icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
9. sep 2014

@rimon
@marselinm ďakujem baby veľmi pekne. Verím, že to celé dopadne dobre 😉

marselinm
9. sep 2014

@janchi212 nebojkaj vsetko bude v najlepsom poriadku 😉

zellva
10. sep 2014

@jankes ahoj, neklesaj na duchu a hlavne neber sex ako nastroj k niecomu . Uzivaj si ho a nemysli na oplodnenie.Viem, ze sa to tazko robi, poznam to na sebe, mesiac co mesiac uz rok a pol som sklamana ale nadej je a tak usmev a milujte sa akoby o nic neslo .;)
a k tym priznakom. Mala som mmt a vobec som nezistila , ze som tehotna az kym mi nemeskala ms. Jedine co bolo divne bolo, ze som nevedela odolat tuniakovi v rajcinovej omacke ;) o bejby sme ale prisli takze snad sa zadari cim skor ;) hlavu hore .

jankes
10. sep 2014

@zellva ďakujem za povzbudenie. už mám iba 4 dni do MS, tak vydržím a uvidím. Každý deň ma páli záha, prsia mám citlivé iba z bočnej a spodnej časti (nie sú naliaté). Manžel sa ma každý deň vypytuje, či mám nejaké príznaky. Potom sa priveľmi pozorujem a asi si to všetko iba namýšľam. Vôbec nechcem ani pomyslieť na to, aby som sa snažila dlhodobo. Takže ti naozaj nezávidím, ale asi máš menej rokov, tak to neberieš tragicky. To je dobre, dobrá nálada je základ. 😀 Držím ti veľmi palce, nech to výjde čím skôr. A samozrejme aj všetkým snažilkám

zellva
10. sep 2014

@jankes nemas za co , neviem ci to neberiem tragicky, asi aj ano ale uz som v stave kedy skor cakam, ze zase to nie je ako , ze ano konecne, mozno preto mam uz taky postoj, mam 31 takze neviem ci som velmu mladsia ci nie. Ja mam este 8 dni do ms, tiez mam bolesti v podbrusku, a to velke, mam vytok a divne chute a zade som vcera ladovala toho tuniaka ale mam taky strach robit testy a sledovat to, ze sa snazim si to nevsimat. :( dost vela cvicim a snazim sa robit cokolvek ine aby som nebola stale myslienkami pri babatku. A kolko sa snazite o bejby?

jankes
10. sep 2014

@zellva ja budem mať 35. Bez kontrolovania keksíkujeme určite viac ako pol roka, ale teraz tretí mesiac sledujem plodné dni a ovu. Vlastne intenzívne skôr iba 2. Veľmi však túžim, lebo sa mi skomplikovala situácia aj v práci a budem nezamestnaná, takže ideálne obdobie. Ja práveže výtok nemám žiaden. Myslím, že si to iba namýšľam. Chute tiež nemám žiadne. Prsia sú iba citlivé, ale nie bolestivé, ani naliate. A cvičíš intenzívne? To nemôže mať vplyv na uhniezdenie? alebo na prvé týždne tehotenstva? Tiež som si myslela, že by som sa zamerala asi na cvičenie radšej. Manžel sa však bojí, že by to mohlo skomplikovať otehotnenie, resp. uchytenie vajíčka. Niekedy sa cítim ako 18- ročná. 😅 (myslím tými nápadmi a myšlienkami)

zellva
10. sep 2014

@jankes ja sa tiez citim ako paranoidna zenska 🙂 neviem s tym cvicenim ja uz tak 3roky , ked sa nehybem tak som nervozna , samozrejme si davam vacsi pozor ako predtym a aj s lekarom som konzultovala. Vo vseobecnosti je cvicenie dobre pokial sa nezacne v tehotenstve. Moje telo je na to zvyknute. Mozno keby zistim ze som tehotna asi zmenim iba sport kedze ja mam skor taje velmi akcne aktivity (beh, kruhace, tabaty, box a tak). Skor by som zacala nieco ako jemne posilnovanie noh a ruk a jogu pre tehotne aby som sa udrzala. Neviem svojmu lekarovi doverujem a vsetki sa ho pytam 🙂 on stale vravi , ze som mlada a , ze nie je problem pokial sa rok nepodari potom treba skusit vysetrenia. Nam sa vlastne do roka podarilo ale bohuzial mimo maternice takze sme zacali znovu. Popravde sa mi dalsi rok cakat nechce, je to unavujuce a frustrujuce tskze chapem ta. Inak mam naj kamosku ma 35 a teraz sa zacali snazit, ona ma riadny nadhlad na to. Stale vytesena a usmiata. ;) a mozno prave teraz kef ti konci pracovny pomer sa to podari, mozno babo iba cakalo na spravny cas ;)

klarisa23
autor
10. sep 2014

@janchi212
@balli no zienky, ja som dnes 22 DC, ale v noci, ked som bola na WC som mala na papieri trochu krvi, tak sa obavama, ze mrcha dorazi :-/

jankes
10. sep 2014

@zellva dúfam, že máš pravdu. Ja veľmi nešportujem, skôr iba tak eliptický trenažér. Ten hádam môžem. Chcela som aj trampolínu, ale mám iné zdravotné problémy, tak to nemôžem. Myslím, že týmto nič nepokazím, čo ty na to? Ja s mojim gynekológom nerozoberám takéto veci, vlastne je dosť tichý, takže doteraz som nemala žiadne problémy ani potrebu si s ním nič prediskutovať 😀 MS mám pravidelnú ako hodinky, preto nič neriešim. Kúpila som si aj ovu testy, ktoré mi na 14 DC vyšli pozitívne, takže mala by som fungovať ako hodinky. Aj keď syna sme počali na 7 DC. Pre istotu to skúšame už hneď po MS.

zellva
10. sep 2014

@jankes neviem ako je to s trenazerom ake zase podla mna pokual sa pri sporte vela neskace, vela nebrusakuje a neotaca panvou tak je to ok. Pokial si to robila aj predtym tak to uskodit nemoze, kazda z nas je ina. Poznam pripad jednq babena cvicila denno denne, pripravovala sa na daku sutaz ale neslo jej vyformovat brusko a zistila, ze preto , ze je v 4 mesiaci 🙂 takze aj to sa moze stat . Ovu testy s nimi nie som kamoska, prislo mi to v tedy take na silu ked som ich pouzivala. Teraz sa milujeme kedy sa nam chce a mam pocit, ze he to ovela intenzivnejsie. Ja som mavala ovu na 10dc. Teraz vobec netusim lebo po tom zakroku sa to cele nejako pomenilo 🙂 drzim ti palce a ked rak mi daj veduet, ze co a ako, budem sa tesit.

simonnka2014
10. sep 2014

Ahojte baby,idem si k vám po radu.mrcha meska 11 dni,testy negativne,ale ovulacny mal dve ciarky.robila som ich vcera.ide ma porazit lebo neviem na com som.mozem byt tehotna ?

balli
10. sep 2014

@klarisa23 a spinenia alebo krvi? Neni trochu skoro na mrchu 22 DC? Este nerob zaver 🙂

janchi212
10. sep 2014

@klarisa23 veď uvidíš či príde. Ja by som išla za lekárom nech ti dá niečo, aby sa ti tie cykly natiahli už konečne

klarisa23
autor
10. sep 2014

@balli skoro nie je, bo ja tak mavam okolo 24 DC...a bola to krv, dnes mam spinenie

klarisa23
autor
10. sep 2014

@janchi212 ja uz som brala aj duphaston, aj lutenyl, ale vysadila som ich bo dva tyzdne pred mrchou ma bolelo brucho a spinila som, takze som vlastne bola na tom este horsie ako teraz....doktor mi robil aj hormonalny profil a povedal, ze nevidi dôvod, aby som nemohla otehotniet :-/

balli
10. sep 2014

@klarisa23 rozhodne drzim paste a myslim na teba, este nezufaj a keby nahodou mrcha dosla, tak urcite to coskoro date!!! 🙂

nikusa19
10. sep 2014

Ahojte baby, aj my s manželom sme sa toto leto začali snažiť o bábätko. Na doporučenie lekárky už asi mesiac beriem kyselinu listovú. Tak dúfam, že sa nám čoskoro pošťastí a nebudem musieť počúvať otravnú svokru 🙂

ziza55
10. sep 2014

@janchi212 super...tak vitaj v klube🙂 😉 ...tesim sa

Baby tak sa hlasim 😉 ...vcera som mala UZV ..vsetko ok, som 7tyzden, 😉 srdiecko bilo o stotristo 🙂 ...tesim sa...

janchi212
10. sep 2014

@ziza55 jééé to ma teší 🙂 ja ho pevne verím o týždeň budem počuť. Tiež budem v 7 potom 😉

janchi212
10. sep 2014

@klarisa23 a nejaké iné ti nedal potom? Či si nebola za ním, že ťa z nich bolí brucho?

marselinm
10. sep 2014

@janchi212 @klarisa23 @balli @dohna, @sophina, @nikitaf, @nastickakessinka, @bandikovajana, @rimon, @ziza55 zienky stalo sa vam uz niekedy,ze ste pri snazilkovani nemali vobec chut na sexik?ja posledne dni vobec nemam chut 😒

balli
10. sep 2014

@marselinm no kedze ja som z toho v auguste spravila preteky tak nam sa uz asi posledne tri kra vooobec nechcelo a nemali sme sex potom takmer dva tyzdne...ale uz sme z toho vonku nastastie...ale to sa vam upravi...je to len na palicu ked "musis aj ked nechces" ...

rimon
10. sep 2014

@marselinm mne sa nechce casto 😀 neviem vypnut hlavu..

bandikovajana
10. sep 2014

@marselinm poznam

bandikovajana
10. sep 2014

@rimon mne sa nechce niekedy aj za to ze neviem mat orgazmut a potom ma to nebavi, my sme tento mesiac premarnili aj ovu :( takze uz nech pride mrcha nech mozme cakat na nove plodne dni

marselinm
10. sep 2014

@rimon nie si sama co nevies vypnut 😉
@bandikovajana a to som si myslela,ze som v tom jedina 😀

marselinm
10. sep 2014

@balli nemusis mi vykat 😀 no ved to,ze uz su to preteky a uz si to clovek nevie ani uzit

janchi212
10. sep 2014

@marselinm mne sa tiež občas nechcelo. No na mňa zaberajú filmy pre dospelých a deci vínka 😀

marselinm
10. sep 2014

@janchi212 no to vinko aj na mna ale teraz by nezabralo ani to 😀

dohna
10. sep 2014

@janchi212 @klarisa23 @nastickakessinka @bandikovajana @rimon @ziza55 @marselinm asi si už presexovaná , 😀 😀 😀 nám sa teraz naposledy stalo že sme mali sex v sobotu večer a aj v nedelu ráno, to bolo ale teda veru po dlhej predlhej dobe, ja sa za čudujem, že asi dnes prišla ovulka, teda nie asi ale 10000% lebo tak ma bolí vaječník a celé podbruško, že hrúza, ale mi to je čudné že by som mala na 12DC ovulku, ekd som vždy mala na 18-19DC ? je to možné ?