icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
20. máj 2014

@klarisa23 @darinka.b no ani ja moc neverím, ale tak nádej 50:50 tam je vždy 🙂

tamarka9
20. máj 2014

@janchi212 prvu mrchu som aj ja mala slabu, potom dalsie dve uz normalne...takze fyzicky som uz uplne ok, bola som uz aj na vysetreni u dr a tiez ze vsetko ok..co sa tyka toho smutku ja som na deticky nikdy nesmutila, zato ked som zbadala tehotnu zenu, to som som sa skoro na fleku rozplakala a poviem ti ze je to stale tak- asi preto ze tie tehotne mi viac pripominaju mna ☹ my sme zacali tak na polovicu, uz tento mesiac sme chceli zacat, po ms sme sa uz par dni nechranili, ale v prave v "plodnom" obdobi som isla k lekarke po vysledky a ta povedala, ze by sme este mali pockat a dat si este urobit nejake vysetrenie tak odvtedy sa opat chranime,ale neviem naisto povedat, kedze to bolo uz 12 DC 😝 ale myslim ze by to bola dost velka nahoda...som zvedava kedy dostanem termin na to vysetrenie a hlavne kedy vysledky 🙄 a kedy ti na jun vychadza ovulka? Mozno prave v svadobny den a budes si isto pamatat do konca zivota 😉

tamarka9
20. máj 2014

@darinka.b
@dohna baby a to sa ako pocita, resp kde ste nasli ten cinsky kalendar?

janchi212
20. máj 2014

@tamarka9 praveže na jún by som dostat mrchu v prave svadobný den.Teda ak by som mala cyklus taký ako predtým. Tak uvidím kedy dojde.Aj doktor mi odporučl aspon mesiac počkať.Zatial beriem femibion 800ako mi odporučil.Nam sa toto to vo februári podarilo na prvý krát tak snád aj teraz to tak bude 😉 . Tak ti drzim palce nech máš výsledky v poriadku

tamarka9
20. máj 2014

@janchi212 tak v tom pripade prajem nech mrcha pride nacas ako znamenie ze je vsetko ok a mozte ist na to 🙂

tamarka9
20. máj 2014

@dohna dakujem, uz som to tam lustila,ale teda prevazuje baba skoro cely rok ak som spravne pochopila narychlo system 😀

janchi212
20. máj 2014

@tamarka9 dakujem mohla by este skor dojst nemala by som nic proti tomu 😀

dominikak
23. máj 2014

@tamarka9 ahoj. vyzeralo to celkom nadejne lebo som mala slabulinku menstruaciu 5 dni, ale nakoniec sa to spustilo a nic. takze nevyslo to. ty co nove?

tamarka9
23. máj 2014

@dominikak och skoda,ale nevadi, ide leto, dobra naladicka, opekacky, dovolenky, take volne obdobie, tak snad sa podari 😉 Ja cakam na vysledky z vysetreni a ideme do toho urcite- 1.6 ma prist mrcha a potom uz budu aj vysledky takze sa ide na to 🙂

majuska2125
27. máj 2014

aj my začínem od leta... mala som spontánny potrat, bezproblémov..veľmi sa na to tešíme 🙂 držím vám palce ostatné, nech sa nám to zadarí 🙂

kara22
27. máj 2014

ahojte baby! aj my planujeme zacat sa snazit od tohto leta 🙂 Tento mesiac som bola na gynde, zobrali mi krv a cakame na vysledky ci je vsetko okej. Potom by sme sa na to pustili 🙂 😎

klarisa23
autor
28. máj 2014

@kara22 ahoj, vitaj medzi nami 🙂. Aj vy sa idete snazit o prve?

klarisa23
autor
28. máj 2014

@majuska2125 ahoj napodobne aj vam nech sa dari 🙂. Ja uz zacinam pokukovat po nejakych vitaminoch 🙂

kara22
28. máj 2014

@klarisa23 dakujeeem 🙂 ano o prve 🙂 som zvedava ako to pojde .....dufam, ze bude vsetko OK. A vy?

jgiovanna504
28. máj 2014

Ahojte, aj my ideme na to od leta. asi by som mala ist aj na prehladku ku gynde, len tam sa objednat je nemozne..resp, dovolat. bude to nase druhe bejby 😉

klarisa23
autor
28. máj 2014

@kara22 tiez tiez, stale sme to pre nieco odkladali az sme si povedali dost a ideme do toho 🙂. Pozeram, ze sme aj vekovo skoro tak rovnako stare 🙂

kara22
28. máj 2014

@klarisa23 jj, mas pravdu 🙂 sme na to rovnako asi. No tiez sme si povedali ze nastal cas, ze na co to oddialovat viac ....tesime sa a sme zvedavi co nam zivot pripravi.

tamarka9
29. máj 2014

@janchi212
@dominikak tak baby ako som vam pisala ze sme sa kusok snazili a potom to stopli, tak asi bolo neskoro 😅 ja som dnes poobede testla, 3 dni pred mrchou, takze som tam nic neocakavla a kuk:

dominikak
29. máj 2014

1234566
@tamarka9 wooow supeer ..tesiim saa. No to je aky zazrak 🙂 urcite informuj nadalej. Ako sa citis? 🙂

siska765
29. máj 2014

@tamarka9 jeeeej no vidis tak si ho zohnala?kolky den po si dnes?

tamarka9
29. máj 2014

@siska765 no ja neviem predne kedy bola ovulka, ale som 23DC a mam 26 dnovy cyklus, v nedelu ne/cakam mrchu, tak snad ani nepride 🙂 potom ma napadla este jedna lekaren a tam som najprv zavolala ci maju a mali 🙂

tamarka9
29. máj 2014

@dominikak no to ti poviem, vobec som to necakala, aspon som nestresovala ci sa podarilo 😅 no citim sa tak vselijako, preto som aj robila ten test, hlavne zaludok kusok neposlucha (ale nic neznesitelne zatial) ale hlavne som mala pichanie raz jeden vajecnik, raz druhy, potom bolesti ako na ms, aj krce celkom do podbruska, tak ja najprv ze infekcia a potom bambule z jednej skupinky ze skus test 😎

janchi212
29. máj 2014

@tamarka9 jeeee moja tak to ti gratulujem velmi ze sa vam to takto podarilo 😉 . Kedy sa chystas k doktorovi? Mne kazal prist potom ked mi bude mrcha meskat 10-14 dni a test bude pozitivny. Prajem ti nech je vsetko v poriadku 🙂

tamarka9
29. máj 2014

@janchi212 dakujem velmi pekne 🙂 mne kazala lekarka prist hned ako zistim ze som tehu, ale v stredu cakam na vysledky z hematologie a ak dovtedy ta mrcha nepride, tak pojdem aj na gyndu- dufam ze tentoraz to uz dobre dopadne 😒

janchi212
29. máj 2014

@tamarka9 neboj urcitee to dobre dopadne, hlavne nemysli na nic zle 🙂

tamarka9
29. máj 2014

@janchi212 no je to trochu tazke, vsak asi sama vies aka to je bolest a strasne sa obavam ze sa to zopakuje, ale verim ze nie, nic ine mi neostava, len verit 😉

janchi212
29. máj 2014

@tamarka9 hej viem je to tazke. Mne sa stale tazko pozera na babatka najma ked su mojich znamych. O par dni sa narodi moje druhe krsniatko tak jej hackujem ciapky a idem na topanocky. Aspon sa to dovtedy naucim kym budem mat deti a bavi ma to. Ja cakam bud.vikend mrchu a potom ideme na to. Musi nam to vyjst obom neboj 😉

tamarka9
30. máj 2014

@janchi212 no bolo by to super keby sa aj vam zadarilo, zalepilo bolest na srdiecku 😉 a hlavne by som sa mala s kym bat, lebo povedat to nikomu este nechcem, mm chudak to nemoze stale dookola pocuvat, takze spriaznena dusa je ako poklad..to uz buduci vikend idete na tu svadbu?

janchi212
31. máj 2014

@tamarka9 hej bolo by super keby sa aj nam zadarilo hned a cakali by sme spolu 🙂 .Ani my to potom uz nechceme nikomu povedat az po nejakom 12-13 tyzdni aj keby to bolo vidno trosku uz na mne. A ano takto o tyzden uz sa budeme bavit na svadbe. Vlastne od piatku, lebo v nasej rodine byva svadba piatok, sobota, nedela  😀