Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lucinka3289 no dnes som bola na gynde. Zasa mi brali krv tak uvidím. Začala som spinit a dúfam že sa rozbehne menzes aby som mohla začať brat dusthapon
Doktorka povedala že mám tie anovulacne cykly takže som z toho smutna, dúfam že ten dustapon a inofolic mi pomôžu. Ty nové máš niečo
Ženy tak sa k hlásim k snažilkám. Dnes som 18DC, ovulácia bola 14DC. Začali sme tento mesiac.... Držím všetkým palce! 😵
@janinsita zatial nic noveho snazilkujeme dnes 8dc a ake dlhe mas cykly?ci ako si zistila ze nieco nie je v poriadku?
Začalo to keď som vysadila antiku po 8rokoch, menzes chodil iba na injekciu, ja skôr spinim ako krvacam. A to som antiku vysadila v novembri 2013. Ale doktorka to začala viac riešiť až teraz, keď som po roku neotehotnela a dnes mi povedala, že neovulujem. Tak len dúfam, že mi konečne niečo pomôže, som z toho taká o ničom, viem že robí aj dosť stres @lucinka3289
@janinsita tak teda dufam ze to uz mate podchytene a uz to bude ok.my sme sa len v januari rozhodli ze uz je ten spravny cas na mimco tak uvidime kedy sa zadari.ja som antiku vysadila uz pred 5 rokmi presne ani neviem kedy.tak uvidime 🙂
@tesss vitaj medzi nami 🙂 a vystihli ste ovulku?aj my sa snazime od tohto mesiaca uz naplno 🙂 drzim palce
@lucinka3289 ďakujem aj ja duuufam, že mi pomôžu lieky, musím sa snažiť pozitívne myslieť,,, tebe veľa šťastia so snazenim,,, koľko máš rokov
@janinsita dakujem ano pozityvne myslenie je dolezite 26 a ty?
@lucinka3289 sak začala som do posilky chodiť a vyše zeleniny a ovocia sa snažím jesť, trošku to upraviť,,, ja mám 28
@janinsita ja sa uz dlho venujem fitnessu ale teraz som dlhsie necvicila lebo som bola dost vytazena v praci a tak ale teraz uz nabehnem na svoj rezim 🙂
@babo78 vies co skusila som homeopatika na ten zaludok tak lepsie lebp som nemohla ani pracovat a dnes super .. Dala som si len raz 😊 a dnes som mala chut na kapustnicu ale ze fakt neskutocnu tak som si dala len kyslu kapustu s varenymi zemiakmi som myslela ze sa nedojem toho tak mi to chutilo 😀
@niks23 Joj tak budes mat vesele obdobie, ale ty to urcite zvladnes, hlavne klud a nestresovat sa. Ozaj a ako je to u vas s polovickou, v pohode sexualne fungujete? My sa tak nejako bojime, tym ze predtym boli IVF neuspesne a teraz to prislo prirodzene. Tak radsej s priatelom drzime pôst🙂 aj ked lekarka mi povedala ze nie som chora ale ked si clovek takymto niecim prejde tak to inak vnima.
@babo78 Vies co kvoli skole sa uz nemienim stresovat vobec. A tym ze mi bolo spatne sme nic nemohli lebo aj dlhsie bozky ma nadrapovali na zvracanie 😀 takže to bolo celkom zaujimavé ale už je to trošičku lepšie a nedokážeme sa nejako udržať taaak nepôstime 😀 v kazdom prípade ťa chápem 🙂 ... netlač sa do ničoho keď budeš cítiť že je to v poriadku tak do toho choď 🙂 Ja som nervózna zo seba lebo už neviem čo je to vstať a fungovať normálne bez žiadnych nevoľností... Vstanem a bolí ma žalúdok furt. je to trošku lepšie ako to bolo ale aj tak to nie je také normálne fungovanie a veľa vecí mi vadí. Zatiaľ čo som doteraz jedla každé jedlo už druhý krát do úst nedám proste ma až strasie keď to cítim. Je jedno či je to moje najoblúbenejšie jedlo alebo čo nedám to do úst druhý krát takže je to dosť hardcore.
@niks23 Neboj to sa vsetko polepsi, vidis ty si od zaciatku citila nevolnost a ja nic a teraz sa to zvrhava opacne, tebe to pomalicky ustupi a mne sa to zacina hlasit. JA som hladna ale ked sa najem tak mi pravidelne zostane na zvracanie aj ked nejdem vracat ale je to neprijemne a ta bolest hlavy ktoru mam vacsinu casu je desne ako migrena, ked ma boli menej to uz ani nevnimam. S jedlom to mam aj ja tak, ze ani neviem co by som jedla, mam chut na nieco a sama neviem na co, desne🙂 Ale musi nas tesit ze nosime v brusku a pod srdieckom maly zazrak a poklad a vsetko to okolo stoji za to🙂
@babo78 ja viem že pre tu chrumku by som spravila aj nemozne leeeen je to tazke... a presne ten pocit na zvracanie a nezvraciam oooch joj ... aj teraz zase len grgam a dviha sa mi zaludok ale nic viac.... fuh na jednej strasne som rada aspon obsedim v praci ako tak ale uz by som bola rada keby sa mi ulavi... ci sa najem alebo som hladna stale je to rovnake... hlava ma neboli nastastie len mi je spatne... nemozem teraz na jedlo mysliet lebo des 😀 😀 😀 😀 som nečakala ze to bude take narocne ale nikto netrvdil ze to bude lahke 🙂
@lucinka3289 ahoj ja som minuly rok brala femibion a po 4mes sa nám podarilo ked muž začal brat folandrol no po 3 mesiacoch sme o babo prišli a teraz sme si kúpili ten štartovací balíček infolik a folandrol tak uvidíme ci pomôžu
@lucinka3289 , Ďakujem! Ovuláciu sme snáď vystihli. Teraz už len čakať nám treba 😀
@babo78 Ako riešiš bolesť hlavy? Ja som vždy čakala do poslednej chvíle, ale nikdy mi bez liekov bolesť hlavy neprešla a trvala vždy aj tri dni. Teraz v pondelok som cítila, že už to na mňa ide. Nespala som celú noc, spánky som si natierala vietnamskou mastičkou, dávala som si studené obklady, pila coca colu a modlila sa k anjelom. Nechcela som si dávať nič od bolesti, ak by som bola náhodou tehotná, a ono mi to ráno prešlo. Úplny zázrak.
@babo78 Uf, to si dobrá. Mňa ta bolesť úplne paralizuje, nemôžem nič, len ležať v tme bez zvukov. Len dúfam, že to nebudem musieť riešiť keď budem tehotná. Je to strašne vysiľujúce. Možno je to aj tlakom, pre mňa je norma 90/60..čítala som že sa Vám podarilo prirodzene po viacerých IVF, tak moc držím palce 🙂
@tesss Tak to mas fakt desne bolesti. Skus to riesit teraz skor, kym otehotnies aby si to nemusela potom lebo uz potom bude neskoro a lieky ti na to nebudu moct dat hocjake ked budes tehotna. Ja mam tiez nizky, cely zivot trpim nizkym tlakom ,mame to v rodine. Dakujem krasne, verim ze to bude vsetko v poriadku a drobcek porastie🙂
@lucinka3289 no ja by som ani nechcela schudnúť, ale spevniť sa.človek sa hneď cíti lepšie a má viac energie
Furt tá mrcha sa nechce spustiť a mám čakať 2tyzdne a keď sa nespusti tak vyvolavacku ☹
@tabithas no asi ta to nepotesi ale ja prave na zaklade tychto clankov som isla na vysetrenie štitnej lebo moj ocino mal problemy a bohuzial mam aj ja... aj ked "zatial" len zvysene protilatky bez liecby ale poliečujem sa sama, studujem odborne clanky (nie clanky z roznych magazinov...) a snazim sa ako tak dat sama dokopy, lebo lieky brat ziadne nechcem. Zatial sa mi dari, co sledujem na priznakoch ale pojdem si to overit aj na opatovne testy na jar, ci prebehlo zlepsenie. Netreba čakat, ak to mas v rodine tak o to rychlejsie by som isla preverit ako sa veci maju...
Žienky chcem sa opýtať, len takú blbost. Doktorka mi dala dusthapon, ktorý mám začať užívať od 15 dňa cyklu, 1den cyklu mám rátať, keď začnem krvácat. Otázka :krvacam len pri cikani a to len trošku, potom len spinim, mám si rátať už ten deň aj keď krvacam máličko. Ďakujem vám krásne za odpovede, pekný deň
@janinsita nie, mne lekar povedal, ze 1 dc je ten, ked sa normalne spusti krvacanie a nie len spinenie... a na co mas duphaston? Ja som mala minuly cyklus koli spineniu a uplne mi to zle urobilo, spinila som este viac. Teraz skusam bylinky. Alchemilku a ine. Tak uvidime. Vcera alebo dnes bola ovu. A zacina nekonecne cakanie... 😀

Kočky ako to riešite s milovaním, ked ste v počiatočnom štádiu tehotenstva a predtym ste mali problem otehotniet a boli ste niektora na umelom a nakoniec to prislo prirodzenopu cestou? Nemate teraz strach z intimnosti?