Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@kassandra84 tak to sme dve 🙂 tiež sa mi to presne stalo na mikuláša a 9.12. som bola na kyre.... a odvtedy nic :(
@silvia662 no vsak to dufam ja uz mam dve deticky ale zatuzili sme po babetku.pri prvych dvoch som ani nevedela ze som tehu lebo este aj mrcha dosla na cas tak ako mala a to som uz bola 8tt 🙂 .no a teraz nie a nie ☹ tak pevne dufam ze sa nam to podari a dufam ze aj tebe a dockame sa tych //.
@monika123654 ja zatial nemám ešte ani jedno a velmi by sme aj s partnerom chceli len akosi sa nám nedarý bohužial tak teraz čakám na mrchu aby sme sa mohli začať nanovo snažiť chcela by som tento mesiac poriešiť aj folikulometriu tak uvidím ako to dopadne všetko
@silvia662 tak ty to velmi prajem aby sa vam zadarilo lebo nie je krajsi pocit ako to ked cakas dieta 🙂 🙂 fakt ty to velmi prajem ale verme tomu ze oktober bude pre nas snazilky stastny,
@monika123654 ďakujem pekne už sa toho neviem dočkať ale musím byť trpezlivá ešte si nejakú tú chvílku na to počkám ale verím že tento mesiac bude pre nás snažilky úspešný a plný vytúžených koľajničiek 🙂
v sobotu zacinam ovulacne testy tak som zvedava co vytestujem, ale samozrejme snazilkujeme stale 😀 .
ahojte baby ,aj ja sa pridavam k vam oktobrovkam ☹ ,jooooj uz mam toho po krk kolko treba cakat ,aby sa zadarilo,som z toho zufala ked mrcha dosla tak som neverila ☹ a tak som si verila ze tentokrat to vijde ☹ ,nikdy som si ani nepomyslela ze to moze byt take tazke,este ze mam aspon jednu dcerku 🙂
@julypetkova ahoj vitaj medzi nami..určite nie si sama ktorá si nemyslela že práve ona to bude mať také komplikované a bude to trvať tak dlho je nás tu takých viac ja osobne začínam byť s toho tiež riadne na nervy aj keď veľmi dobre viem že to na psychiku nie je práve to najlepšie ale netreba sa vzdávať ale povedať si že to príde vtedy keď to budeme najmenej očakávať a bude to v tú správnu chvíľu..určite si vieš predstaviť že si potom povieš stálo to za to tak držím prsty aby to aj tebe tento mesiac konečne vyšlo a dcérka sa mohla tešiť spolu s vami na súrodenca
ja som sa rozhodla, ze kde sa podari druhé, v hupnem na tretie ziadna antika nic to su potom len stresy uvidim ci sa mi aspoň podari to druhé, tiez uz som z toho zufala a niekedy uz sa mi nechce nic riesit, som stastna ze mam jedno, ale nechcem ostat len při jednom 😉 .
@eri28 nemysli si u mňa to tiež nie je vždy také ružové ako to vyzerá. dosť často si kladiem sama sebe otázky ako dlho to budem musieť ešte vydržať?prečo sa nedarí? a niekedy mám chuť to aj zabaliť a na psychiku to je teda dosť veľká záťaž keď mám v okolí samé malé deťúrence ktoré nemajú ešte ani rok alebo vidím baby s bruškom alebo kočíkom veru im závidím ale čo už musím to nejako vydržať :(
@silvia662 dakujem krasne za povzbudive slova 🙂 🙂
@julypetkova nemáš za čo rado sa stalo veď od toho sme aj tu aby sme sa navzájom podporili 😉
Tak baby, dnes prišla mrcha. po 38 dňoch... Neverím, a je mi smutno, tentokrát som si už bola takmer istá že to
vyšlo... :(.. no nevadí snažíme sa ďalej!
@katrin1987 nezufaj ,aj mne tak bolo pred par dnami ,urcite sa coskoro na nas usmeje stastie 😉
@julypetkova ďakujem, jasne, verím, že sa nám to podari... Len teraz som nahnevaná na celý svet... opäť..: 😀 😀 😀 😀
baby moj syn je oktobrovy 18. ma narodeniny. TO by mal najkrajsi darcek, braceka, alebo sestřičku o 9 mesiacov dufam, ze to vyjde. 😉 Od mchy snazilkujeme každý druhy den, uz som mojmu muzovy vsetko vysvětlila, vždy na mna tak pozéra asi, ze uz mi sibe.
Ale pri prvom som konikovala zo snazilkami tusim 3 mesiace, chceli sme babo asi dva roky, potom som isla koli bolestiam na laparku a hned duhy mesiac sa zadarilo 🙂 . To som dala na radu snaziliek aj kde doktor mi po laparke nasadil na 3 mesiace antiku neposluchla som ho 😉 .
Kocky pridavam sa k vam 😉
Dievcata po kolkych dnoch si mam urobit test od oplodnenia ? Velmi ma bolia vajecniky a neviem preco ☹ taky tlak mam na nich ale prechladnuta nie som
@kukies tak ja som momentálne som 25DC a čakám na príchod mrchy mala by prísť v pondelok tak uvidím či príde na čas ako vždy..a potom šup sa na snažilkovanie dúfam len že už nám to konečne vyjde lebo začínam byť s toho čím ďalej tým viac na nervy :( chcela by som tento mesiac poriešiť aj folikulometriu tak dúfam že budeme úspešný 🙂
@kukies tak ja som si tiež myslela že to bude jednoduchšie len u mňa zohralo dosť veľkú úlohu aj to, že som po vysadení hak mala dooosť rozhádzaný cyklus a dr. mi nasadil duphaston takže testovať sa mi ani neoplatilo a ani som nejako nemala na to náladu sa ešte viac stresovať nechávali sme to na prírodu buď sa zadarý alebo nie ale už to je dlho takže by som to chcela poriešiť aspoň tou folikulometriou a uvidíme ako to dopadne
ahojte, aj ja sa pridavam od buduceho mesiaca. po troch neuspechoch stale dufame, ze sa nam to uz konecne podari.

@silvia662 asi áno, všetci hovoria, že sa na to netreba sústrediť..ale to sa ľahšie hovorí, ako robí 🙂