Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 fuha tak to mavate poriadne svadby, ved ked zabava, tak zabava- ja sa to nechystam povedat sirokemu okoliu,ale kamoskam a rodine urcite ano, pretoze mozno budem mat rizikove,alebo nieco a mat stres z tajenia mat nemienim- predtym tie dve tehu som tajila a nedopadlo dobre, podla mna to nema na to zialny vplyv...takze tentokrat ked sa ma niekto opyta, klamat nebudem 🙂
@tamarka9 hej vydala som sa do velkej rodiny a tu su zvykom taketo svadby 😀 . My sme to oznamili mamam na MDZ tak ze sme im dali bonbonieru kazdej aj s prvou a zial jedinou fotkou nasho anjelika. Obe na kukali, ze kde sme kupili taku divnu bonbonieru. Az sme im to museli povedat bo nepochpili preco je tam foto zo sona 🙂 a potom sa t roznieslo.Ja som to ani tajit nechcela lebo ma ni vo snenenapadlo zeby sa nieco stalo ☹ .Tak uvidim nakoniec ked to bude aktualne co urobime
@nikitaf my este neskusame.Cakam este na jeden menzes co by mal prist tento vikend a potom chceme. Zatial beriem feminion tiez a jem viac zeleniny.Co sa ma stat stane ci by som cakala dalsi mesiac alebo pol roka. Aj ked to samozrejme uz nikdy zazit nechcem. Ako si na tom psychicky? Mne dost pomohli kniha Nebo nie je vymysel a este jedna o anjeloch no nespomeniem si na nazov. Neviem ci veris na take veci no mne sa dost ulavilo aj ked som poplakala pri nich
@janchi212 silno fakt silno ti drzim vsetky prsty. co ja viem, ja mam pocit ze to na mna len teraz nejako dolieha v pravej miere 😔 . Vcera nam manzelova segra oznamila ze cakaju potomka, dnes kolegyna sa mi zdoverila ze asi je v tom... mam take zmiesane pocity. Prajem im to z celeho srdca ale len cakam kedy zabuchnem doma dvere a sa vyrevem... uz by som mala polovicu za sebou...
verim aj neverim, tazko to jednoznacne povedat 🙂 ale skusim si najst tu knihu ked ti pomohla. Ja obdivujem zeny ktore to zazili viac krat... ja fakt neviem ako by som to znasala a to uz doma jednu certicu mam.
ale urcite to malo svoj vyznam a verim ze teraz to uz bude vsetko ok, ale budem mat o to viac strach...
juj takze jun je vas 🙂 sa tesim ako ti pogratulujem a auguste ta budem nasledovat :D. na kolky krat vam to vyslo predtym?
@klarisa23 No vo svojom-nesvojom, kedze je to prenajom. Ale sme spokojni. Kupovat zatial nic nechceme, nechceme mat hypoteku. Aj sme pozerali vascie bytiky ze ked pride baby, ale vychadza to trosku drahsie ako sme planovali tak zatial ostavame v byte kde sme a ked ostanem tehotna uvidime podla situacie ....bud ostaneme kym drobec nebude mat nejaky rok alebo si najdeme nieco vascie. Tazko povedat a planovat velmi nechceme, lebo sa moze vsetko zmenit.....
@klarisa23 tiez sme takto zvazovali ale keby sme si mali zobrat hypo a platit tolko kolko platievame teraz mesacne tak ju nesplatime asi ani na nasho dochodku. Mozno neskor, o par rokov ....ako velmi radi by sme mali vlasne byvanie a ak by hypo nebola na vela rokov tak ju zoberieme ....A tiez mame znamych ktori si pred niekolkymi rokmi zobrali hypo na byt a auta a ledva splacaju, lebo sa im nedari s pracou ...:(
Vy mate na kolko rokov?
@nikitaf viem ako sa citis lebo kazdym dnom sa narodi moje druhe krsniatko. Jasne ze sa tesim a prajem im to no urcite mi budu tiect slzy ked ju budem pestovat.A moja svagrina tiez budu mat druhe babo a presne o mesiaac neskor ako som mala mat ja termin.Aj bola v nemocnici lebo mala problemy tak ich skoro 3rocneho maleho sme mali tyzden u nas.A vies co mi povedala jedna moja 9 neter? Vraj jeho mame teraz namiesto nnasho babatka, o ktore sme prisli.Ona aj ked to znie divno mozno ma utesila inak viac ako niektori dospeli, od ktorich som to cakala. Dakujeme verim, ze sa nam to podari hned. Ved predtym sa nam to na pprvy raz podarilo. A vam urcite tiez a potom si budeme o prijemnejsich veciach pisat 😉
@janchi212 nie je to lahke, ale beriem to ako nejaku skusku. Mna si obe (kolegyna aj manzelova sestra) vybrali ako svoju butlavu vrbu a ja sa tesim s nimi, aj ked sa doma vzdy poriadne vyplacem... je to tazke, ale ako sa hovori, co ta nezabije ta posilni a snazim sa mysliet ze tak tento alebo buduci mesiac to skusime. Nam to tiez obidva krat vyslo hned na prvy sup tak verim ze takto o najneskor 3 miesiace si budem kukat kolajniceeee 😀 Drzkaj sa a verim ze budeme mat vela vela spolocnych tem 🙂
Ahojte, chcela by som sa k vam pridat...sice my ideme na to az auguste, ale uz sa neviem dockat...chceme pre nase zlaticko surodneca, tak ked bude mat cca 2 roky 🙂
baby mam na vas jednu otazocku. Ja som v maji zacala uzivat femibion 800 ale o babatko sa pokusime asi az v koncom jula kedze pojdem s dcerkou do nemocky, nechcem riskovat zeby sa opat nieco stalo. Mam prerusit uzivanie a zacat az zaciatkom jula alebo mam pokracovat? dakujem za kazdu radu 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam, aj ked my zacneme az niekedy v septembri, lebo som cerstvo po MA:( ale ideme dalej, svita nova nadej a verim ze tentokrat to vyjde a dotiahneme to do uspesneho konca.
@nikitaf Ahoj, ja by som ti poradila skor nosifol, aspon mne to lekar odporucil...tiez som brala do teraz femibion, no tak ze su akurat tak vitaminy, ale nosifol ti dopomoze aj tomu aby si ostala skor tehu a kis.listovu v tom mas tiez...su tu na to dost dobre odozvi tak ja som sa dala na to... 😉

@kara22 no u nas je netrpezliva uz aj rodina, sme 6,5 roka spolu a z toho 2 roky manzelia, tak ocakavania su 🙂. Vy ste na tom ako?