Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@zuzaanka27 ale stale nechapem, preco ta gynekologicka strasi s tym, ze by malo byt mrtve? Ci ty si predtym mala nejake problemy?
Nie nemala vobec len mam HPV vyrus ktory v horsom stadiu sposobuje rakovinu krcka maternice tak asi preto
Ahojte,@janchi212 @lussya @bandikovajana @klarisa23 tak ja zase nič, dnes 2DC....
@klarisa23 @dohna baby, je to tam, som tehu, ale krpec je o dva tyzdne mensi, oodla ms som v 7tt, podla ultrazvuku v 5tt, ale bol tam, hybal sa a aj srdco akoby bilo. Ta ze dve moznosti, bud som neskor ostala tehu, alebo sa nevyvija. O tri tyzdne kontrola. Tak drzte palce. Drobcek, pekne sa vyvijaj... 🙂
@zuzaanka27 neboj nic, vsetko dobre dopadne, treba byt optimisticky naladena 😉 . Daj potom info .......
Neboj sa dam
@lussya jej velka gratulka drzim moc moc palceky a moj drobec bol tiez o 2 tyzdne mensi ale uz to dorastol 🙂
@bandikovajana dakujem. Tentoraz to dame do konca. ;) amalinke ake krasne... ja uz chcem september, nech mala zas chodi do skoly a ja budem uz za polovicou. 😉 a co cakate? Vies uz?
@lussya co by si povedala z foto 🙂 druha foto je pohlavie 😎
@bandikovajana dobre vidim pipika? 😀
@lussya dobre dobre vidis :D chceli sme babu ale mozno zato nam to nevyslo lebo som stale sledovala kedy mame sexovat ze aby bola baba a co mame jak mame a stale som bola v tom ze musi to byt baba a mozno zato sa to nepodarilo lebo vestica si mi uz roky dozadu povedala ze budem mat dievca a chlapca a ked som potratila v decembri povedala som si jaka som krava tak som chcela dievca a nemam nic a hned v januari sa podarilo a je to chlapec 🙂
@bandikovajana super. Gratulka. A meno mate? Neboj, este budes mat a babu.
@lussya uf no neviem ja uz mam 2 chalanov babu a teraz bude zase chalan neviem neviem dalsie uz asi nehrozi 🙂 zatial mame meno Marcus ale moze sa to este zmenit
caute baby 😉 tak, mne zostavaju 3-4 tyzdne v kinderstave, ale teda poviem vam, ze ten zaver v letnej sezone je velmi narocny.. a to som teplomil a letny clovek 🙂 najviac mi je luto, ze si dcerka nevychutna tie teple dni ako by mohla, ale zasa nie je posledne leto vo vesmire 🙂 finisujem s pripravami, periem ako diva a uz by som si aj kabelu mohla zbalit 😀
@rimon @bandikovajana @lussya no baby konečne ste sa aj ozvali 🙂 aspoň viem čo sa s Vami deje tebe @rimon prajem pohodový a hlavne rýchly pôrod aby ti to dobre dopadlo anezabudni že tu čakáme aj nejaké fotečky potom nech vidíme drobca 🙂 @bandikovajana Jani to je jedno či chlapec či dievča, hlavne zdravíčko a v kolkom si vlastne tt ? a @lussa ty si to pekne užívaj a vychutnávaj a opatruj seba aj malinké 🙂

Tak mi gynkoska pivedala ze je to este malinke este len 5 tyzden a ze je velmi zle zistit ci je zive alebo mrtve najblizsie mam ist 23.6 ze to budem v 8 tyzdni a ze skor