Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 @nastickakessinka baby dnes ráno som mala trošičku také ako keby špinenie, ale len raz ako keby malazačať MS, čo je dosť skoro kedže mám dostať až 1.9 a už je to ok,. dnes som 24DC ovulka bola 18DC, myslíte že by to mohlo znamenať uhniezĎovanie, aj ked teda ma nič nebolí, ani podbruško, ani nič, u ani prsia, ale ani chuť na sex nie je - už 7 dn sme nesnažilovali, užje to aj mojmu podozrivé, že preč nepracujeme na tom 😕 😕 😕
@dohna@nastickakessinka ja si myslím, že to mohlo byť uhniezďovanie. Akurát ti tak vychádza. A čo si mu povedala, že prečo sa nesnažíte? 😀
Mňa teda prsia bolia riadne, včera som nemohla ani na bruchu už spať.
@janchi212 @nastickakessnka nááá že nemám chuť na ťuťmuťu 😀 😀 😀
no ja neviem ale asi ani z mojich // nic nebude... dnes rano ruzovy fliacik na toaletaku, zacinam citit podbrusko ... :(
Ahojte dievčatá, možem sa k vám pridať? s manželom sme sa začali snažiť minulý týždeň, ale hneď na to som to dostala, takže nič z toho..Držím palce aby sa nám všetkým zadarilo 😉
včera som kúpila v tescu tehotenský test a detské body, šibe mi 😅
@janchi212 no teda,u teba je to dost nadejne,drzim palceky nech kolajnicky 😉
@marketagt ahoj a vitaj medzi nami snazilkami
@dorotka2013 ☹
@dohna aj ja si myslim,ze by to mohlo byt uhniezdovanie
@jankes ja som este nekupila,vydrzim cca mesiac a potom uvidime 🙂
bambulky moje,pichanie v brusku preslo,nic ma neboli,ani prsia sa nezvacsili,necitim sa byt tehu 😒
@marselinm neboj, niekedy nemusíš mať žiadne príznaky. A čo sa pŕs týka, tak napr. mojej sestre sa ani pri jednom tehotenstve nezväčšili ani dokonca počas kojenia moc. A najlepšie keď netere boli vo veku, že si začali všímať rozdiely medzi mužmi a ženami tak sa stále pýtali, že prečo má mamina také malé prsíčka a Janka také veľké? Resp. použili aj otázku: Mamina prečo tebe také malé prsíčka nasnežili a Janke tam tak moc nasnežilo? 😀 😀 😀 Neviem čo ich to napadlo porovnávať so snehom 😀
@dohna, @nastickakessinka
@bandikovajana ta ani ja nechapem, ale aj taki ludia musia byt, co maju ine chute.
ahojte, je tu nejaka "snazilka" vo veku 38 ? 😨
@dohna podla mna to mas v kapse ja som tiez nic nemala ziadne priznaky az od 5tt ked som bola prvy krat tehu. Tasim na tie kolajnicky v sobotu ich isto budes mat :-P
@orlica76 skoro... ja mam 35...
@dorotka2013
ja sa zacinam snazit po 16 r, takze mam strach, ci sa mi to este raz podari v tomto "mladom" veku 😀 ...ako prebieha tvoje snazenie ???
@orlica76 uz mas dieta? lebo ja sa snazim o prve...
jj, mam 16r kocku...ale velmi som sa namotala, tak zbieram info ako nato v tomto veku 😉
tebe sa uz "zadarilo" ?
@dohna @janchi212 no tak dajte hned vediet v sobotu ako to dopadlo, priznaky celkom mate ako to tu citam 🙂 moc drzim pasticky aby vam to vyslo!!!!
@marselinm ja sa tiez necitim tehulkovska...takze nas prvy mesiac snazenia asi nic...sexovali sme dost sice, dokonca mam pocit ze aj viem kedy bola ovulka...asi 26-teho, tusim podla hlienu a podla toho ze sa fuuuurt pozorujem a snazili sme sa aj 25 aj 26, ale uz dnes nemozeme...drahy uz fakt nevladze. chapem to 🙂 mala som pichanie v podbrusku, ale sak po prve to bude asi ovulkou, po druhe je asi skoro cokolvek citit a po tretie cokolvek co citim mam pocit ze su to haluze.
@nastickakessinka co tvoje priznaky? tiez este stale nic? a ty testujes s babami v sobotu?
uz sa tesim na sobotu kolko radosti tu zavladne 🙂 dajte vediet 😉
@7rebeka11 aj ja a @dohna sme 24 dc. Nie nakoniec robíme v sobotu ráno ja @dohna, @nastickakessinka a , do kelu nenapadne ma kto ďalší. Tak rob aj ty. Nech sa podporíme či to dopadne dobre alebo nie 😉

@katka8817 aha, bo ja na to musim uzivat lieky uz ich beriem skoro rok :-/