Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@alisha3 super gratulujem...musime zalozit potom nejaku skupinu majovky 2015...mne vysiel pozit test 24.8 a 28.8 uz boli obe ciarky silne...ako testovacia aj ta druha...teraz om 6tt podla vypoctov mojich...v utorok idem na prvy uzv a vysetrenie..tak dam potom info🙂..kedy ides ty k dr?
je tu niekto z LV?
@monika11m ja 🙂
@bandikovajana ja som mala ovulku min.tyzden v stredu,ale krce som veru nemala,moze to byt koli tomu,ze si vysadila hak...
@janchi212 veru baby @dohna a @nastickakessinka vratte sa,aj ked ja som tu malo,lebo mam nejake tie povinnosti 🙂 pokial mam muza doma,ale potom sa venujem a co vsetko som premeskala? 😀 lebo nejak je tu toho vela
@bandikovajana my sme sa tento tyzden v podstate snazili len raz :( Nevydalo... Takže tento mesiac z toho asi nič nebude.. :( Musime dobehnúť ešte dnes aspoň, teoretický by sme mali stihnúť plodne dni...
@bandikovajana len pekne maratonujte 😉 ja mam pred ovu aj strasnu chut na sex a v den ovu ma pobolieva vajecnik 🙂 dnes som 8dpo, vcera mi trhali dva zuby mudrosti, citim sa vseliako len nie tehotne.. takze u nas to bude niekedy nabuduce.. ale tesim sa na tehotenske spravy, co tu pribudaju 🙂
@bandikovajana joooj tak mas maroda doma...ovulka podla mna trva len jeden den,tak neviem potom z coho,ale z toho snazenia moze byt vsetko mozne 😀 moj odchadza vpondelok na 10 dni,takze budem mat stopku,ale aj mrcha ma prist,takze to dobre vyslo 😀
@marselinm no tak potom sme to prepasli asi neviem kedy mam ovu meranie u mna skoncilo po 2merani tak asi skusim bud mes ovu testy len neviem kedy testovat ci kazdy den alebo ako
@ziza55 Diky, gratulacka aj tebe 🙂 U mna sa este budu musiet upresnit tie tyzdne, lebo zrejme som mala posuntu ovulu a otehotnela som az tesne pred menzesom. Predbezne to na stvrtkovej kontrole urcil na 5tt+5. V pondelok idem zase na odber, krv mi brali uz 4x, kedze hcg bolo spociatku nizke, ale zatial to pekne stupa (klop-klop 😀 ) No a potom podla vysledkov by mala byt dalsia kontrola az niekedy o 3 tyzdne, to by uz malo byt srdiecko. Drzim palce, potom daj vediet, ako dopadla kontrola. 😉
@zuzkaa8855 ako dlho snazilkujes?
@bandikovajana ak si po vysadeni antiky a este sa ti len upravuju cykly, rob ovu testy jeden mesiac od skoncenia mrchy.. daju sa dost lacno objednat cez ebay, v lekarni su hodne drahe.. kamoska vysadila antiku, snazili sa podla idealneho harmonogramu (ovu v strede cyklu) a prd, poradila som jej ovu testy a zistila, ze ma ovulku na 8dc, zadarilo sa hned v ten mesiac 🙂
@bandikovajana a este plodny hlien mozes mat aj par dni pred aj po ovu, ale ovulacia ako taka je zalezitost niekolkych hodin, ked praskne folikul a uvolni vajicko.. na to vajco uz musia cakat nazhavene spermie - tie v plodnom hliene preziju aj niekolko dni, alebo ich v ten spravny cas dodat.. preto sa odporuca pred ovulkou sexovat tri dni a po nej jeden, lebo nikto nevie, kedy presne vajco putuje a kto nanho bude cakat 😉
@bandikovajana Mňa dnes pobolievaju vajecniky.. Co to môže znamenať? Je to príznak ovu?
@monika11m ja som z okolia levíc, ale momentálne bývam pri trnave 🙂
@veroni1988 a ty ako dlhho snazilkujes? ci si len teraz zacala v septembri?
@ssj04 neviem mozno ano mna boleli streda stvrtok piatok a zrejme to bol nejaky sprievodny jav ovu lebo dnes ma uz nebolia ale neviem
@rimon ja som z toho jasna takze otehotniet sa da prakticky len ten jeden den co je ovu ? a zvysok mesiaca je pase?
@rimon vypytujem sa tu ako tupelo ze? 😀 ale akosi som to nikdy nestudovala ze co ako to vsetko cele funguje pri prvom som ziadnu ovulku neriesila sexovali sme a podarilo sa ani neviem kedy
@ziza55 @janchi212 @dohna @nastickakessinka @rimon @bandikovajana a vsetky ostatne babulky...tak dnes je 31 DC...hecla som sa konecne,prekonala samu seba,strach zo sklamania zahnala do ustrania a spravila si test - dokonca dva...s tuzbkou,ze aspon na jednom uvidim ducha...aspon. Lenze na oboch boli silne viditelne dve ciarky!!! 🙂 nemozem uverit ze sa nam to podarilo na prvy krat...strasne moc prajem,aby sa vam to vsetkym cim skor podarilo!!! Tak snad aj lekar potvrdi neskor ze sme tehu a ze budeme zdravi a vsetko bude ok 🙂 takze @janchi212 a @ziza55 zda sa,ze sa pridam do majovych deticiek 🙂
@bandikovajana ja si myslím ze tak ako ste to robili pri prvom, tak to ma byt... Ja som sa pri prvom tiež vôbec nesledovala a podarilo sa hneď.. Teraz pri druhom sa trochu sledujem a neviem ci je to dobre...
@balli super velka gratulka 🙂 nech vsetko ide hladko zacina sa vam nova etapa zivota mne sa po prvom porode totalne zmenil cely svet ako keby som sa opat narodila 😀
@bandikovajana @janchi moc dakujem, este skusam pridat fotku...nech je to iste 🙂 hehe
ja s tym pocitam ze zivot sa zmeni...a moc sa na to tesim...myslim ze nie som jedna z tych co si myslia ze ked budu mat baby tak budu len doma oddychovat...pocitam s tym ze to bude makacka...ale krasna 🙂
@balli no ja som mala prvy rok pohodicku makacka zacala az ked zacala chodit 😀 ale je to krasne dufam ze si to aj ja coskoro prezijem zase a uzi si to od prveho dna netes sa hned na drobra uzivaj si tehulkovanie ja som bola taka ze kedy sa uz narodi kedy sa uz narodi a potom som si poriadne brusko ani neuzila a ked som isla s porodnice bola som najstastnejsia na svete ale aj mi to brusko troska chybalo 🙂
@bandikovajana dakujem...toho tehulkovaniu sa ja praveze dost bojim :( ale ved zvladli ine,zvladnem aj ja...som rada ze mimi bude v maji...tak v zime zbohom vysoke opatky...bezpecie nadovsetko,ale hlavne aspon este zapnem bundy 🙂 hehe 🙂
Verim,ze aj vam sa cim skor podari...ked sa podarilo raz,nie je dovod na to aby to nesko druhy krat 🙂
@bandikovajana presne tak, otehotniet sa da len ten den, ked sa vajco pusti - teda ovu, ale ako som pisala, v plodnom hliene mozu spermie prezit aj niekolko dni a pockat si na vajco 🙂 ak maratonujete kazdy druhy den, nemala by si plodny hlien ci dokonca den ovu premeskat 😉
@balli krasna sprava 😉 takze, nech je vsetko v poriadku a ty sa spokojne prepupkatis az do maja 🙂 tiez mam majovku, je to super, zimu drobec prezije schovany a na svet pride do tepla, na prechazdkach mozes prso vytiahnut hockde, kedze je teplo a dieta nemusis babusit polhodinu pred vychadzkou.. aj na rukach ho v pohode popestujes, na kavicke posedis na hocakej terase, ked bude spat 😉 v zime su tie prechadzky s novorodencom podla mna o drzku.. odhadnut oblecenie, nikde si nemozes posediet, ked spi, krmit len niekde v interieri..

@janchi212 ale ved ja tu som len bohužial nestíham, v práci nám začala sezona, Adam zase nastupil do školy, no mám veru veselo 🙂 nebojte sledujem to tu čo sa tu deje, škoda že @nastickakessinka tu nie je, hádam sa k nám vráti a dáme to slubované stretko, už teším 🙂 u mna nové nič dnes som 7DC a teda snažilkujeme o 106,. dúfam, teda že sa tento mesiac zadarí 🙂 aj ked tomu velké šance akosi nedávam, ale našťastie som s tým psychicky vyrovnaná že keby sa nepodarilo tak nič, život ide Ďalej, už som aj prestala sledovať nové kolekcie kočíkov a okolo detí vôbec, tak možno aj to zaberie že človek sa tak na to nesústredí, @janchi tebe držím velmi prstíky, nech ti doki potvrdí tehu a budeme sa tu môcť s tebou vytešovať, tuším si písala že ideš v pondelok ? no som veru zvedavá, ktovi čo ti bude teraz pri kontrole okukovať 😀 😀 😀