Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@siska765 mne duphaston nasadil dr ked som zacala spinit, bohuzial nepomohol. Ja som sa pytala v nemocnici ci mam ist k svojmu dr na nejaku kontrolu (po potrate) a ze nie, jedine ak budem mat problemy. Ty si bola u svojho konzultovat? lebo my sme sa opat pustili do sanzilkovania, ale nic specialne neberiem (okrem toho femibionu, a to su len vitaminy + kys. listova) tak neviem teraz ci nemam skocit k doktorovi, si mi nasadila chrobaka do hlavy.
@nikitaf no ja som minuly rok po potrate,po cisteni v nemocnici tiez tusim nebola na prehliadke hned,lebo v nemocnici ma na druhy den rano pozerali ci vsetko dobre vycistili,a kedze hej,nebolo tusim treba ist na prehliadku len zaniest prepustaciu spravu.ja som po druhom potrate absolvovala aj s manzelom geneticke vysetrenie,potom stitnu,a nakoniec hysteroskopiu ,ale vsetko bolo ok.no a cca od marca sa snazime znova,zacala som chodit na folikulometriu v maji a hned sa zadarilo,lebo som nevedela kedy mam ovulaciu.pred otehotnenim som brala len kyselinu listovu a beriem ju stale a od kedy doslo k oplodneniu,teda od ovulacie beriem anopyrin najnizsiu davku 30 denne a duphaston 2x1 denne.u mna bol kriticky treti mesiac ,uvidime,snazim sa casto oddychovat a verim ze to vide.no a doky povedal ze aj anopyrin aj duphaston mam brat cca do najblizsej kontroly co budem v 9tt a potom vraj uz netreba lebo uz je ten pociatocny vyvoj dokonceny k comu su mi lieky ,pre istotu".tak robim co mi kaze,nic ine mi ani neostava.kazdy doktor je ale iny a tiez kazdappacietka ma inu diagnozu,ved uvidis.drzim palce 😉
@marian86 dobry den,mozem sa spytat o tej inekcii kto by mal vediet ze mi maju pichnut?totiz,prve tehu som potratila 12tt,a po drujej mi vyskocil problem so stitnou zlazou,a mam aj zvysene protilatky,a dr tak vysvetloval,ze bojuju aj proti stitnej zlaze,ci su to ine protilatky?neviem aky ma muz krv,dakujem
@zagyi_izabela Ahoj treba to dat ked maš krvnu skupinu Rh negeativ, to by mal vedeit hlavne tvoj gynekolog, hlavne ked si Negativ... on ti už potom všetko vysvetli..
@nikitaf ahoj ano uz sme zacali aj my.Menzes som dostala dva dni pred tou svagrovou svadbou ale teda zrovna na ich svadbe to bol brutal.Nikdy som taky silny nemala. A uz sa dokazem normalne pozerat bez placu na babatka, lebo na tej svadbe bol kamarat s trojtydnovym dievcatkom a mola dvojrocna neter ju len do kocika chodila pozerat a mna tahala s nou.A este sa nam 6.6. narodilo krsniatko takze ten minuly vikend pol perny 🙂 . Tak sme zacali od minulehp tyzdna.Jem viac ovocia aj zeleniny a zacala som pit aj grepovy dzus.Pomaha na ovulacny hlien.Aspon u mna to zabralo teda. Tak by bolo super keby sa nam to naraz podarilo 😉
Ahojte aj ja sa pripajam tiez sme sa zacali pokusat o babatko tak som zvedava, lebo pri dcerke to nebolo take lahke kym som otehotnela pokusali sme sa vyse roka kym sa podarilo
@marian86 dakujem pekne za odpoved
@adadi netreba odsuvat...byvanie pride jedno s druhym 🙂
Baby da sa aj na 9 den od zaciatku Ms otehotniet?Ci to musi byt 14 den?
@marshmallow ahoj ja som otehotnela s malym pocas Ms, takze zalezi od organizmu ako je nastaveny 🙂
@marshmallow kludne sa da, ja mam napr kratky cyklus, takze ovulka niekedy okolon 12 DC, ale posuvala sa plus minus dva dni a este si predstav ze spermose vydrzia aj 3 dni v tvojom tele a sup 😉 Ale ako pisali baby aj ked nemas ukazkovy cyklus, ovulka niekedy pride naozaj hocikedy..vy sa snazite?
@tamarka9 ahooj, si zlata, ze si si spomenula. aj ja som na teba myslela, ze ako sa mas. v kolkom si teraz tyzdni. vies co, ja som si vcera vecer robila len tak zo srandy test, lebo manzel nebol doma (3 dni pred menstruaciou, 15DPO cca). a ukazal mi dve ciarky. tak teraz som prisla z lekarne a za chvilu si urobim dalsi. drz palce 🙂
@dominikak uuj az mi zimomriavky vyskocili, jasneee drzim palce vo velkom, potom daj vediet. Ja som tiez 3 dni pred ms mala viditelnu ciarku 😉 to su super spravy 🙂
no ja som na tom vselijako, musela som ostat doma, zamestavatel mi povolil robit z domu- byva mi strasne zle, nic mi nechuti a stale mi je na vracanie ☹ teraz som v 7 tt, bola som uz na sono v stredu a uz nam aj srdiecko bilo 🙂
@tamarka9 no akurat som dorobila test. chcela som kupit digitalny ale zrovna nemali taky. tak som kupila woman secret citlivost 10. a ukazal mi tiez dve ciarkyyy. tak neviem ci tomu mozem verit. je to take neuveritelne. takze u doktora si bola cca 6 tyzden. tak to ja si este pockam. lebo podla vsetkeho som 4t. a kolko testov si si urobila kym si tomu uverila? ja zatial nemam ziadne priznaky, citim sa tak ako vzdy. mozno trochu vacsi tlak v prsiach ako zvycajne, ale inak by som si to ani nevsimla. tak budeme mat po sebe asi babatka, vyzera to tak . Ty si v Bratislave? neviem ci uz sme si to pisali. potom mozme dat aj stretko niekedy 🙂
@dominikak jasne ze tomu mozes verit, nie je iny dovod 🙂 gratulka velka 🙂 Ja som si robila test 3 dni pred ms, potom v den ms a potom uz len tak lebo som mala este jedn ked mi 4 dni meskalo, to uz boli raidne kolajnice,ale nebola by som ho robila, keby nebol doma 🙂 U lekara som bola v strede 7tt, teda ked som bola 6+3, ale len preto ze som potrebovala sa o liecbe poradit a hlavne co s tymi nevolnostami, lebo nemozem normalne fungovat. Inak by som isla neskor aspon tyzden...nevadi ze su nie priznaky, mne zacalo byt cudne az na zaciatku 6tt- trosku prsia som zacala citit a par dni na to aj nevolnosti a odvtedy sa to riadne stupnuje. Ale dufam ze teba to obide 🙂 Takze krasne tehulkovanie ti prajem a ano som z BA, takze ked sa mi polepsi, mozme si prist bruska ukazat 🙂

@siska765 ten femibion sa moze uz ked planujes, ale asi ho vysadim kedze ako hovoris teraz uz je aj zelenina, ja som to zacala len zo strachu aby sme opat neprisli o babatko, kezde som tri mesiace po spontannom potrate.
@dashka81 velmi ma to mrzi. ja som to prezila pred tromi mesiacmi. bude lepsie moja a uvidis ze sa budes coskoro tesit z maleho uzlicka.
@28maja28 dakujem za typ, ale my sme zatial nemali problem spolodit 😅 len raz som potratila, tak uvidime co bude dalej, ak budem mat problem urcite ho nasadim 🙂