Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka @ziza55 baby dajte v nedelu jeden 🙂
@nastickakessinka snazim sa nesledovat.minuly mesiac som sa nasledovala az az...este som si oddialila MS o 5dni..to urcite zohrala psychika...tak teraz radsej uz nemyslim a nesledujem---aj ked ma napadne nejaka myslienka...hned ju posuniem prec a zacnem nieco robit aby som na to nemyslela...takze testneme az28 oki?jelitokopyto... 😀 😀
@dohna nieeeeeeee..chi ved to bude iba 24....asi by to este neukazalo...my si pockame 😉
@nastickakessinka vsak?
@ziza55 @nastickakessinka no to som zvedavá 😀 😀 😀 😀
@ziza55 ano ano 28 ráno alebo aj po 28 ja to nechcem vediet ☹
@nastickakessinka @ziza55 ok tak 28.8 o 6:00 ráno chodím na 6:30 do práce, tak budem očakávať testíky 😀
@nastickakessinka
@dohna jak o tyzden...vsak to bude iba 27?ci?..vo stvrtok az 🙂 ...len ja budem mimo....dojdem az poobede...tak hned napiiiiiiisem
@dohna
@ziza55 baby, poradte mi čosi dobré na zápchu. Skúsala som vsetko mozne aj nemozne, zabrali len akési lieky z herbária len sa nesmu v tehotenstve tak som to vysadila a teraz nie a nie sa vy.... 😀 😀 Hrozný pocit, uzivam probioticku vlakninu tá mi teraz celkom zaberala ale zas to akosi nejde :(, stravu mám pestru 😝
@nastickakessinka fúha no s tým ja teda problémy nemávam, a to máš teraz či stále ? možno nejaké acidko, alebo niečo čo ťa sem tam preženie 😀 😀 😀 ale zas aby si mohla aj snažilkovať, nie že len na záchode presedíš 😀
@janchi212
@ziza55
@dohna @janchi212
@ziza55
😀 😀 To ja by som rada na tom zachode posedela, mám to furt, zopár rokov, asi od kedy som začala pracovat teda cca 7 rokov ☹ . Zaberali tie liekdy teda to boli kapsule zo suseneho lotos. kvetu ale vraj sa to nesmie v tehu tak som to radsej prestala lebo byvaju z toho krce a teraz fakt neviem, uz aj glyc. čípky mám len to sa tiez nesmie dlho a ja by som potrebovala dačo asi na dlhodobé uzivanie čo nie je navykove a moze sa to v tehotenstve.
@nastickakessinka ved a ujo google čo na to ? 🙂
@nastickakessinka ..vela pit je zaklad min.2litre...skus susene slivky...ovsene vlocky co sa tyka nejakych medic.veci...ak ti nevadi cipok...glycerinovy kup v lekarni, al.iste maju aj nejaky sirup ktory sa moze v tehu...my davame tehotnym agaffin bananove mliecko, len neviem ci to predavaju aj na sk...nie si z ba?priniesla by som ti...
ale zaklad upravit jedalnicek a zvysit prijem tekutin 😉
@nastickakessinka @janchi212 @ziza55 baby ja sa tak rehocem na tých deťoch týždňa, to sú ksichtíky 😀 😀 😀 ale teda nie každé sú pekné, inak mne ked sa Adam narodil, tiež som v prvej rade bola prekvapená že bože ved ten vôbec nie je pekný ako také kozľa vyťahané 🙂 sranda, nie ? ale potom sa z toho vylízal, (našťastie)
@nastickakessinka moja mama ma osvedceny recep stamplik domaceho na lacno a potom dat prevret vodu a co najteplejsiu vypit pohar
@bandikovajana heeeeej?no ja by som sa asi hned povracala najprv 😀
@ziza55 fuuuu to mliečko to som ešte nepočula, som z PB tak do BA celkom daleko, vy to kde kupujete? či to máte v nemocnici?
@bandikovajana to mi aj priatel vraví ze slivovica by ma vyliečila len ja len pri ovonaní domáceho tak sa idem dodávit ☹ a ešte myslíte ze sa môze pit domáce počas tehu? nie že by som bola 😀 😀 len zberám infošky
@dohna @janchi212 @ziza55
@bandikovajana @nastickakessinka ale ved to potom nemôže ísť autom, nie ?
@ziza55 @bandikovajana @janchi212 @nastickakessinka to si na tom dobre, presne ako ja s alkoholom 🙂ja sa škňúrim len ked moj pije pivo že fuj ako to smrdí 😀 😀 😀
@dohna na svoje vlastne dieta povedat ze vytahane kozla 😀 😀 😀 😀 😀 ty si hovado, tak to si ma dostala. Ale inak tie uplne male babatka veru nič moc, to az časom. aj kámoška čo má dievčatko tak veru nie je moc pekna a druha ma chlapca tak ten hned taký fešák. bohvie ako bude vyzerat to moje len nech to nie je moja nasta (to je ten môj pes 😀 😀 )
@nastickakessinka ale tak aj ked baby píšu aký vzťah majú k tým deťom, ja neviem, ja som si ten vzťah až časom vybudovala, zkrátka to bol zo začiatku pre mna neznámy človiečik o ktorého sa musím dňom a nocou starať, ale potom to už bolo iné 🙂 aj je dodnes, ked ti dá 13 ročný pusu ked ide von, alebo na dobrú noc, nie každý má to šťastie 🙂
@janchi212 ty si tak kamuflovala tie otrávené hríby? ked máš s takou kamuflážou také skusenosi ? inak kde sa tulaš celý den, ti dáme čierny bod za dnešok, že @nastickakessinka ? 😀 😀 😀
@nastickakessinka hej Jani nestresuj už od teraz. My sme ešte včera, dnes nie, možno zajtra na meniny 😀
@nastickakessinka a my dve s @dohna sme neboli tehotné? len ty? si si neskúšala nájsť podľa snáru čo to znamená?
@nastickakessinka @janchi212 no veru hlavne že si nás ťahá do snov 😀 😀 😀 to ma ani nenapadlo

@ziza55 tak kedy ideme na tie sprostééééé testy? a cítiš čosi na sebe? ved to by sme uz mali čiiii?? ja som z toho debil ☹