Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 to nie je vyse roka, ja to tak mam stale, len ja som uz vysadila lutenyl bo som myslela, ze tie lieky na prolaktin mi mrchu upravia, no nestalo sa tak....lutenyl sa nesmie uzivat pokial sa snazilkujeme, duphaston ano, len ten mi robil problemy tak isto ako ten liek predtym...ved este uvidim par dni ci sa spustia, na test je este skoro...
@janchi212 @dohna Tak to sa nám tu nejak suptilo, z robenia mimčí nakoniec vtipné sex príhody a návody že ako sa to robí 😀 😀
@dohna veru vyštuduj to kdesi či sa moze stat, ze by sme to vajko vyrušili pri uhniezdení, to by ma nasralo. Skoda ze nemôzeme vidieť čo sa robí v tele človeka, mozno by to bolo teraz zaujímave a mozno by tam nebolo nič ale aspon by sme videli čo a ako 😎
@nastickakessinka @janchi212 mna teda väčšinou bolia, raz ma boleli tak moc že som plakala, a vtedy som myslele že som asi tehotná, lebo to nebola normálna bolest
@dohna To bolo dnes či už dávno?? 😀
@klarisa23 Dievča moje zlaté, vymeň doktora. Odkial si? Musíte tam mať nejakého čo ťa dá do poriadku, to nie je dobré aby si mala cyklus 21 dňový a stále dáke problémy. Len sa pekne objednaj k nejakému inému, povedz mu všetko čo ta trápi a neboj za chvílu bude aj bábo. Len sa ničoho neboj. Nebrala si hak dakey?
@nastickakessinka neviem, doktor mi robil aj hormonalny profil a povedal, ze by tam nemal byt problem s otehotnenim....tak 21 dnovy nemam, to vtedy zacinam len spinit, väcsinou sa pohybuje okolo 24 dna....tu v okoli ani nejaky extra dobry doktor nie je, chodim k najlepsiemu co tu je a do krajskeho mesta sa mi zrovna dochadzat nechce....antiku som brala skoro pred troma rokmi som ju vysadila......
@klarisa23 aha, ja som tak pochopila z tej predtým správy čo si tuším pred 2 dňami písala. Tak asi nech ti dá niečo podobné ako ten duphaston. Alebo keď sa ti spustí mrcha skús piť tú alchemilku od prvého dňa do cca ovulky. Mne upravila maternicu, no troška mi natiahla cyklus, tak tebe ho možno upraví na dlhšie 😉
@nastickakessinka mňa pri ovulke nikdy. A inak také vyrážky sa mi porobili po chrbte, že katastofa 😖 Také strašne citlivé som ich mala keď som otehotnela. Niečo vyše týždna pred mrchou, tak hádam sa vám zadarilo 🙂 mňa pobolievajú no zatiaľ nie až tak veľmi ako vtedy pri tehotenstve.
@dohna
@janchi212 no uvidim, len rada by som sa nejako vykurirovala sama bez liekov, chcem skusit tu alchemilku, ked sa mi spustia, len pre istotu, keby som bola nahodou tehu ju teraz este nepijem....ako nejako extra mi to spinenie nevadi a je to vyraznejsie az tento mesiac, nie je tam ani ziadna primes krvi, tak fakt neviem....
@dohna @janchi212 @nastickakessinka no super príhody... Ale tak co uz,aspoň bude na staré kolena na co spomínať 🙂
Inak som sa dnes nasmiala keď som došla z prace...som si spomenula na všetky možné príspevky o priznakoch keď som s a v šatníku prrezliekala a som musela samu seba označiť za poriadnu trubicu lebo som mala pocit že mi niečo smrdí, potom som checkovala farbu svojich bradaviek,potom ci niečo v prsiach necitim a podobne...tu sexujeme na ostro týžden,kyselina listova nasadená druhý den a neviem co čakám...hehe. Tak toľko k môjmu dnešnému sibkaniu.
@dohna...veľa štastia dnes pri skusani...my dame asi dnes pauzu...nech si z toho nespravíme prvý mesiac povinnosť 🙂.
@janchi212 fuuu to veru neviem, nejako sa nesledujem, ale tiez je zaujimave, ze niektore baby maju ovulu hned po mrche, moja kamaratka je toho prikladom, nemohla dlho otehotniet, uz si myslela, ze bude musiet ist na umele, az jej nakuniec jedna baba poradila, aby to skusili posledny den mrchy a ono sa to prave vtedy zadarilo....
@balli radšej si prečítaj aké hefty občas dávame s @nastickakessinka a @dohna, ako by si sa mala len sledovať 😉 Ja som mala minulý mesiac všelijaké príznaky, od toho, že mi bývalo zle, meškajúca mrcha, trocha sa mi zväčšili prsia, lebo som si stále len porovnávala, rôzne divné chute a nakoniec nič z toho, lebo mršina došla. Možno som si to vsugerovala, ktovie. Radšej sa nebudem vôbec sledovať tento mesiac, keď sa zadarí tak budeme happy, a keď nie tak si pripijem s kamoškou na jej svadbe v septembri kde ideme 😀 a užijeme si super víkend lebo aj spať tam budeme a welness tam tiež je. Tak nakoniec sa nám tam možno zadarí 😀
@nastickakessinka už dávno dnes je to taká normálna bolesť 🙂 neboj
@nastickakessinka
@janchi212
@dohna a inak babulky, ked sa snazite o babo a boli vas hlava, date si nejaky liek proti bolesti??? Bo mne uz dvaja doktori povedali, ze aj ked sa este len snazime,tak by som nemala brat ziadne lieky, lenze ja mavam obcas velke bolesti 😒
@janchi212 no sak jasne...to som skôr brala zo srandy, lebo sak mi to moje blbnutie fakt prišlo smiešne...
@klarisa 23 ja by som nedala... Ale zase ak máš takú bolesť že nevieš ani z postele vstať tak co uz....vieš kolko mojich kamosiek otehotneli a pritom pili, fajčili a vidíš... Dietky na svete a zdravé a piť a fajčiť prestali až keď zistili dve čiarky na teste... Ak si dáš liek raz za mesiac tak podľa mna sa nestane nič...ale odborník nie som...
@klarisa23 no tak to mas super...my sme to s tym vekom vyhrotili...ale tak nejako bolo,nejako bude,este stale nabudem najstarsia matka ci ssnazilka spomedzi mojich kamosiek 🙂 beriem to s nadhladom...ja sa ani tak neutapam v negativite ako skor netrpezlivosti...ked nieco chcem tak hned teraz...takze toto budem musiet prekonat 🙂 drzim prsteky nech sa dari...nam vsetkym!!! 🙂
@ziza55 no mam 30...akoze fyzicky aj psychicky som mladucha,ale tak uz je cas...hlavne je to prve babo...som sama zvedava kolko nam to potrva 🙂
@klasira23 som 11DC...do mrchy daleko a uz som taka ze 'hallooooo...chcem vediet ci pride a ci nie...' nastastie mavam pravidelnu,cyklus 28 az 31 dni,nikdy nie viac ani menej,tak verim ze budeme vediet na com sme 🙂
Ty si ktory den?

@klarisa23 a test si si nerobila, že či náhodou nie si tehotná? Inak aj @sophina teraz to tak mala, že sa jej nevedel spustiť pár dní. Asi by som na tvojom mieste išla k doktorovi, nech ti niečo iné dá, alebo ťa niekam pošle. Veď to nie je normálne, že vyše roka to tak máš a on s tým skoro nič nerobí