Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 no moj to asi doteraz nevie 😀 aj keby mu to poviem,tak si mysli,ze mne asi sibe,mozno keby to pocuje z toho radia,tak aj on skuma 😀 no ved to je pravda,ze chripkku najlepsie sexikom vypotis,aj moj ked je chory,len tak ho mozem liecit,nic ine nechce 😀 ale s cesnakom som to nepocula 😀
@janchi212 Jani ešte že máš @nastickakessinka pod kontrolou šak ona by nás tu všetky zblba 😀
@darinka.b no super vidím že v sobotu tu bude ráno riadne rušno 😀 😀
@janchi212
@nastickakessinka
@dorotka2013 vitaj medzi nami, tu je už od Júla veselo, denodenne 🙂
@janchi212
@nastickakessinka
@dohna veď aj mne prepína občas už 😀 😀 ale teda zas o voľakom heliose som nečítala 😀 veru bude rušno v sobotu, bodaj by sme všetky 4 mali // 😉 @nastickakessinka, @darinka.b
@janchi212 ja teraz akosi ani nesexujem po tých 4 dnoch hnačkovania som rada že nič nie je , drahý je tiež rád, že má pauzu a už 2 dni vyberáme lyžovačku na Sivlestra, tak hladam teraz trošku v inej téme 🙂 ale rada Vás tu čítam, aj ked teda moc nestíham, lebo tolko báb čo sa tu pridalo, no velmi vela, nás tu bolo na začiatku na 1 ruke , xixi ale to je dobre, aspon si povymieňame názory a skúsenosti a kto čo nové objavil na nete na správne plodenie detí 🙂
@nastickakessinka
Baby uz ani neviem ktora ste tu pisala o tych prsiach lebo clovek ked tu fakt den neni tak je tu mimo z toho 😀 ja som len chcela prispiet ze ked som bola prvy krat tehotna tiez mi stmavli bradavky ale prsa sa mi moc nezvecili, zvecili sa mi az po porode tak ze viditelne pre ostatnych
@dohna mojmu ta mrchova 4dnova pauza bola uz dlha ten chcel aj cez mrchu ale to ja nemusim
@bandikovajana mne sa zväčšili vtedy hneď ešte v nejakom 4-5 týždni. A boli také plné nejaké. Lebo som si musela hneď novú podprdu kupovať, čo som ich do starej nevedela napratať 😀 😀 😀 no nestmavlo nič 😀 ale zas som bola krátko tehotná tak možno by neskôr stmavli
@nastickakessinka bolia a su plne a vacsie a rano tvrde a bradavky stoja, ale nie su tmavsie ani zilkavejsie
@janchi212 hned ti tak narástli? a teraz su vačšie? 🙂
@lambrett ked to aj tie moje sú také i bez tehu 😀
@bandikovajana 😀 tak to máš dobré že ho nemusíš nútiť do radovánok. Mojho ešte nikdy nenapadlo sexovať cez mrchu, už ste to skúšali? 😨
@lambrett
@janchi212 @dohna
@martinaondrova vitaj 🙂 no ja som na tom podobne, ani pozitivny test ani mrcha :-/ tak som zvedavá čo vyhrá..
@nastickakessinka cez stred nie ked uz to bolo na konci take slabe tak hej ale nemusim to sa bojim ze si zasvinim postel
@luminuska tiez som na tom bola podobne len priznaky boli mrcha a // nie a nakoniec prisla mrcha po 3tyzdnoch
@nastickakessinka nie, teda raz hej aj naposledy...fuj hnusi sa mi to. a zas na druhej strane taky tyzdnovy post nie je na skodu 😀
@lambrett ved práve tych par dni človek vydrzi. ja som to neskusala nikdy, pokial nemám uplne čisto tak nie, neviem si to ani predstavit. ale sto ludí sto chutí 😀 😀
ako sa máš? dnes ides k lekárovi či???
@nastickakessinka hej hneď, veď som nemohla zapnúť šaty keď sme išli na ples a zistila som to deň predtým 😀 Teraz neviem, možno sú ťažšie, no aj minulý mesiac trochu boli a prd z toho 😖
@nastickakessinka ja raz a nikdy v živote teda. Ale to som už len slabo špinila. Ale mňa to bolelo teda 😖
@bandikovajana tak potom nech príde čím skôr, lebo je to teraz len také bezduché čakanie, ani nádej ani nič 😒
@luminuska no prave ja som uz bola aj rada ze prisla potom ze viem na com som a snazime sa nadalej mame cas 😉

@nastickakessinka no nejak ma to chytilo. Možno z tej teploty 😀 Ale však nebránil sa drahý tomu, len sa čudoval 😀