Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
ja som dnes 29DC, testíky negatívne, príznaky 0 bodov, tak si počkáme do MS 5.8 a šup snažilkvoať v auguste, kto sa pridá ?
@janchi212 my sme prisli o babo v 6 tt, takze hned na zaciatku ... ale ja som po poslednom porode sialene schudla a moji dvaja mali zbojnici davaju zabrat, spania tiez neni velajako vela, tych 4 - 5 hodin spim ... no a dcera v puberte .. tak mame zabavu denne .. ale moc tuzime este po babatku, a kedze nemam uz ani 25 ani 35 tak radsej teraz ako potom ked chlapci mi odrastu a potom ma budu vela potrebovat ako na zbojnicenie 🙂 tak nech mam doma troch malych 😎 a dcerka je uz velka, tak pomoze 🙂
Moc moc drzim palce, mozno sa v aprilovkach stretneme 🙂
no ja sa este drzim test som si neurobila ale vsetko ma boli tak ako pred menstruaciou a mozno aj trosku viac teraz plus aj prsia a krize uvidime co to bude ale ked mrcha tak nech co najrychlejsie pride lebo ma uz to cakanie nebavi 😒
@dohna A Adam sa tesi na surodenca ? teda asi vie, ze planujete.
Ja mam o par dni 12 rocnu dcerku, sice uz dvoch malych braskov ma a ked jej spomenieme, ze este jednu malu princeznu, tak je schopna sa so mnou nebavit . 😀 😀
A ja tak tajne dufam, ze uz mam pod srdieckom moju vysnivanu "Emilly" 🙂
@sophina no zatial ani len netuší 😀 síce sa ho snažíme pomaličky pripravovať, ale tie jeho reakcie v puberte sú hrozné :( ale ja si myslím, že on to síce ofrfle, ale nakoniec bude rád, aj ked mu to až tak moc zatial hovoriť nechceme, lebo bohvie či nakoniec z toho súrodenca vôbec niečo bude 🙂
a ja zas dnes rano len duch na teste.Nechapem preco

@dohna
@janchi212 ahojte kocky no ja som dostala vcera vecer nutkanie spravit si test a bol tam jasny duch ako u teba na tom prvom teste tak som si povedala ze skusim dnes z ranneho mocu no a dnes ani duch tak ja neviem je mozne ze mam vyssiu hladinu hcg v moci poobede? Skusim zajtra asi tiez poobede a uvidim a drzim palce nech to ten duch pekne silnie 😉