icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

marselinm
24. aug 2014

@7rebeka11 tu je jeden clanok,ale to nie je ten co som myslela,neviem ho najst http://najmama.aktuality.sk/clanok/230698/tehot...

7rebeka11
24. aug 2014

@marselinm toto som čítala 🙂 ale keď je plesvivý syr z pasterizovaného mlieka (čo som čítala na obale, bol každý), tak sa môže jesť... Mám taký pocit, že zvlášť tu na Slovensku sa tehotným všetko zakazuje. A my sa potom môžeme zblázniť, ako ja teraz: Dám si tú kávu, či nie? A čo tuniak v konzerve? Tiež nie. Nivová omáčka, nie! Príde mi to choré, ved ak to nebudem jesť každý deň na kilá, tak v tom nevidím až taký problém.

marselinm
24. aug 2014

@7rebeka11 ved prave,ja som jedla to,co mi chutiloa ked si to aj babo pytalo,co mu budem odo pierat.no ja som si kavu spravila,tak pomaly pijem,mala som pizzu s nivou a vcera rybaciu pomazanku 😀 veru na slovensku je vsetko hore nohami,vsetko sa zakazuje.surove ryby a maso to este ano,je to nebezpecne,ale ostatne pokrmy,preco nie

bandikovajana
24. aug 2014

@7rebeka11 ja som jedla na co som mala chut samozrejme alkohol cigarety a take nie ale inak vsetko a mala je krasna drava nadana sikovna a neviem co pozor som si davala az ked som kojila aby sa nevyhadzala ani take clanky radsej necitam lebo som poverciva

dohna
24. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka tak takúto tortu sme my všetci makači dostali 🙂

dohna
24. aug 2014

@marselinm @bandikovajana @klarisa23 @ziza55 @7rebeka11 @darinka.b @janchi212 dievčatá kludne papajte všetko čo Vám bude chutiť, obmedzení počas kojenia budete mať až až 🙂

marselinm
24. aug 2014

@dohna no ved prave,aj ked u mna som si ani vtedy neodopierala,lebo prve mi zobrali do martina a mlieko sa vytratilo pri druhom som kojila len mesiac,nebolo z coho

nastickakessinka
24. aug 2014

@dohna naaadherna torticka. No konecne viem ako s drahym vyzerate 😀 😀

dohna
24. aug 2014

@nastickakessinka šak sme sa na tom tak rehotali, drahý mal useknutú hlavu zo zadu a ja prsia až pod bradou, a ešte michýbala šiltovka, leno ja som makala len v šiltovke, ale bola sranda 😀 😀 😀 to nás dala ségra všetkým spraviť ako prekvapko a poďakovanie
@janchi212

bandikovajana
24. aug 2014

@marselinm ja som tiez len 3mes.kojila najskor som mala tolko mlieka ze som nevedla co s nim ked som prisl. Z porodnice tak muz mi o 11v noci utekal kupit do tesca odsavacku lebo som myslela ze mi vybuchnu prsa a potom od mesiaca k mesiacu nic

bandikovajana
24. aug 2014

@dohna a na com ste makali asi mi to uslo v texte je tu toho mnoho

dohna
24. aug 2014

@bandikovajana minulé leto od apríla až do vianoc sme pomáhali ségre, pristavovali k domu takú časť a včera bola kolaudácia, tak sme im dali nejaké darčeky do nového a ona nám pripravila prekvapenie s tou tortou 🙂

bandikovajana
24. aug 2014

@dohna aj som si myslela Ze nieco s domom ste Polanski🙂 super pekne podakovanie

marselinm
24. aug 2014

@dohna krasna torticka a musela aj chutit a ako ti je?lepsie?
@bandikovajana aj moj tak isiel v noci kupit mlieko,vtedy bola prisata na mne pokial neprisiel a to sme mali 30km k tescu

bandikovajana
24. aug 2014

@dohna
@marselinm baby prvy krat som Nechala moju Viki u babky neviem ci aj zaspim uz mi tak chyba az mi je zle to neviem ako budem zvladat ked nastupi do skolky utorok a ked sa nahodou podari. Druhe. Tak ten tyzden v porodnici ja som uplny zavislak na nej 😀

ziza55
24. aug 2014

@7rebeka11 ja kávu pijem. A aj som píla celé. Prvé. Tehotenstvo.... A úplne V pohode

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana neboj zvyknes si 🙂 aj ked mna to tiez caka,jeden do skoly,druha do skolky,muz v praci a ja sama doma,tiez budem truchlit do vankusa,pokial nepridu

bandikovajana
24. aug 2014

@marselinm Joj ale dnes prva noc bez nej 😒

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana a chlapa mas doma?

bandikovajana
24. aug 2014

@marselinm jj my dvaja sme isli domov a deti sme Nechali babine

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana nech ta nejako zamestna,aby si nato nemyslela,chodte na veceru a potom mozte sexikovat 😀 potom si predstav,ze pekne spinka a je jej dobre

bandikovajana
24. aug 2014

@marselinm a tak program mame ale stale na nu myslim ja viem ze tam je super len ja som aka zavislacka ona mi hovorila cau este som ani oblecena nebola

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana to su deti,uprimne nadovsetko 😀 ja to poznam,tiez ked su u babky,uz ma vyhanaju,chod uz domov 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2014

@7rebeka11 ja pijem, ale iba cappuccino 🙂

marselinm
24. aug 2014

@nastickakessinka http://www.intimnenakupy.sk/produkty-pre-muzov/... toto skus muzovi,vraj to pomaha na potapacov 🙂

marselinm
24. aug 2014

@bandikovajana
@klarisa23
@ziza55
@dohna
@7rebeka11
@darinka.b
@janchi212
bambulky,ktora z vas berie inofolic?a co si o nom myslite?

darinka.b
24. aug 2014

@klarisa23 uzivala som femibion 800 a potom 400 a narodil sa nam 4900g chlapcek 🙂 teraz uzivam inofolic dva sacky denne 🙂 🙂

darinka.b
24. aug 2014

@7rebeka11 ja kavu nepijem, ale dobre je aj caro alebo nejaky druh melty, ale jedna salky kavy denne ti neuskodi urcite 🙂

darinka.b
24. aug 2014

@dohna tak toto bolo presne a vystizne, mozte si dopriat vsetko a v rozumnej miere, telo vam napovie co si dat 🙂