icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

misa1707
2. aug 2014

@dohna
@janchi212 ahojte kocky no ja som dostala vcera vecer nutkanie spravit si test a bol tam jasny duch ako u teba na tom prvom teste tak som si povedala ze skusim dnes z ranneho mocu no a dnes ani duch tak ja neviem je mozne ze mam vyssiu hladinu hcg v moci poobede? Skusim zajtra asi tiez poobede a uvidim a drzim palce nech to ten duch pekne silnie 😉

nikitaf
2. aug 2014

@janchi212 juuuuj to ma tak potesilo ked som toto videla. mala som takeho isteho ducha a kukaj uz zaciname 10tt 😵 moc drzim palce aby silnela 😉

janchi212
2. aug 2014

@dohna neboj aj ty budeš o pár dní. A inak dobrá foto 🙂

janchi212
2. aug 2014

@nikitaf ďakujem, hádam bude.

janchi212
2. aug 2014

@misa1707 ďakujem a tebe prajem to isté 🙂

dohna
2. aug 2014

@janchi212 no musím veď snád ťa v tom nenechám samú 😀

janchi212
2. aug 2014

@dohna tak to pevne verím, že nie. A všetky sa stretneme v inej téme 😀

adadi
2. aug 2014

Ahojte. Tak mi sme tento mesiac zacali a vyzera to ze sa aj podarilo, vcera aj dnes som mala dve ciarky a silnie tak urobim este jeden v pondelok a uvidim. Kedy potom ist k doktorke?
Kocky co ste sa chystali zacat ako ste na tom?
@evkacik5
@klarisa23

evkacik5
3. aug 2014

@adadi my sme ešte nezačali, ale sna)d sa odvážime 🙂

adadi
3. aug 2014

@evkacik5 no my sme zacali ale tiez sme prekvapeni lebo sme cakali ze to bude trvat dlhsie a vyzera ze sa podarilo hned

klarisa23
autor
3. aug 2014

@adadi ahooj, no tak to je potom supeeer, ze sa vam tak rychlo zadarilo, gratulujem 🙂 my sa snazime 2 mesiace, ale zatial bezuspesne, no nevadi, ideme dalej 🙂

klarisa23
autor
3. aug 2014

@janchi212 no ja si myslim, ze sa ti zadarilo, sup sup k doktorovi, nech ti to potvrdi 🙂 drzim palce 🙂

adadi
3. aug 2014

@klarisa23 no este si pockam na doktorku aby to bolo oficialne. Tak budem drzat palce nech da vam to podari cim skor 🙂

sophina
3. aug 2014

@janchi212
@dohna ja som mala taketo pred mesiacom, strasne sme sa tesili, a potom bum ☹ a bolo ....
Bud opatrna a moc ti prajem aby sa to potvrdilo 🙂

dohna
3. aug 2014

ja som dnes 29DC, testíky negatívne, príznaky 0 bodov, tak si počkáme do MS 5.8 a šup snažilkvoať v auguste, kto sa pridá ?

janchi212
3. aug 2014

@klarisa23 ja si urobím ešte zajtra test. K doktorovi mám čas, lebo má ešte tento týždeň dovolenku, a aj tak mi povedal na poslednej kontrole, že nech prídem keď sa zadarí až keď bude mrcha meškať 10-14 dní. A to vychádza cca.

janchi212
3. aug 2014

@sophina veď ja sa ešte radšej neteším moc. Tešila som sa pred pár mesiacmi a v 11 týždni som musela ísť na kyret, lebo bábo odumrelo ☹ . Ale verím, že keby aj náhodou nie teraz, raz sa to podarí 🙂 A tebe tiež 😉

sophina
3. aug 2014

@janchi212 my sme prisli o babo v 6 tt, takze hned na zaciatku ... ale ja som po poslednom porode sialene schudla a moji dvaja mali zbojnici davaju zabrat, spania tiez neni velajako vela, tych 4 - 5 hodin spim ... no a dcera v puberte .. tak mame zabavu denne .. ale moc tuzime este po babatku, a kedze nemam uz ani 25 ani 35 tak radsej teraz ako potom ked chlapci mi odrastu a potom ma budu vela potrebovat ako na zbojnicenie 🙂 tak nech mam doma troch malych 😎 a dcerka je uz velka, tak pomoze 🙂
Moc moc drzim palce, mozno sa v aprilovkach stretneme 🙂

janchi212
3. aug 2014

@sophina ďakujem veľmi pekne, aj ja tebe prajem nech sa môžeš tešiť za pár mesiacov z malinkého drobca 🙂

jul17
3. aug 2014

no ja sa este drzim test som si neurobila ale vsetko ma boli tak ako pred menstruaciou a mozno aj trosku viac teraz plus aj prsia a krize uvidime co to bude ale ked mrcha tak nech co najrychlejsie pride lebo ma uz to cakanie nebavi 😒

dohna
3. aug 2014

@janchi212 @nikitaf @klarisa 23 baby sranda, včera sme sa boli s priatelom prejsť na pivko (teda on na pivko)ja na vineu a lietali nad nami 2 bociany, no som ja zvedavá čo to toto teda znamená, či tá mrcha príde alebo čo :D tak sme sa na tom rehotali sme ich odháňali nad naše sídlisko 🙂

janchi212
3. aug 2014

@dohna super tak hádam odleteli tam kde bývate 🙂 a o pár mesiacov vám niečo maličké donesú 😉

sophina
3. aug 2014

@dohna A Adam sa tesi na surodenca ? teda asi vie, ze planujete.
Ja mam o par dni 12 rocnu dcerku, sice uz dvoch malych braskov ma a ked jej spomenieme, ze este jednu malu princeznu, tak je schopna sa so mnou nebavit . 😀 😀
A ja tak tajne dufam, ze uz mam pod srdieckom moju vysnivanu "Emilly" 🙂

dohna
4. aug 2014

@sophina no zatial ani len netuší 😀 síce sa ho snažíme pomaličky pripravovať, ale tie jeho reakcie v puberte sú hrozné :( ale ja si myslím, že on to síce ofrfle, ale nakoniec bude rád, aj ked mu to až tak moc zatial hovoriť nechceme, lebo bohvie či nakoniec z toho súrodenca vôbec niečo bude 🙂

dohna
4. aug 2014

@klarisa23 @janchi212 @nikitaf @sophina @jul17 @misa1707 tak u mňa to dnes vyzerá na 1DC, takže v júli sa nezadarilo :( tak uvidíme či to vyjde v auguste 🙂

evkacik5
4. aug 2014

@adadi tak srdečne gratulujem 🙂

janchi212
4. aug 2014

a ja zas dnes rano len duch na teste.Nechapem preco

nikitaf
4. aug 2014

@dohna no tedaaa, ale nevadi, v auguste to vyjde, tie bociany neboli len tak 😉

@janchi212 ked je duch to je dobre znamenie. Ja som pri dcerke mala v 28DC kolajnice jak blazon a teraz len take naznaky, az hodne neskor to bolo jasne viditelne 🙂

sophina
4. aug 2014

@dohna nevadi, ze to nhodou nevyslo ... radsej takto a budete sa tutumutkovat dalej, ako keby si mala prist o babo neskor . ako ja pred mesiacom ...
Tak drzim moc palce ... my uvidime ako sa nam podarilo a ci vobec ... 🙂 ale snazit sa budeme dalej 🙂
Nech ta vsetko dobre sprevadza.

sophina
4. aug 2014

@janchi212 aaaaale isto si tehu, citim to v kostiach 😎 😎 😎