icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nastickakessinka
26. aug 2014

@janchi212 @dohna
@luminuska @marselinm
Dievčatá, poslušne hlásim, že moje čakanie skončilo o tri dni skôr 😉 a idem sa sústrediť na niečo iné ako na mimčo, strašne ma to stresuje... Veď som ešte mladá tak času dosť.

bandikovajana
26. aug 2014

@lambrett tiez mojmu furt hovorim ze je to nechutne a spinave a neviem co. A anal baby neviem ako vy
@janchi212
@nastickakessinka
@dohna ale to je pre mna tiez nedostupna oblast

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka dobre robis 😉

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka som mala vcera uz taku chvilku ze uz sa ani nechcem snazit.som nechala moju dceru prvy krat samu u babky aj cez noc.vecer mi volala ako jej uz chybam ale bola ok.ale rano mi mama volala to uz plakala vracala neviem z coho ci jej tak bolo smutno ci co. ale to uz mne staci uz ked viem ze vracia rozklepem sa a uz ani uvazovat Neviem.lebo kazdy rok chyti taky vyrus vracaci ze uz sme aj v nemocnici lezali a ked si predstavim ze by som mala este babo male a ona bude takto vracat a nedajboh aj to babo tak ma asi vystrie. 😒

luminuska
26. aug 2014

@nastickakessinka no ja si to tu tiež zakazujem, ale nedá sa :D ale snažím sa to obmedziť, potom je to čakanie, keď na to myslím menej, kratšie 🙂

nastickakessinka
26. aug 2014

@bandikovajana sú to starosti, ja som pred chvílou rozmyslala či mám vobec rada deti, veď sa dá žiť aj bez toho... (asi mám len depku trošku) ved myslím, že je dôležitejšie aby sme sa s priatelom milovali, boli jeden pre druhého a dá sa život vychutnať aj inak ako s dieťatom, tiež to môže mať svoje čaro.
Trochu ti závidím ze už jedno máš 🙂 mne by úplne stačilo jedno. Ale tak najväčší problém tých ktorým sa nedarí je, že to stále riešia, ja som tiež tak do toho spadla... Treba to vypustiť z hlavy. Život sa neriadi tak ako si želáme my... veď ako by to vyzeralo 😉

nastickakessinka
26. aug 2014

@luminuska nedá sa tu ten účet nejak deaktivovať? 😕

rimon
26. aug 2014

caute, dievky, nestiham citat vsetko, co tu preberate, to moje male sidlo je vsade a zuby jej rastu ako huby po dazdi.. mame veselo 🙂 tesim sa s vami na sobotu, ako tu pribudne kopka novych testov 😉 mne by prave sobotu a nedelu mali vrcholit plodne dni, takze sa u nas schyluje k maratonu 😀 dufam, ze naozaj uvidim vase //, potom mm rovno vystavim 😀 😀

rimon
26. aug 2014

@nastickakessinka vyhod paniku von oknom, nic nerus a nedeaktivuj, to je len obdobie 😉 daj si od kona aj vsetkych tehotenskych tem na par dni pokoj, vycisti hlavu a bude dobre.. mne pred dvoma rokmi dr povedal, ze sa nam bud do troch mesiacov zadari, alebo nebudeme mat deti vobec - to je stres.. ty si spokojna a zdrava zena, nemas preco byt zufala 😉 vsetok cas a krasne plodenie pred vami, uzivajte to, celu tu cestu k dietatku a nenahanaj sa za cielom..

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon ja to tu tiez nestiham ked si dam den pauzu potom len citam citam.moj sa ma uz minule pytam ze ty co furt citas 😀 hovorim mu ze mame skupinu kde si piseme ako sa nam dari v snazeni. A on na to a co uz je tam niektora nabuchana 😀

luminuska
26. aug 2014

@nastickakessinka tak to neviem, ale podla mňa bude stačiť, keď sem nebudeš chodiť tak často 🙂

nastickakessinka
26. aug 2014

@rimon máš úplnú pravdu...

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana 😀 😀 😀 nabuchana 😀 ako pubertacka po prvom sexe 😀 mu mozes povedat, ze uz su tu niektore zbuchnute aj viackrat 😀 ej, ti chlapi.. uplne iny svet ziju.. moj si uz zvykol, ze mam svoj virtualny babinec 🙂 a casto je tomu aj rad, ved 'kto by ma furt pocuval' 😀

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka nerus nic chybala by si tu a ja som si tiez hovorila ze keby som mala aspon jedno a teraz je uz vacsia a uz chcem dalsie 😀 a ci mas rada deti ani neuvazuj ked si tu a chcela si ho tak to je teraz len depka a urcite ich milujes take male balicky sa ani nedaju nemilovat. A mozno uz aj tehu si 😀 a zvytocne stresujes. Ja uz som mojho pripravila na to ze ked sa zadari nech ma respektuje pri prvom som bola hrozna ziarlivka az chorobna som myslela ze sa aj rozvedieme kym porodim 😀 tak klud sprav si kafco vyloz si nohy a relaxuj,chod si kupit nieco na seba sprav si radost

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon tak tak oni si vrznu a idu pozerat footbal a neriesia co robia ich v spermije v nas. Oni to beru sportovo ja som rada ze sme sa tu zisla taka partia dobra

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon inak ty si z ktorej casti pn lebo moj je o 3roky starsi od teba a tiez je z pn mozno sa poznate

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana ja som hned na porodnej koze vedela, ze chcem este aspon jedno 😀 😀 a zdravotny stav je teraz idealny, nie je co riesit.. aj ked dcerka je este mala a bude to hodne narocne, ak sa nam naozaj zadari.. ale aspon by vyrastali spolu 🙂

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana byvame v centre, ale tvojho muza urcite nepoznam - pristahovali sme sa sem z trnavy pred dva a pol rokmi 🙂

nastickakessinka
26. aug 2014

@bandikovajana
@rimon Babule moje, zlaté ste, moc ďakujem. Určite máte pravdu, vo všetkom. Asi skočím na nákupy, aj keď nemám náladu ale hádam bude lepšie. 😲 😲

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon ja som taka ista uz strasne dlho som mojho nahovarala nech ideme do druheho à pardox ked som uz nevladala som bola pisadnuta druhym à on furt nechcel tak som si povedala dost staci dakujem Bohu za Viki à druhe asi neni sudene tak som pofotila vsetky veci po Viki co mam od narodenia tehotenske ze dam to prec nech ma to zbytocne netrapi .isli sme na dovcu à moj mi zadrel ze à to druhe co uz si vysadila HAK? 😀

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka ak by si bola blizsie aj na kavu by som s tebou behla

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon pekne my sme sa pred 3,5 rokmi pristahovli z Ba do TT 😀 som rodila 2tyzdne po tom co sme sa nastahovali

rimon
26. aug 2014

@nastickakessinka dobre bude 😉 to len ten prvy mrchovsky den je taky.. tiez som vzdy ako frflajuci nasraty stary jezko.. mne na to pomaha dat aspon 10km na korculiach, vyfuka mi hlavu a tu nasrdenost spotrebujem pri korculovani - najlepsie proti vetru 😀

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon ja si dam 30min bez na lyziach a som KO

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka tiez som bola frustrovana ked prisla mrcha po 3tyzdnoch ale som si povedala ze aspon mam dalsi mesiac na tvarovanie bruska.si davam brusaky nech mam pevne brusko à neroztrha sa mi potom ked budem tehu. Sme tu s tebou tiez netehotne 🙂

nastickakessinka
26. aug 2014

@bandikovajana Veď ja viem 🙂. Cvičíš brušáky? Ja som prestala, že čo keby... Ešte som za posledné dva mesiace aj pribrala 😀 . Nemôže cvičenie brucha nejak ublížiť?

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana my sme zaplodili tri tyzdne po nastahovani, ked nam prisla nova postel 😀 na gauci sa nam nedarilo 😀 tiez som si povedala, ze by som mala cvicit brucho, ale nedokazem sa tomu pravidelne venovat.. po porode som sice pekne prisla k svojej povodnej vahe, ale potom som skoncila dlhodobo na liekoch a uzasne som z nich pribrala 😔 metabolizmus mam po nich uplne ale uplne iny, mozem robit co chcem..

7rebeka11
26. aug 2014

ženy toto počasie je hrozné, som totálne chorá v teplotách ☹ bolí ma hrdlo. Dala som si paralen a ležím v deke pred telkou. teraz ma napadlo, či môžem, ak by som náhodu bola tehu.

7rebeka11
26. aug 2014

@nastickakessinka moja, netráp sa, si naozaj ešte mladá, neboj sa, bude ti dopriate byť matkou. Zatiaľ akúa nejaké rozptýlenie, iné aktivity, daj si pauzu od koňa, uvidíš bude dobre 🙂 jednoducho musí!

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka
@rimon jj cvicim ale nie niejako divoko pravidelne hlavne musim jest vytamin E antioxidant lebo som to mala tak ze tyzden mrcha tyzden cvicila tyzden chora 😀 ale odkedy mam ten antioxidant nieson chora.
@nastickakessinka neviem myslim ze ak si v prvom alebo druhom tyzdni nespravi to nic sak to je len mala zubrienka my sa zatial kratko snazime mala som len tu jednu divnu mrchu a to som vtedy radsej necvicila brusaky .ja som sa tak bala lietat isli sme na svadbu cestu a bola som v 3mes.a povedali mi ze to to babo ani neciti