icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
23. aug 2014

@nastickakessinka mozno to v tehu nebudes dobrovolne jest ja mam rada cokoladu a ked som bola tehu ani citit som ju nemohla strasne mi nechutila jedna kocka bola ako keby som zjedla kg cukru az mi zle bolo

marselinm
23. aug 2014

@bandikovajana ja som zase pri prvom musela mat hrozno a pukance,bez toho by nebol den dnom a pri druhom som musela jest sladke a to stale 😀

bandikovajana
23. aug 2014

@marselinm ja som kazdy den jedla cherry rajciny so syrom a saklik mandariniek na posedenie

bandikovajana
23. aug 2014

@zuzkaa8855 gratulujem podla mna to más v kapse lebo to spinenie bolo urcite uhniezdovanie B-) potichu sa uz tes podla mna bude silniet 😉

novaadka
23. aug 2014

@nastickakessinka Ja som mala dostať kramy 12.8., ale mala som len take hnedo-červene spinenie v ten den trosku a to uz bolo vlastne to hniezdenie, čiže malé bolo splodene pár dni pred tým.

smotaneeela
23. aug 2014

@janchi212 vidíš, krv chodím darovať 😝 Dieta je tiež ok, aj radler 🙂 ďakujeeeem.

smotaneeela
23. aug 2014

pridávam sa k vám, začíname sa snažiť od júla, zatiaľ nič, tak uvidíme, či to vyjde tento mesiac. Tiež sa ma všade pýtajú, či som tehotná, keď si nič nechcem dať...

janchi212
23. aug 2014

@smotaneeela ahoj vitaj medzi nami. Mňa sa našťastie nepýtajú teraz. Skôr sa ma pýtajú teraz všetci, že kedy sa zas začneme snažiť (v apríly som musela ísť na kyret). Radšej im hovorím, že sme museli mať dlhšiu pauzu, než aby ma začali ľutovať teraz aj preto, že sa nám nedarí. My teraz skúšame od júna.
@7rebeka11 ešte ma napadlo niečo. Povedz jednoducho, že máš hroznú opicu, lebo si to deň predtým prehnala s alkoholom, tak dnes nechceš piť 😀

ziza55
23. aug 2014

@dohna waaaau to vyzera super...si kreativna...a este ktomu sikula...ved tie slimaky vyzeraju ako z reklamy 😀 😀

ziza55
23. aug 2014

@zuzkaa8855 supeeer.ja tam vidim jasnu druhu ciarku...myslim ze to mas v kapse 😉 😉 😉

marselinm
23. aug 2014

@smotaneeela vitaj medzi nami snazilkami 😉 ani mna sa nikto nic nepyta,lebo sme nikomu este nic nespominali,kazdy si mysli,ze sme skoncili 😀 ale mylia sa a tesim sa potom na ten sok 😀 😀 😀
@janchi212

janchi212
23. aug 2014

@marselinm u nás si to nemyslia. Vedia, že deti chceme. A ťažko sme to niesli, tedy najmä ja, keď sme oň prišli. No už mi to ide na nervy keď sa pýtajú a kedy budeme môcť zas začať a podobne. A hovoriť to hneď už tiež nechcem, až po 3 mesiaci, tak to budem asi dlho počúvať 😒

marselinm
23. aug 2014

@janchi212 to ti verim a neviem si to ani predstavit,mojej sestre sa to minuly rok stalo,ale uz sa jej medzitym narodila dcerka.musi to byt unavne ked sa ta stale pytaju,tak dufam,ze to dlho trvat nebude 😉

bandikovajana
23. aug 2014

@janchi212 to by bolo cudne asi muzovi ze ma opicu ked s nim nepila

bandikovajana
23. aug 2014

@janchi212 ja som sice o babo neprisla ale mali sme sudny spor 7 rocny a uz sme nevedeli ako to skoncit tak sme chodili k vestici a ona mi vzdy hovirila ze Vidi dalsie babo ze ci som tehotna.ked mi to povedala prvy krat tak som bola ocarena ze waaw budeme mat druhe aj ona to vidi(inak vsetko do jedneho vyslo co predpovedala)ale ked mi to uz asi 10xpovedala ubehlo 2roky a nic ziadne tehu tak uz ma to aj stvalo moj dieta nechcel ja som mala HAK a ona furt vidim tu babo vtedy som bola ako posadnuta babatkami a uz som myslela ze jej aj vynadam ze co furt hovori o babatku ked sa pytame na sud tak chapem ze ti to je neprijemne

janchi212
23. aug 2014

@bandikovajana veď ale muž ide s ňou. A nechce sa pred mužom vyhovoriť ale pred známymi 🙂
Veď hádam to už len pár mesiacov vydržím, a potom oznámime, že sme v 4 mesiačiku, lebo skôr než v 13 týždni už nechcem. Totiž v 11 sme na to prišli

janchi212
23. aug 2014

babeny ďakujem za srdiečko, myslím, že bolo od niektorej z vás 😲 idem poslať ďalej, nech aj niektorej ďalšej urobí radosť 😲

7rebeka11
23. aug 2014

@janchi212 s tou opicou je to perfektný nápad, aj diéta, ženy som rada, že vás mám 🙂
@bandikovajana
@marselinm
@ziza55
@smotaneeela
@dohna

7rebeka11
24. aug 2014

@janchi212 a ty ešte nemáš dieťatko žiadne, či toto by bolo druhé?

7rebeka11
24. aug 2014

ked som dnes vstala, tak mi bolo zle, stavy ako po opici, vôbec sa nemôžem najesť, čo sa vždy zobudím hladná 🙂 Môže sa mi príznak objaviť tak skoro? MS očakávam až 2.9. Skôr si ale myslím, že to bude psychické, nakoľko idem po dlhej dobe do práce 😖

ziza55
24. aug 2014

@7rebeka11 ja mavam tieto stavy ttiez ked idem po nejakej pauze do roboty...chi....mala si dovolenku,?

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka ahoooooj..ako si natom?netestneme skor? 😀 ja som uz taka nervozna..nech vieme na com sme...ved uz by nam ukazalo...ci?

nastickakessinka
24. aug 2014

@ziza55 hellou 🙂 a nekasleme na to radsej? mas nejake priznaky? ja absolutne ziadne nechcem vidiet to sklamanie z negativneho testu ☹

novaadka
24. aug 2014

@janchi212 No ja som to urobila jednoducho. Povedala som, ze uz mi to lezie na nervy a ze ma to hlavne stresuje ked sa ma na to pýtajú, že kedy to bude a pod. Vyhlásila som embargo na tuto tému a ze ked to bude, tak sa dozvedia.

bandikovajana
24. aug 2014

Baby mrcha je prec ideme sa snazilkovat
@ziza55
@nastickakessinka
@janchi212
@dohna

7rebeka11
24. aug 2014

@ziza55 idem po 6-týždňovej dovolenke do práce ☹
@nastickakessinka kedy plánujete testovať?

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka heloooooooo..ok mas pravdu..bol by nahodou negat a depkovali by sme...ako sa poznam aj tak by som sa testovala esyte aspon dalsi tyzden kazdy den... 😒 ....tak az toho28eho🙂...ja mam 27nocnu ..dojdem az ca o15tej domov tak hned testnem a napisem

ziza55
24. aug 2014

@7rebeka11 .28eho🙂 ..ty kokosssssss..ze6tyzdnov dovca...to by som aj vsetko pozabudala...ja ked mam 2tyzdne tak sa mi ide moc tazko 😉

7rebeka11
24. aug 2014

@ziza55 tak ako učiteľka, tie prázdniny sú fajn 🙂

ziza55
24. aug 2014

@7rebeka11 a kde ucis?