestuješ ???

zuzaanka27
29. máj 2015

Nie od minule roka som sa tolko krat otestovala a stale nic

lussya
30. máj 2015

@dohna tak po styroch dnoch meskania mi dorazila. kaslat na to. treba sa sustredit na pracu, tak asi preto dosla.

klarisa23
autor
30. máj 2015

@dohna ja som dnes 16 DC,ale tutu mutu bolo tentoraz len dvakrát,tak tomu nedavam velku sancu.... vymenila som gynekologa,tak som ostala taka kludnejsia...drzim ti palceky,aby mrcha nedorazila . ..ale inak do 45 mame este obidve daleko,nemusime sa stresovat 😉

zuzaanka27
30. máj 2015

Tak este stale nedosla

lussya
30. máj 2015

u mna nakoniec tiez nic. mala som.len vcera trosinku ruzovkasteho vytoku a dnes rano tiez. a u nic. som myslel, ze mi zacinaju kramy... krcok tvrdy, ci je uzavrety neviem, u mna uz tazko povedat po porode a troch abortoch... takze neviem. a meskaju mi uz sest dni. myslite, ze mozem byt teho? mam problemy aj tou stitbou zlazou a tera mam aj infekciu oka, cele napuchnute. mozu mi aj preto meskat?

klarisa23
autor
31. máj 2015

@lussya ahoooj a neskusala si testovat?

lussya
31. máj 2015

nie, netestovala som este. mam to zakazane od mm 😀 ze uz by som mala nove auto, kolko som uz minula na testy.

dohna
31. máj 2015

@lussya no vidíš tak šanca tam na mimi je 🙂

lussya
3. jún 2015

@dohna tak som si urobila test. a je to tam... dve ciarky. ale este sa moc neteaim, klamem, tesim, ale opatrne. vyzera to nazaciatok siesteho tyzdna. k dr. idem az okolo 15. tentoraz to dopadne upesne. prirodzee a bez snazebia to prislo same.... tak je a vsetko bude ok... 🙂 drzim palceky aj tebe.

dohna
3. jún 2015

@lussya ty brďo tak predsa ste to dali 🙂 super 🙂 a gratulka velká aj hodíš testík ? ja mám na testovanie ešte času dnes som ešte len 19DC a zatial nebola asi ani ovulka, čudné no šak uvidíme ako to dopadne, ty sa drž a informuj 🙂

lussya
3. jún 2015

@dohna ano dali. A to sme spolu spali asi trikrat za cely mesiac. 🙂 tak drzim palce aj tebe. Pockaj, hned ho dam. A to som si ho robila vcera vecer, ani cikat mi netrebalo. 😎 a u mna ziadny priznak, len opuchnute oko. 😀

dohna
3. jún 2015

@lussya počkaj oči som mala aj ja opuchnuté 😀 😀 😀

lussya
3. jún 2015

@dohna no... to je novy priznak tehu. 😀 ale mam ho stale zapalene. Som aj na peenke s tym doma. Ale uz chcem ist robit, leb doma sa zblaznim. Furt sa len sledutujem.
Fotka mi nejde pridat, zevraj nedostatok pamate....

klarisa23
autor
3. jún 2015

@lussya ani nevies ako si mi sprijemnila den, ked som sa docitala, ze si tehu 🙂. Moc moc gratulujem a treba verit, ze tentoraz dopadne vsetko dobre 🙂

klarisa23
autor
3. jún 2015

@dohna vyzera to ta, ze tu zostaneme same 😀 . Ale na dobre sa oplati cakat 😉

klarisa23
autor
3. jún 2015

@zuzaanka27 ahoj a vy sa kolko snazite?

dohna
3. jún 2015

@klarisa23 JJ a ako sa hovorí kto si počká ten sa dočká 🙂 tak treba veriť 🙂 ja som sa dala na bike do práce jazdiť každý deň 16km ak nie viac, drepy a skáčem cez švihadlo 🙂 tak som taká unavená každý deň, že spím ako drevo 😀 😀 😀 takže snažilkovať zas budeme až bude pršať , 😀 😀 😀

zuzaanka27
3. jún 2015

My sme sa snazili rok a pol a v pondelok som zistila ze som tehotna len este newedia zistit ci je zive alebo mrtve lebo som v 5 tyzdni

klarisa23
autor
3. jún 2015

@dohna ja som sa tiez dala na sport, na tehu teraz myslim ovela menej, co je dobre a hlavne uz draheho nenahanam ako tomu bolo predtym......teraz nahana on mna 😀.

klarisa23
autor
4. jún 2015

@zuzaanka27 zive alebo mrtve? preco by malo byt mrtve?