Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana a odpoveď na tú tvoju otázku: Určite nie, nikdy. Keď to niektorí z mojich kamošov spomenú, že aké by to asi bolo super, tak im na to poviem nech si prestavia, že im tam niekto strčí veľký uhárok, ako by sa asi cítili 😀 A hneď sú ticho 😀
@nastickakessinka, @dohna
@janchi212 jj ani si to nechcem predstavovat este s byvalym partnerom sme menili polohu a akosi sa netrafil a teda Ti poviem mala som sto chuti mu to vratit v podobe tej uhorky neviem ci som mu vtedy aj nevypalila jednu 😀
@bandikovajana @7rebeka11 @nastickakessinka @rimon @luminuska @janchi212 @dohna no bambulky moje,ako vidim,vacsina ma depresivnu naladu ako aj to pocasie...uz nam to snazenie vyvrcholuje na depresiu,tak sup sup nesnazit sa tolko a nekontrolovat a bude vsetko tak ako ma byt.ja uz tiez davam tomu volny priebeh,ked bude bude a ked nie bude neskor,hlavne hlavu hore a nemysliet 😲
@nastickakessinka neboj moja bude to krasne ked to pride a nezavid nikomu kto ide mat druhe vzdy je naj to prve Ja zavidim tebe ze budete len vy dvaja Ja uz budem musiet pozornost starostlivost a vsetko delit. Ked sa Viki narodila bolo to super cele dni som bola Vonku s kamoskami co tiez mali jedno nakojili sme v parku alebo v restike a bolo sveta zit. Teraz vidim ze kamoska ma uz druhe a neni to take ruzove ako som si predstavovala bohu sa starsi ziarli budi babo ked ide spat ked jeden spi druhy je hore a naopak v noci sa nevyspi lebo sa obaja na nu tlacia a uz nemozme chodit na celodenne kocikovanie lebo on nechce chodit bolia ho nohy chce byt na ihrisku atd.ale snad bude super u nas aj druhe ale mat jedno malicke je ako ziadne to si len budes uzivat po dobu kym nepride skolka 😀 z tej mam uz teraz husu kozu ako to bude
@marselinm jj to pocasie na prd dufam ze v sobotu bude pekne ideme na svadbu kamoske a mam kratke saty vpedu. Dufam ze bude dobra zabava tak budu zase ine myslienky
@bandikovajana no aj my ideme v piatok a tiez mam kratke saty,tak dufam,ze sa umudri pocasie,neboj,ani nato nepomyslis
@marselinm ja mam taketo este s bratovej svadby ale na tejto nebude nikto kto bol u neho tak snad to nevadi ze budem mat tie iste. Dufam ze sa do nich este dam 😀
@bandikovajana jezisiiiii tie su krasne,ja som chcela podobne,tiez vzadu dlhe vpredu kratke,ale nic som nenasla,ja som chcela aj s cipkou,kocka si,neboj vmestis sa do nich
@marselinm 🙂 dakujem ja som ich kupila na www.mojsvadba.sk
@ziza55, @dohna, @nastickakessinka baby ja som dnes mala na nohavičkách takú kôpku výtoku. Bol bielo žltý a keď som ho chytila medzi prsty tak sa naťahoval niekoľko cm. No nie zas ako @zizza55 tebe tých 15-20cm 😀 . Som to drahému ukazovala a radšej išiel preč, že či mi už ozaj prepína 😀
baby mate tu niektora piercing v pupku alebo tattoo na bruchu?
@bandikovajana ja nie veru,mne sa to nepaci 🙂
@bandikovajana mam piercing 🙂 tatto som si na brucho nedavala prave kvoli tehotenstvu..
@rimon a co budes robit s nausnickou lebo ja mam tiez a nechcem si ju vybrat pocula som o nejakej plastovej rurke ale neviem ani kde to kupim ani ako a kedy si to vymenit a ako mi to tam bude drzat
@janchi212 my sme raz pozerli film a baba stale hucala do chlapa ze kedy budu mat druhe a ona chce druhe a furt dokola a on jej na to povedal ze si ako obohrata platna uz 😀 tak vzdy ked nieco mojmu hovorim a vidim ze ma dost uz zo mna tak mu poviem ja viem uz som ako obohrata platna a sa vzdy smejeme na tom
@bandikovajana tak, uz mam piercing roky 🙂 aj v jazyku som mala, ale ako som otehotnela, vsetok kov som si dala von a neriesila.. jazyk zarastol dost rychlo, ale pupok vobec 🙂 je pravda, ze som ho z casu nacas presparala, ci je este deravy a deravy aj zostal 🙂 takze ani pri druhom nebudem riesit.. a ten tehotensky piercing sa da objednat cez net, staci ho pohladat 😉
Ahojte, tak dnes som si bola po výsledky, takže prolaktín 7,2, čiže v norme,tehu nie som, ani doki nechápal prečo mám sekréciu z prsníka pri stlačení, tak mi dal na 2 mesiace nejaké tbl na zastavenie laktácie, ináč snažilkujeme ďalej + budem brať aj kys. listovú.
@nastickakessinka ja som na tom rovnako, len mna to stve o to viac, ze my sme sa pred dvoma rokmi snazili pol roka a nevyslo to....teraz po troch mesiacoch som smutna, ale vzdy sa tesim na dalsi, ked vo mne znova kvitne nadej 🙂. Neboj nic, podari sa to raz aj vam, aj nam, len nad tym nemozes tolko premyslat a ked prestanes premyslat, tak presne vtedy baby pride 🙂. Este sa nesnazite dlho, nevesaj hlavu....
No zdalo sa mi že tam je problém s prolaktínom, ale výsledky sú v norme, no doki povedal že hladina môže kolísať 😒
@nastickakessinka no ved prave, fujky....uz len ta predstava ma desi...predsa su veci, ktore by chlapi nemuseli vidiet 😎 mam sa celkom o.k. len by som chcela uz zrutske obdobie lebo nemam co jest a ano bola som dnes..... 😉
@bandikovajana 😀 hah no jasne, uz len anal a rovno si za par rokov mozu tie zeny,ktore to praktizuju, davat plienky, lebo im hovienko len tak vypadne zo zadku...nechutne!!!
@lambrett Fuj nechapem ako sa take nieco moze aj niekomu pacit 😖

@nastickakessinka nestresuj zas. Jasné, že chceš baby, inak by ste sa predsa nesnažili a nesexovali stále 😀 Hlavne nečítaj nič o asistovanej reprodukcii a podobne. Ty to potrebovať určite nebudeš 😉