Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna aj s mojou. Asi to bude tým naším dátumom narodenia 😀
@nastickakessinka ty si si to neskúšala ten tak zo srandy?
@dohna
@nastickakessinka
@janchi212 baby ja z vas odpadnem..nie som tu pol dna...a vy tu teda toho popisete...pol hodinu sedim a citam 😉 😝 ..to pisete aj cez pracu?
@ziza55 a kedy inokedy?, doma nie je čas 🙂
@janchi212 @nastickakessinka
@janchi212 mne to vyšlo min. mesiac 9.7 čo sme makali jak draci 😀 a nič nič ☹ . tento mesiac to malo byť podla jonása 11.8. ale sexovali sme 10 a 12.8. tak kašlem na jonáša 😎
@nastickakessinka musíte ísť na tie hríby, nahodíš sukéééénku, to bude pre neho iné vzrúšo 🙂 @janchi212 tiež chodí na hríby, že ? 😀 😀 😀
@nastickakessinka @dohna to zas ja len občas si to oblečiem. Napr. keď mi skončí mrcha a on to nevie, tak ho prekvapím takto 😀 😎
@balli ovu môžeš mať kedykoľvek. Dievčence s kratším cyklom dokonca aj počas menštruácie. Ja plodné poznám podľa toho hlienu. Priesvitný a keď ho zoberieš medzi prsty, tak sa naťahuje. Presne ovuláciu som nevedela kedy mám. Teplotu som lenivá merať, aj keď som sa minulý mesiac pokúšala. Každý deň to bolo inokedy, ale aj tak som si namerala pár dní pred ovu sa teplota zníži a následne zvýši, Pri tej zvýšenej je ovulácia. Inak som si prvýkrát v živote kúpila ovu testy (vlastne mi ich objednal manžel) bolo ich tam kusov. Každý deň som robila jeden a posledný bol pozitívny. Teda som presne vedela, že mám ovu. Aj tak tento mesiac mrcha došla. 😖 Takže nič nie je stopercentné.
@dohna
@nastickakessinka hahaaa..sukeenku bez gatiek...hned by sa to uchytilo...neplanovane v lese na hriboch....kaslat na vypocty 😀 😀
@nastickakessinka keďže nemávaš hlien, tak si kúp ovu testy, aby si zistila kedy máš vôbec ovuláciu. Myslím, že ten hlien je potrebný k prežitiu spermií, kým zostúpi vajíčko. Keď nemáš hlien, tak borci skapú do niekoľkých hodín. Inak vydržia aj 3-5 dní. Preto sa dá otehotnieť cez plodné. Vajíčko je totiž zrelé iba pár hodín. Max 24 hodín. Potom už nie. Skús ten grepový dźús, čo tu baby odporúčajú. Ja tiež skúsim, tiež sa mi zdá, že ho mám menej ako kedysi. 😀
@dohna hej raz som bola tento s drahým, ale s ním už nikdy viac. Bo keď nenašiel jedle bedle tak sa mu nechcelo hľadať a len chodil jak mátoha. A ja som musela stále vykrikovať že kde je. Vlastne prvý hríb čo našiel si myslel, že je jedla bedla, no som mu to zahodila, lebo podla mna to bola tá bedlička čo sa na ne podobá dosť a tá je jedovatá. Tak bol velice urazený 😀
A čo si radila @nastickakessinka aby ako sexovali v lese? To by som neodporúčala, bo mám kamoša čo v tom lese ani nesexoval, a mi hovoril raz, že sa mu kliešť zabodol na žaľud. 😀 No neviem ako mu frajerka vyťahovala 😀
@janchi212 no to my sme tak raz išli s Adamom, a ten namiesto aby hladal hríby tak hladel na nebo, tiež chodil jak mátoha, takže naposledy. ááá tak možno chcel aby si mu aj trošku toho jedovatého uvarila 🙂 ja som tiež minule mala kliešťa ale teda nie zo sexovačky v lese ale na hríboch som tiež chytla, len mala som krátke tričko lebo bolo na skapačku horko a našťastie som ho stihla hned vytihanut , ale 1x som tak mala tak som sa aj zlakla. No a to teda ako sa mu tak na žalud dostal ked nesexoval, asi si bol len ulavit, xixi chudák, to musí byť nepríjemné, ale mne to je aj smiešne, lebo tu s Vami je mi všetko smiešne 😀 😀 my sa s mojím v lese vždy tak podpichujeme, že o ktorý strom to dáme 🙂
@nastickakessinka
@dohna veď aj mne to bolo vtedy smiešne. Lebo som sa s ním a s jeho frajerkou vtedy mala stretnúť, a mi volali potom, že z toho nič nebude, lebo toto sa stalo, a nešlo im to nejak, tak museli ísť na pohotovosť. Hej bol len na malej vraj, a to sa mu ani v lese nestalo, len pri nejakej rieke bol nejaký most zameriavať, lebo je geodét 😀 😀 Ale tak dnes už majú asi 2 ročnú dcérku, tak všetko dobre dopadlo 😀
@nastickakessinka @dohna a ešte keď s tým musel ísť na pohotovosť 🙂
uff...no ste toho stihli...ja mam pauzu v praci, tak reku idem sem kuk a neviem sa docitat 🙂
@dohna, som 11 DC, mrcha mi zacala 8.8...no ved mozno som nikdy nebola nutena sledovat podrobne hlien a tieto veci...tak mozno teraz ked uz realne riesime, sa odsledujem lepsie, aj ked furt si myslim ze ja nejako extra nemam priznaky nicoho... 🙂
inak to co tu je za temu klieste na zaludi? hehe. My mame vlastnu storku z lesa a velmi cerstvu...boli sme na chate minuly tyzden, romantika, relax, hlboko v lese, par chat okolo, sli sme na prechadzku a nikde nikto nebol v ziadnej chate a to je taka oblast ze aj turista tam malo zabludi. Drahy vravi ze nech si to rozdame vonku na stole, tak som ho hned zrusila, ze nemame 15, vonku to robit nebudem, hlavne boli vyrubane stromy co to sedenie zakryvali, takze som neriskovala. Tak sme sli dnu, ale okna pootvarane, drahy naspeedovany ze nech kricim tak ze aj srnky odplasim a tak som kricala a uzivala si to a ked sme dokoncili, tak mi MM vravi ze niekto je pred chatou, ja ze jasneee, moc vtipne...ale fakt tam bol taky ujo co sa chcel len na nieco spytat...chapete? tak ideme na prechadzku checknut teren a zrazu niekto nas takto nacapa? muselo ma byt pocut az do vedlajsej doliny...ujo sa len uskrnal, trapas na tri zimyyyyy!!!!! neviem si predstavit ze by sme to fakt robili vonku a nas tam najde takto...
@balli 😀 😀 😀 😀 😀 teeeda, teraz som sa schuti nasmiala, nie je nič lepšie ako takéto príbehy zo života 😀 😀
@balli čo vieš? možno sa chcel pridať 😀 😀 😀 @nastickakessinka
@nastickakessinka @janchi212 baby inak prsia ma začali bolieť ja hovado, ale že strašne :(
@dohna bude musieť 😀 veď baby strašne aj on chce 😀 a potom bude mať asi pár týždňov bez, aby malo vajko kľud 😀
Teraz ma inak napadol jeden vtip:
Rozprávajú sa dve bábätká v brušku a jedno hovorí druhému:,,Vonku asi prší´´. A druhé na to:,,A to ti ako napadlo?´´ A to prvé odpovedá:,,No pred chvíľou tu bol jeden s pršiplášťom, tak asi prší ´´
😀 😀 😀
@nastickakessinka
@balli no my sme mali inu prihodu -s mojim drahym po dlhej dobe spolu,ze romanticka vecera na sirave mimo sezony- a co tak milovanie v aute-nikdy viac baby-ja v podpire uz a tu zrazu ze nehyb sa -otocim sa a za mojim chrbtom za dverami auta si uchyl dobre robi... peto vyletel z auta a uchyl niekde v tme zmizol na bicykli-pokracovanie sme si nechali na doma...
inac aj my sa snazilkujeme zatial len tri mesiace ,ale neva co ma byt to bude 😒
@janchi212 @nastickakessinka moje nervy, to má tady ale úroveň 🙂 no idem to niekde naštudovať či to vajko musí mať kľud 🙂
@dohna
@janchi212
@nastickakessinka no zienky tak hlasim, dnes 23 DC a ja stale len spinim......neviem co si mam o tom celom mysliet......

@janchi212 @nastickakessinka baby vy ste zabité 🙂 to sú ale story 😀 ešteže ja som sa už takých vecí zbavila a nechala si len tie čo mi vyhovujú, a ked priatel sem tam prehodí že nejaké čipkované aby som dala, tak hneď ho uzemním 😀 že vyhodené peniaze