icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

zuzaanka27
4. jún 2015

Tak mi gynkoska pivedala ze je to este malinke este len 5 tyzden a ze je velmi zle zistit ci je zive alebo mrtve najblizsie mam ist 23.6 ze to budem v 8 tyzdni a ze skor

klarisa23
autor
9. jún 2015

@zuzaanka27 ale stale nechapem, preco ta gynekologicka strasi s tym, ze by malo byt mrtve? Ci ty si predtym mala nejake problemy?

zuzaanka27
9. jún 2015

Nie nemala vobec len mam HPV vyrus ktory v horsom stadiu sposobuje rakovinu krcka maternice tak asi preto

dohna
15. jún 2015

Ahojte,@janchi212 @lussya @bandikovajana @klarisa23 tak ja zase nič, dnes 2DC....

klarisa23
autor
15. jún 2015

@dohna no ja som dnes 9 DC....bola som aj u gynekologa,ten mi kvoli skratenym cyklom vymenil lieky...tak cakam,ze zase po nich budem vyzerat ako velryba :-\

lussya
15. jún 2015

@dohna juuj, a tak som na teba myslela. Nevadi, das to. Verim tomu. Ja idem zajtra k doktorovi, tak som zvedava.

lussya
17. jún 2015

@klarisa23 @dohna baby, je to tam, som tehu, ale krpec je o dva tyzdne mensi, oodla ms som v 7tt, podla ultrazvuku v 5tt, ale bol tam, hybal sa a aj srdco akoby bilo. Ta ze dve moznosti, bud som neskor ostala tehu, alebo sa nevyvija. O tri tyzdne kontrola. Tak drzte palce. Drobcek, pekne sa vyvijaj... 🙂

dohna
17. jún 2015

@lussya jéééé gratulujem, dúfam že tentoraz to dáte spolu do víťazného konca, držím moc moc palce 🙂 🙂 🙂

klarisa23
autor
17. jún 2015

@lussya gratulujeeem 🙂 prajem pekne tehulkovanie 🙂
@dohna ostali sme tusim uz len my dve 😀 , vidim to aj u jednej aj u druhej na dvojcataaa, ked tak dlho cakame 😉

klarisa23
autor
17. jún 2015

@zuzaanka27 neboj nic, vsetko dobre dopadne, treba byt optimisticky naladena 😉 . Daj potom info .......

dohna
17. jún 2015

@klarisa23 dvojčatá ? to ja by som najprv musela absolvovať nejaké liečenie aby som sa vôbec na také niečo pripravila 😀 😀 😀

klarisa23
autor
17. jún 2015

@dohna 9 mesiacov ti na pripravu nestaciiii? 😀

dohna
17. jún 2015

@klarisa23 9 mesiacov ? na dvojčatá aspoň 18 mesiacov 😝

klarisa23
autor
17. jún 2015

@dohna a vies co? ja by som ich brala 😉

zuzaanka27
17. jún 2015

Neboj sa dam

lussya
22. jún 2015

Baby....
@klarisa23
@dohna je to tam, dneska aj srdiecko sm pocula, 7+5tt, male meria 0,91cm, pulz 160, tp 3.2.2016 a tentoraz to dobojujeme. Do patice vsetko dobre... 🙂 a vam drzim palce tiez, podari sa to.

klarisa23
autor
22. jún 2015

@lussya ja o tom nepochybujem,ze to teraz das 😉. Pekne sa o.seba staraj a uzivaj si to 😉

dohna
22. jún 2015

@lussya super gratulujem a uži si to , hádam sa to konečne aj na nás nalepí s @klarisa23 🙂

petra212
23. jún 2015

@lyssya
krásna správa, blahoželám k srdiečku 🙂

dohna
13. júl 2015

haloóó´halóó žije to tu ešte, či už nič ? :( @rimon ako sa máš ? sa ti to už kráti čo ? a ty @klarisa ešte stále nič? tak ako ja ? ja som dnes 30DC test zasa biely a krámy nikde @lussya ty čo ? ako sa tebe darí ???

lussya
13. júl 2015

@dohna ahoj. Asi vsetxi dovolenkuju. No zatial fajn. Uz som doma na peenke, uz som krvacala, ale zatial vsetko ok. Tak snad to dobojujeme do konca. Drzim palce.

bandikovajana
14. júl 2015

@lussya jej velka gratulka drzim moc moc palceky a moj drobec bol tiez o 2 tyzdne mensi ale uz to dorastol 🙂

lussya
14. júl 2015

@bandikovajana dakujem. Tentoraz to dame do konca. ;) amalinke ake krasne... ja uz chcem september, nech mala zas chodi do skoly a ja budem uz za polovicou. 😉 a co cakate? Vies uz?

bandikovajana
14. júl 2015

@lussya co by si povedala z foto 🙂 druha foto je pohlavie 😎

lussya
14. júl 2015

@bandikovajana dobre vidim pipika? 😀

bandikovajana
14. júl 2015

@lussya dobre dobre vidis :D chceli sme babu ale mozno zato nam to nevyslo lebo som stale sledovala kedy mame sexovat ze aby bola baba a co mame jak mame a stale som bola v tom ze musi to byt baba a mozno zato sa to nepodarilo lebo vestica si mi uz roky dozadu povedala ze budem mat dievca a chlapca a ked som potratila v decembri povedala som si jaka som krava tak som chcela dievca a nemam nic a hned v januari sa podarilo a je to chlapec 🙂

lussya
14. júl 2015

@bandikovajana super. Gratulka. A meno mate? Neboj, este budes mat a babu.

bandikovajana
14. júl 2015

@lussya uf no neviem ja uz mam 2 chalanov babu a teraz bude zase chalan neviem neviem dalsie uz asi nehrozi 🙂 zatial mame meno Marcus ale moze sa to este zmenit

rimon
14. júl 2015

caute baby 😉 tak, mne zostavaju 3-4 tyzdne v kinderstave, ale teda poviem vam, ze ten zaver v letnej sezone je velmi narocny.. a to som teplomil a letny clovek 🙂 najviac mi je luto, ze si dcerka nevychutna tie teple dni ako by mohla, ale zasa nie je posledne leto vo vesmire 🙂 finisujem s pripravami, periem ako diva a uz by som si aj kabelu mohla zbalit 😀

dohna
14. júl 2015

@rimon @bandikovajana @lussya no baby konečne ste sa aj ozvali 🙂 aspoň viem čo sa s Vami deje tebe @rimon prajem pohodový a hlavne rýchly pôrod aby ti to dobre dopadlo anezabudni že tu čakáme aj nejaké fotečky potom nech vidíme drobca 🙂 @bandikovajana Jani to je jedno či chlapec či dievča, hlavne zdravíčko a v kolkom si vlastne tt ? a @lussa ty si to pekne užívaj a vychutnávaj a opatruj seba aj malinké 🙂