Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@zuzkaa8855 super ja len tak hladam aby sme sa podelili o skusenosti alebo tak neak..
@rimon to mas pravdu,moc sa tesim na ten letny termin,ja mam zimu radsej,ale zase z praktickeho hladiska je to takto asi fajn 🙂
@ziza55 nuz asi cinknem sestricke tento tyzden nech ma objedna a nech mi ona povie ci na buduci, alebo az na ten este dalsi mam prist...hlavne som zvedava co v praci,neplanujem to povedat,ale tie volna na lekara...uff,musim byt salamunsky vynaliezava 🙂
@rimon no prave ze sme snazilkovali tusim podnelok mozno utorok ale to som si neni ista uz mam z toho mis mas a to som bola 12DC a potom stredu sa nam nechcelo stvrtok som volala mojmu 112 co mu bolo strasne zle piatok sme to neriesili kedze bol napichany po infuzkach vcera som bola na stretavke takze tento mesiac mozem asi na 99,9% cakat mrchu no nevadi snad za zadari na dalsi
@monika11m este len druhy mesiac
@monika11m jasne ked sa zadari mozno aj kocikovat budeme spolu🙂 😉
@zuzkaa8855 no to by bolo ja sa snazim uz od decembra . teraz som zacala brat Inofolic a konecne to tak vyzera ze mam ovulku tak dufam .dnes som 22dc
@monika11m ja beriem 3mesiac kys.listovu a zacala som alchemilku caj ja som 6DC takze oddnes mozeme ist na to konecne. Mozes mat ovulku posunutu ja mam tak 16.17 .den v mesiaci.a ak podla kalendara mi to tak ukazuje. Pouzivas aj ovu alebo bazalku si merias ci ako vies ze si nemala?
@zuzkaa8855 no ja si meriam teplonu a podla toho viem ze som posledne 3 mesiace som ovulku nemala aleteraz je to dobre ako beriem ten Inofolic, kyselinu listovu som brala aj ja asi 4 mesiace ale teraz mam ten len ten Inofolic a od doktorky mam este Duphasot ten beriem uz od februara
@ziza55 u teba tomu rozumiem ze to povies hned, pracujes ako lekarka na sestonedeli alebo sestricka? no tak ci tak, verim ze sa namakas a nabehas aj fyzicky. Ja sa fyzicky ani nepohnem, sem-tam sluzobka, ale mam dost velku zodpovednost za projekty a podobne....uvidime ako mi porastie brusko, ako to budem zvladat ten napor stresu a ci mi lekar povie ze cakam iba jedno. Ak len jedno, skusim to udrzat do decembra, do vianoc...ak to zvladat nebudem, alebo budem potrebovat chodit viac k lekarovi, pripadne koncit skor kvoli niecomu, tak to poviem. Ale na novy rok sa urcite dohodnem so sefom na nejakom harmonograme prace z domu a podobne...hlavne chcem chodit do poradne, na tehotensku jogu a tak a ja byvam dlho v praci, tak vsetko chcem zvladnut, radsej vecer dorobim z domu nez nic nestihat z tychto veci....no ale este cas toto riesit, snad lekar potvrdi, ze je vsetko ok, to bude prvy krok ku vsetkemu 🙂 no nie?
Ahojte dievčatá. Tak sa vám tu pekne darí
@balli to je neuveriteľné, tak si sa bála a hneď v prvý mesiac 😎 . @janchi212 gratulujeeem, tentokrát to musí prebehnúť všetko bez problémov, tak sa drž a často na teba myslím 😲 .
@dohna my by sme sa mali prihlásiť na kurz robenia mimčí lebo to asi nevieme 😀 😀 .
Ja som bábo pustila z hlavy, s ním či bez neho, život je krásny a tak som si uvedomila, že ho k životu nepotrebujem. Keď príde tak budeme určite šťastní ale keď nie nič sa nedeje. Dosť mi pomohlo keď nechodím tak často na MK @rimon @bandikovajana (babule moc ďakujem za radu). Teraz do konca roka plánujeme ešte dve dovolenky tak mám hlavu plnú iných myšlienok. Tie sú príjemnejšie ako sledovanie či ma pichlo v podbrušku či nie 😀.
Ale myslím na vás všetky celkom často, občas sem zájdem a narýchlo prečítam čo stihnem, držte sa všetky
😲 😲
@nastickakessinka ahoj uz som sa bala co je s tebou, super tak si uzite dovolenky my pojdeme az vo februari ale uz teraz zacinam nakupovat darceky lebo to ideme k muzovej rodine ma tam 5 surodencov a ty uz maju niektory aj deti a este aj vianoce uz riesim nech toho nemam vela nakupovat tak tiez mam hlavu uplne inde 😀
@bandikovajana ani nevrav, veď o chvílu su vianoce, letí to. Tak to máš čo robiť aby si každému čosi vybrala 🙂 ale je úúúúúžasné mať v hlave niečo iné ako dieťa (aj keď ty tam to jedno už budeš mať navždy). Tiež ma to čaká ale chvalabohu nás nie je moc 😀 😀
@nastickakessinka super, ze si sa ozvala 😉 a som rada, ze ti je dobre.. vsetko pride vtedy, ked ma 😉 uzivajte si jeden druheho aj dovolenky 🙂
@nastickakessinka no ja mam teraz aj dost take obdobie ze aj vaham ci to druhe chcem lebo vidim aka som zavisla na Viki a teraz sme boli prvy tyzden v skolke a sice cez den vpohode aj papa sama vsetko krasne sa hra ale rano vzdy musi ist odomna nasilu,ucitelka ju odomna odthava co place a to mi srdce trha a doobeda nemyslim na nic ine ako na nu co robi rychlo upratat navarit a uz idem pre nu a potom cele poobedie sme len my dve tento mesiac sme presvihli aj ovulku 😀 lebo bola rovno tento tyzden ale neviem ktory den lebo teplotu som si merala 2x a vzdala som to 😀 to neni na mna a ovu testy som akosi neriesila
@bandikovajana v plodnom hliene dokazu spermie prezit aj tri dni, takze nic nie je iste 😉 ale ako pises, stale si nerozhodna, tak sa vyprdni na snazenie, iba si s muzom uzivajte bez myslienok na druhe a uvidis, co kedy pride 😉
@rimon no ved to tak aj robim ja ho chcem alebo bojim sa ako to bude ja tu moju zabku tak lubim ze sa bojim ze ju budem zanedbavat ked bude babo bojim sa ake to bude ked budu dve ci ich budem viediet lubit rovnako inak chcem babeno ale neriesim to nejako tragicky ked sa podari budem dufat ze to zvladneme a budete este lepsie ako teraz a ked sa nepodari no co uz
@rimon teraz mam aj take dost depresivne obdobie je to rok co mi zomrel otec a stale mi vyria take myslienky ze ja by som to nezvladla keby moj drahy zomrel a on mal prvu zenu mlady mal nejakych 25rokov ked zostal vdovec s 2detmi malickymi a mam take chvilkove slabosti aj teraz ako mu bolo zle asi to ma nasledok co mal havarku najar ze mu zle prudi asi krv do hlavy alebo nieco s krcnou chrbticou tak som taka pochmurna a stale my nieco negativne ide po rozume a este aj dnes ako som malinku uspavala mi hovorila so slzickami ze mami ale mne ten dedko tak chyba keby tu mohol byt s nami :(
@bandikovajana stratit rodica je hrozne to ja poznam velmyy dobre zial! mama mi zomrela ked mi bolo 18 a otec ked my bolo22 teraz po 4 rokoch je to stale velmy bolestive a zle asi aj vzdy bude. Nechce sa mi ani vydavat kvoli tomu ze tam oni nemozu byt a tak......
@balli ja som sestricka..., -porodna asistentka vystudovana 😉 ...ja tiez dlho cvicim jogu..ale poslednu dobu som mala malo casu tak som chodila iba tak raz tyzdenne..., tak musim pockat teraz az po prvom trimestri...zevraj ak necvicis uplne pravidelne...neodporuca sa joga v prvom trimestri 😒 ...no co uz...vydrzim
@bandikovajana kazda viacnasobna mama hovori, ze laska medzi detmi sa nedeli, ale znasobuje 😉 uvidis, ze ked bude druhe, bude to v pohode.. prve mesiace mozno bude prekusovat, ze uz nie je jediny cecuch pod slnkom, ale potom ti bude nadsene pomahat a az ti na nervy polezie ako sa bude chciet o drobca starat 😉 ved ju neodstavis na druhu kolaj, iba k cecuchovaniu pribudne dalsie..
a s tymi depresivnymi myslienkami.. kazda asi mame take obdobie raz za cas, hlavne ked je to rok, co odisiel niekto blizky, je to este pomerne cerstve.. teraz sa toho na teba zosypalo viac, tak jasne, ze to tazsie spracovavas.. ked bude muzovi lepsie, posli ho na masaz, skuseny maser by mu mohol pomoct a rovno sa objednaj aj ty, uvolnis sa a hned bude svet krajsi 😉
@nastickakessinka no to som rada ze si sem zavitala, vsetky sme na teba moc mysleli. Dakujem za gratulaciu a uvidis, ze do vianoc budes svoj poklad nosit aj ty v sebe...ved dve dovolenky vam pomozu zrelaxovat a nebudes na to mysliet. Kamoska takto otehotnela ked mali ist na dve dovce...obe museli zrusit lebo boli daleko v zamori a lekar neodporucal a odvtedy hovori ze zaplatena zaloha za drahu dovolenku tehotensku vzdy pomoze 🙂 drzim pasticky 🙂

@monika11m Ahoj nie snažilkujeme od apríla a ty?