icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

7rebeka11
24. aug 2014

@bandikovajana
@marselinm
@klarisa23
@darinka.b
@ziza55
@skbatorom1
@dohna baby ja sa stále zaoberám tým zdravím 😀 chcela som sa spýtať, či pijete kávu? Ja bez nej akosi neviem existovať. Asi si kúpim bezkofeinovú, ale tá vraj úplne inak chutí...

nastickakessinka
24. aug 2014

@dohna Fuuu, tak to som zvedavá ako dopadneme @janchi212

nastickakessinka
24. aug 2014

@7rebeka11 😀 kávu pijem, aj ked mi nechutí lejem ju do seba, to keby prestanem tak v robote si to kazdy vsimne. Ja sa skôr zaoberám vysetreniami či sme obaja ok, už som dnes pozerala kliniku um. oplodnenia 😀 😀 že by som nás tam objednala len na tie prvé vysetrenia, už mi šibe 😀

marselinm
24. aug 2014

@7rebeka11 ja ked som bola tehu,tak mi vobec nechutila,ale teraz ju pijem kazdy den,ked ju nemam strasne ma boli hlava,asi aj ja presedlam na bezkofeinovu,ale ak by sa podarilo,tak dufam,ze mi zase prestane chutit,inak neviem neviem ako bez nej prezijem 😀

dona5
24. aug 2014

Ahoj te baby, rada by som sa k Vám pridala s manželom sme si tento mesiac prestali dávať pozor 🙂 takže ideme na to. Zajtra sa chystám do lekárne kúpiť si nejakú tú výbavu 🙂 máte nejaké rady čo je dobré ? Ďakujem 🙂

marselinm
24. aug 2014

@nastickakessinka a mas pocit,ze by ste neboli ok?podla mna to je skoro.ci to uz mas take snazilkovske stavy? 😀 😀 😀

marselinm
24. aug 2014

@dona5 ahoj,vitaj v klube,ja som nikdy nic do seba nedavala,ked som chcela otehotniet,tak s tym ti ja neporadim,ale dam si poradit aj ja od bab 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@dona5 ahoj, ani ja nič neberiem, nie som veľmi za chémiu, skôr plnohodnotná pestrá strava 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@nastickakessinka a ako dlho sa snažíte? asi by nám trebalo nejaké rozptýlenie, aktivity, lebo niekedy sa moc sledujeme, premýšľame, máme vypočítané termíny pôrobu... 😀 Ja akurát čítam ako sa vyvíja plod po týždňoch, no pomooooooc!!!

dona5
24. aug 2014

@marselinm Veď práve ani ja nie som toho zástanca , ja si nedám ani tabletku od bolesti 🙂 ...skôr tie vitamíny 🙂 no som nováčik a moc neviem ktoré by boli vhodné 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@dona5 aj vitamíny sú chémia 🙂 myslím, že stačí ked si kúpiš kyselinu listovú, ak tak 🙂

nastickakessinka
24. aug 2014

@marselinm ale snažíme sa druhý mesiac 😀 😀 len nerada by som sa snazila rok a potom prisli na to, ze sme stracali čas. A celkom dost bab (asi dve 😀 ) tu písali ze začali robit mimčo az ked si porobili vysetrenia.... Ach jaj, som strasne nedočkava

dona5
24. aug 2014

@7rebeka11 Tak to sa aj mne páči 🙂 len ako to sledujem , mám pocit že niektoré to berú ako povinnú výbavu 🙂 mám z toho chaos :D

nastickakessinka
24. aug 2014

@dona5 Vitaj 😉 , tak kyselina listová by ti neuškodila, je to len vitamín z radu B. Ja som si tento mesiac kupila Inofolic ale doberiem len jednu krabičku a potom sa vrátim k obyčajnej kys. listovej. Tiež nie som zástanca farmaceutických kravín.

marselinm
24. aug 2014

@dona5 ja som jedla vitaminy,ked som uz bola tehu,asi centrum sa volali a viem ze boli take aj ked chces otehotniet,ale tie som neuzivala,ja som tiez taka,ze si nedam ani tabletku od bolesti,pokial uz nie je fakt zle 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@nastickakessinka priemerne sa vraj zadarí párom na 6-ty mesiac 🙂 No ja neviem, toho svojho by som určite na nejaké vyšetrenia nepresvedčila, jemu ani krv nemôžu zobrať, čo má chudák z toho taký strach, netečie mu 🙂

nastickakessinka
24. aug 2014

@7rebeka11 len druhý mesiac 😀 😀 , vývin plodu mám už naštudovaný, príznaky od prvého dna a asi úúúúplne všetko aj to čo som nechcela vedieť.... a už nie je čo tak teraz som na stránkach Heliosu 😀 😀

dona5
24. aug 2014

@nastickakessinka
@marselinm Takže si zaobstarám kyselinu listovú 🙂 a nebudem špekulovať . Ďakujem . aj tak mám pocit že je to skôr všetko o peniazoch 🙂 ale aspoň budem mať dobrý pocit 🙂

marselinm
24. aug 2014

@nastickakessinka ja by som este pockala,dva mesiace je este malo,aj ked mas pravdu,ze radsej skor ako po roku,ale co si pamatam,svagrina z muzovej strany,im sa tiez nedarilo a dr im povedal,ze az po roku skusania sa robia testy,tak ho oklamala,ze uz to je vyse roka,lebo neccela cakat a nakoniec sa zistilo z muzovj strany,vraj ich ma pomale,tak mu dali vitaminy a po mesiaci bolo zamiesene 🙂
@7rebeka11
@dona5 presne tak,tiez neuznavam chcemiu,niekedy je to horsie ako keby neberes nic.

marselinm
24. aug 2014

@dona5 podla mna to uplne staci 😉

7rebeka11
24. aug 2014

@dona5 ved toto, že dnes nám už aj Dr. rozdávajú letáčiky, !toto si pozriete, keď plánujete", z ordinácie som odchádzalal s 20 letáčikmi... Lezie mi to na nervy, je to len biznis farmaceutických spoločností, bohužiaľ ☹ Ja tiež lieky nejem žiadne, už keď je to naozaj na nevydržanie. Zaujímalo by ma, ak mi niektorá viete vysvetliť, či sa nadbytok kys. listovej vylúči močom, lebo som čítala aj stanoviská proti listovke, že jej nadbytok je nebezpečný, tak ja fakt neviem, najlepšie že všetky sa ňou napchávajú. Môj názor je taký, že treba mať pestrú, kvalitnú, čerstvú, domácu stravu, najlepšie vlastne dopestovanú zeleninu, nie vždy to však ide, že? Ak sama myslíš, že sa nestravuješ najlepšie, tak si tú listovku daj 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@nastickakessinka ty si prípad 😀 Helios naštudovaný. Ale podľa mňa by také pred-vyšetrenia nemuseli byť na škodu 🙂

dona5
24. aug 2014

@7rebeka11 Presne, kedysi naši rodičia ani nevedeli že sú už v 10 tt a všetko bolo v poriadku 🙂 a mysleli úplne na iné veci 🙂

nastickakessinka
24. aug 2014

@marselinm a nevieš aké vitamíny mu dali? ved vôbec neviem čo treba dať chlapom na skvalitnenie spermií, môj má zatial doma kotvičník kvapky ale ani tie neuziva 😠

nastickakessinka
24. aug 2014

@dona5
@7rebeka11 no ved to je to, iná doba, teraz akoby sme nemali čo robit, tak sledujeme každu jednu kvapku vo wc a skúmame a zistujeme prečo je bielšia ako bola včera 😀 😀 😀 no hruuuuza

dona5
24. aug 2014

@nastickakessinka To všetko tento internet za to môže 🙂

marselinm
24. aug 2014

@nastickakessinka to veru neviem ake uzival,uz som s nimi dlho nebola,ak nahodou nato nezabudnem,tak sa ich spytam,no chlapi nie su ako my 😒

marselinm
24. aug 2014

@dona5 no presne,clovek len studuje a ked niekedy citam ake nezmysli pisu,no hroza,naposledy ake potraviny su pre babatko v brusku nebezpecne,ale hlavne ze dr mi ich este kazal jest 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@marselinm aké potraviny napr. sa nesmú jesť?

lambrett
24. aug 2014

len sa pripojim k teme kyselina listova...mne moj MUDr povedal (je sice endokrinolog a nie gynekolog, ale je tiez MUDr.), ze lieky, ktore davaju gynekologovia tehulkam hned ako aj mne ten Femibion 800 je len vymysel poslednych 10-15r a je to pre zeny, kt maju nejaky zdravotny problem a nemaju pestru stravu, cize napr pre zeny zo soc.slabsich pomerov, ktore si nemozu dovolit jest a kupovat kadeco z financnych dovodov alebo napr. take romky z taborov, ktore tiez nemaju pravdepodobne zeleninu a ovocie bezne kazdy den ako ostatne zeny.....inak ze je to zase len o biznise farmaceutickych firiem. bol to iba jeho nestranny nazor, s ktorym vsak ja osobne suhlasim.