icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
24. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka ahojte babule, tak 2-hý deň hnačkujem, a od včera mi je zle na vracanie, ale stále to držím lebo nie som z tých čo si dokáže dať prst do krku a zbaviť sa te ťažoby :( včera bolo super, ségra nám pripravila prevapko,-tortu na ktorej boli 2 marcipánové postavičky (ja a moj priatel) že ako najväčší pracanti na stavbe , obidvaja sme tam sedeli, za mnou boli tehly a za ním kamene 🙂 a zvyšní čo makali tam boli podpísaní 🙂 krásne to bolo, sme to nečakali a ešte tam bolo že ĎAKUJEME 🙂 nááá potešilo nás to. Ked sa podarí hodím foto. Dnes ideme s drahým zavárať lečo, tak dúfam, že sa u toho nedogrckám ☹ ☹ ☹ , lebo neviem teda či som prežraná , aj ked som mala len guláš + nejaké slané a sladké a ostatní potom mali ešte aj pečené mäsko, a nikomu nič nie je len mne je zle, tak uvidíme, čo z toho nakoniec bude 😲

7rebeka11
24. aug 2014

na gymnáziu

dohna
24. aug 2014

@ziza55 @7rebeka11 fúha no to mna by doma šlahlo že 6 týždnov, ja mám dosť už po týždni sa teším do práce 🙂

dohna
24. aug 2014

Ďakujem za srdiečko, zatial si ich nechám a ked sa niektorej zadarí, určite pošlem Ďalej pre šťastícko 🙂

ziza55
24. aug 2014

@dohna ja sa nikdy netesim po dovolenke do prace... 😒 ...

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana tak drzim silno paste pri snazilkovani 😉
@nastickakessinka
@ziza55 baby,veru pockajte,ja som mala neg.zanova ☹ mam cely den pokaslany

marselinm
24. aug 2014

@dohna veru hod foto,musela byt uzastna,tak dufam,ze to nieco znaci a nebudes mat brusnu chripku.ja som uz zavarala a aj papriky v oleji a pod.nech uz to skonci,lebo zachvilu to nebudem mat kde davat 🙂 tak prijemne zavaranie

klarisa23
autor
24. aug 2014

@balli
@dohna
@nastickakessinka
@janchi212 no tak zenusky oddnes zaciname opät poctivo snazilkovat, snad toto bola posledna mrcha, co som mala 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2014

@dohna no veru, vyzera to u teba slubne 🙂. Kolky DC si?

dohna
24. aug 2014

@klarisa23 no dnes som ešte len 21DC, ale viem že ked som malého čakala tak som nevracávala ale mávala som hnačky, tak som veru zvedavá 🙂 ale slúbila som @janchi212 že budeme spolu 2.9 testovať, tak musím vydržať 😀 😀 😀

lulasu
24. aug 2014

@dohna Jej super tolko som tu toho premeskala ale zacala som od konca a hned dobra sprava juuuuuj ako strasne sa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2014

@dohna no tak moc moc drzim palce, aby to vyslo 🙂. Ja pijem poctivo alchemilkovy caj 2-krat denne a uzivam aj inofolic, tak hadam to tomu napomoze 🙂

marselinm
24. aug 2014

@klarisa23 ten alchemilkovy caj napomaha?

klarisa23
autor
24. aug 2014

@marselinm no mal by, tak som zvedava, predtym som to lajdacila, teraz nic nenechavam na nahodu 🙂

ziza55
24. aug 2014

Ja som dnes 28dc

klarisa23
autor
24. aug 2014

@ziza55 ahoj a kedy by mala prist mrcha?

skbatorom1
24. aug 2014

ahojte. My sa tiez snazime o babo . No niesme ako kralici stale v sebe ale snazime sa ved roky nam idu teda hlavne mne. Uz je to asi tak 3 mesiace co ideme naplno no bez uspechu uz sme zahajili aj nohy a zadok oprety o stenu vraj to pomaha alebo spravit po sexe stojku. Tak uvidime .

darinka.b
24. aug 2014

Ahojte baby poctivo vas citam uz som pisala ze sa snazime o druhe mimi. Minuly cyklus mrcha meskala rovny tyzden co je u mna nezvyk tento mesiac sme sa tiez poctivo snazili kazdy druhy sem tam kazdy den som 23DC mavam cca29 dnove cykly tak uvidime ci mrcha dorazi. Pijem rano aj vecer inofolic. Tiez budem okolo 2.9 testovat -dufam 🙂

ziza55
24. aug 2014

@klarisa23 ahoj 😉.
. Ja mávam dlhšie cykly 30-33 dní.. Tak testnem az32den 😉
..A ty si kolkaty dc?

klarisa23
autor
24. aug 2014

@ziza55 ja som dnes 5DC, tak sa snazime odznova 🙂. A inak snazilkujeme od juna......

ziza55
24. aug 2014

@skbatorom1 ja robím stojky pravidelne po sexe... Drahý sa na mne smeje 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2014

@skbatorom1 ahoj, tak sme na tom narovnako, aj my sa snazime treti mesiac 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2014

@darinka.b ahoj tak to museli byt nervy, ked tyzden meskala mrcha ....ja uz panikarim, ked my 1 den meska 😀

ziza55
24. aug 2014

@klarisa23
@darinka.b. To stým meškaním mrchy robí psychika my sa snažíme druhý. Mesiac... A psychika. A neustále sledovanie sa spôsobilo. Že mi došla až na40ty dc.... To čakanie bolo hrozne 😒

klarisa23
autor
24. aug 2014

@ziza55 no ja taketo problemy nemam, mne chodi okolo 24 DC, co je zase dost skoro....ale zase to ma aj tu vyhodu, ze nemusim cakat ....

darinka.b
24. aug 2014

@klarisa23 robila som si testy kazdy den a vzdy boli negativne uz som bola na hlavu z toho ale mrcha dosla uvidime teraz este je to le druhy cyklus co sa snazime. Prve sa nam zadarilo na stvrty cyklus 😉

klarisa23
autor
24. aug 2014

@darinka.b pozeram, ze to mate este male babo 🙂. Aj my by sme s takymto odstupom chceli mat dve deturence 🙂. A aj si predtym nieco uzivala? Sledovala si sa?

marselinm
24. aug 2014

@ziza55
@klarisa23
@darinka.b
@skbatorom1 aj ja si myslim,ze za vsetkym je psychika,mam cykly v priemere 35,co je dost vela a ovulku hned vystopovat je tazke,ale vzdy sa to nakoniec podari,v stredu pride moj chlap,tak uz aj ja sa mozem pridat k vam na snazilkovanie 🙂

bandikovajana
24. aug 2014

@klarisa23 aj ja pijem alchemilkovy caj tak snad tento mesic zaberie

bandikovajana
24. aug 2014

@klarisa23 mne meskala 3tyzdne a nakoniec nic