icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
14. júl 2015

@dohna Pozajtra začínam 26tt a tiež tie horka su hroza ako u @rimon som ako opitá mucha este ma včera nastrasili v škôlke ze maju kiahne a moja ze ma 3 pupaciky nech ju sledujem a ja som mala take mini slabé kiahne asi tyzden pred tym ako som bola tehotná s dcérou tak som sa bala aby som to nechytila teraz zas lebo teraz je to nebezpečne ale nakoniec to boli len komáre dnes som ju nechala doma a nic nove nema tak som si vydýchla

bandikovajana
6. aug 2015

@dohna ahoj ako si na tom podarilo sa nieco ?

bandikovajana
6. aug 2015

@rimon no ako ty uz mas svoj pokladik pri sebe ci este nie? ako sa dari ?@lussa a ty ako zvladas tieto horka ja som uplne odpisana este sme si aj crevnou virozou presli mam pocit ze sa roztopim ako nanuk

lussya
6. aug 2015

@bandikovajana ahoj moja. Zatial v pohode, som doma, v tieni, sprcha funguje a vela pijem. Ale mala chce ist na kupko, tak som zvedava.... a ozaj, aj my budeme mat na 80% chalana.

bandikovajana
6. aug 2015

@lussya jej gratulujem 🙂 ja uz sa teším ze to bude chlapček ale som ako hroch ledva fusim uf uz to chcem mat aj za sebou a aj nie lebo sa bojím ako to bude ked sa narodí ako to zoberie staršia teraz sa teší dufam ze jej to zostane. No na kupko by ma teraz ani žeriav nedostal ale ty si este na začiatku tak sa to da ja som skoro do 15 tt mozno aj 20tt skoro žiadne brusko nemala a teraz ide tuším z hodiny na hodinu

rimon
6. aug 2015

@bandikovajana dnes mam oficialny termin, ale ako pri prvej, ani druhej sa nechce.. ved ona do Vianoc pride 😀 a to nekonecne cakanie v tom pekelnom teple.. no, lepsie leto som si vybrat nemohla, to mam za to, ze som sa vzdy dusovala, ze v lete tehotna nebudem 😀

bandikovajana
6. aug 2015

@rimon ;presne ja tiez som vzdy hovorila ze v lete tehotna nechcem byt :D

marselinm
6. aug 2015

@dohna @bandikovajana @rimon @klarisa23 @janchi212 ahojte zienky,no ako sa mate?co u vas nove?som vas prisla kuk 😉

lussya
7. aug 2015

@bandikovajana diki. Uz aj ta moja je rada, ze bude mat brata. Tak som zvedava. Ja len difam, ze vsetko bude ok. Mne uz trochu vykuklo brucho, zatial zvladam... 😉 drz sa.

bandikovajana
7. aug 2015

@marselinm ahoj ja som ako tulen toto horko je hrozne ledva sa vykotulam z postele a to mam termin az 22.10

marselinm
7. aug 2015

@bandikovajana toto teplo ti nezavidim.ale inak vsetko ok?a uz vies co to bude?

klarisa23
autor
7. aug 2015

@marselinm ahooj, u mna vsetko po starom...snazime sa snazime......ty sa pochval...ako sa mas? a co babinko?

bandikovajana
7. aug 2015

@marselinm jj vsetko ok uz tento tyzden sme si presli vyrozou dcera mi celu noc vracala a ja na druhy den som bola ako bez zivota zle mi bolo tazko krce ale uz je ok . jj viem chlapceka cakame 🙂 uz sa nevieme dockat dnes mi prisla mega zasoba plienok uz mam celu vybavu vsetko takze uz len na drobca cakame, hod sem nejaku fotecku tvojho drobceka nech sa troska pokochame a baby sa naladia nech sa im lepsie dari 🙂

marselinm
7. aug 2015

@klarisa23 joooj,este nic,neboj,vsetko ma byt tak ako ma.aj beries nejake vitaminy?my sa mame dobre,niekedy sa trapime a niekedy je to na nezaplatenie.som stastna ze ho mam,ze je vsetko ok.
@bandikovajana no pocula som,ze bolo nieco v ovzdusi,mali to viaceri.tak chlapceka,super,tesim sa.uz len cakat 😉

bandikovajana
7. aug 2015

@marselinm jeeeej milujem tieto male objekty aj ja uz chcem mat toho svojho doma 🙂 krasny drobec tfuj tfuj tfuj nech ste zdravucky 🙂

marselinm
7. aug 2015

@bandikovajana nebojkaj,aj to bude,ani nenazdas,ako aj ja a teraz,ked ho mam doma,ten cas nesmierne rychlo leti ☹ dakujeme,hlavne ty sa drzkaj a uz ziadne virozy 🙂

rimon
3. sep 2015

tak, dievcata, dobojovala som to nakoniec cez tie posledne najvacsie horucavy 🙂 nastastie v PN mame na porodnej sale klimu, tak som neplavala vo vlastnej stave a dobre sa mi predychavalo.. len na izbach to uz bola cista katastrofa, ale zvladli sme to a nasu druhorodenu som zacala spoznavat az doma, ked sa ochladilo 🙂 nasa Elizabet nas poctila svojim prichodom 9.8. na horuci letny slnecny nedelny obed, takze sme doma dve levice, to bude srandy kopec 😀 uz sa zabehavame doma same, tato uz chodi normalne do prace.. drzim vam palceky, nech sa snazilkam coskoro vyplni ich prianie a tehulkam aby uz drzali svojich zdravych drobcov spokojne v naruci 😉

sosovica
3. sep 2015

Tak aj ja vám predstavujem krásavica v brušku po bolestivej chorobe to ťaháme na 31tt a verime že je všetkému koniec a porazili sme endometriozu našim krpcom 🙂

lussya
3. sep 2015

@rimon grattulujem a krásne meno.😉
My už sme v 19tt a bude to chlapček. Aj amniocentezu e absolvovali a všetko v poriadku. Snád už len dobre bude. Už aj kopačky cítim...

sosovica
3. sep 2015

pridávam spomínané foto 🙂

lussya
3. sep 2015

@sosovica malinke... A čo to bude?

sosovica
3. sep 2015

@lussya chlapčeka budeme mať...chvalabohu bolesti niesu maly je zdravy buclaty krasny 🙂.....prajem všetkým žienkam nech sa to podari a porazia túto chorobu

lussya
3. sep 2015

@sosovica super. Nech sa darí. Aj my chlapčeka, ale ešte si počkáme naňho.

sosovica
3. sep 2015

@lussya ubehne to ako voda.;).Vychutnávajte si každý jeden deň. ;).My až luto príde ze končíme 30tt....ako.to rýchlo beží 🙂 ale zároveň sa tešíme na drobca.;) Veľa šťastia ;)

dohna
26. dec 2015

Ahojte baby, viem že sem už možno nikto z vás ani nepáchne, len som Vám chcela oznámiť že aj my sme sa dočkali síce až po IVF ale dočkali 🙂 práve som 7+2tt a dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂 toto bola pre mna vždy najlepšia skupina a preto som sa s Vami musela o túto radosť podeliť 🙂

kudusko
26. dec 2015

@dohna gratulujem ja si ta pamatam a velmi sa tesim ze aspon takto ti to vyslo💙

lussya
26. dec 2015

@dohna super. Gratulujem. Krásny darček pod stromček.

bandikovajana
27. dec 2015

@lussya ahoj ako sa mate brusko rastie? my rastieme ako z vody :D

lussya
27. dec 2015

@bandikovajana aký je krásny. 😘 ako sa máte? A ako sa maly volá? Veľa zdravíčka bam prajem. Ja to mam už za 38 dní. Takže sa to krati. Už všetko nachystané. Dneska poslickovia, intenzívni. Tak snáď po 7.1. by už mohol prísť, to budem už 37 tt. 😀

lussya
27. dec 2015

@bandikovajana už som si prečítala, že je Marcus. Krásne meno.
A brusko takto nejako...