Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi uplne presne tak isto rozmyslam aj ja...akoze asi je to praktickejsie ich mat za sebou kvoli sirke kocita,ale rozhodne by som vybrala ten vedla seba...zase ked si dvojicky mini tak asi moc mamicky aj tak nechodia moc same,tak je to fuk s praktickostou,vzdy bude asi niekto pri ruke a nastastie v tomto byvame v dome,tak vytaj riesit nemusim 🙂
@janchi212 dufala som ze uz tam pojdem s prekvapenim ale tak mozno sa zadari prave tam :D
@bandikovajana možno hej, uvidíte 😉
ked vynecháte antikoncepciu, tak rátajte s tým, že sa prvé mesiace budete čistiť, my sa snažíme od januára, kedy som vynechala tabletky a zadarilo sa nám až v júli, ale asi nám k tomu pomohla aj 12dňová dovolenka mimo domova pri mori, keby sme nikde neišli, tak by sa vajíčko tak dobre nazahniezdilo
Ja uz zacinam mat stres aj z toho ze chcem od draheho sex...nejako to citi ze je to kvoli dietatu asi teraz tak casto...idem sa pritulit a presvedcit ho ze cez plodne dni proste chceme moooc vsetkooo 🙂
@bandikovajana a ktory bol najlepsi???
@marselinm jane monad ten treti a posledny, ten zeleny som predala ako 3komb. a kupila si taky isty oranzovy ale uz iba sportiak
@marselinm aj ten treti od konca bol super VR .... uz neviem cely nazov ten bol suprovy do zimy do snehu a malinka sa mi tam vosla aj s dekou a fusakom aj ako rocna strasne velka mega vanicka
@bandikovajana ten prvy sa mi strasne paci a to je ta ista znacka?este som nestrertla maminu s tolkymi kociarmi 😀 ale super,mas aspon prehlad
@marselinm ten uplne prvy bol krasny ale iba na obrazku predala som ho este skor ako sa malinka narodila 😀 sibnuta som bola do tych kocikov ja som stale v meste kukala na ostatnych ake maju kociky, a kym sa mi narodila Viki robila som operku a mala som takeho 1,5rocneho chlapca, to sa este vozi v kociku a tak som ho len tak ze skusim aky je ten moj kocik zlozila som sportiak a skoro som padla na zadok on sa tam vobec nedal striesku mal tak po krk ani sa mu zastriet nedala a nohy mal uplne skoro az na zemy, tak obratom som ho dala prec a kupila jane nomad a tam sa mi mala vleze este teraz a uz ma vyse 3,5roka
@bandikovajana ten som mala aj ja len v zelenom,vanicka bola suprova velka,ja mam deti obidve v zime,takze sa mi tam zmestili so vsetkym,ale ak sa podari,by som rozmyslala nad tym prvym,viemze vanicky su mensie,ale dizajn je uzastny 🙂
@marselinm ale teraz pokukavam po tako laret alebo tako Mohican ale ten posleny co mam na obrazku si necham lebo je super zlozitelny boli sme s nim 2x lietadlom uz a mam ho v skrini zlozeny uplne skaldny a zaroven pre dieta priestranny
@bandikovajana no vidis to tak dakujem za info,ze bol taky maly,budem asi kukat po inom
@marselinm urcite odporucam iny je strane maly
@marselinm co mali kamaratky tak maju odskusane camarelo je velke super aj bexa
@bandikovajana http://www.kociky-tako.sk/kociky/kociky-laret/l... ten bodkovany sa mi strasne paci,ja som taka bodkovana 😀
@marselinm https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/tn6x/cap... aj tento je podobny
baby dnes som si zaspominala na svoje prve tehu tu som bola v 7mes.
@bandikovajana jej super pekna mamina..ja lutujem ze som si nedala tiez spravit nejake profesionalne foto ked som bola tehu...pekna pamiatka
@ziza55 ja som rada ze sme na to mali peniazky a davala som takto aj kazdy rok nafotit malinku profesionalne
@bandikovajana ja som tuto bola zaciatok 9mes....ty kokso normalne idem oprasit stare fotos 😉

baby u nás je dnes asi apríl a nie august, to počasie sa nadobro zbláznilo 😒