icon

Snažíme sa o dieťa. Pomohlo vám erotické prádlo?

zabka788
13. mar 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ahoj, s manželom sa snažíme o dieťa už cez rok. :( Dovolenka nepomohla, ani termály, napadlo ma erotické prádlo. Máte s tým niektorá skúsenosť? Už vážne neviem, čo vymyslieť. Doktorka mi nespravila skoro žiadne testy, hovorí, že sa mám dať do pokoja a príde to samo. Ale rok je strašne dlhý a už viac nechcem čakať... Som zúfalá :/

Strana
z2
lenadka
13. mar 2019

@zabka788 môžeš sa hanbiť! 🤢
@beky1813 palec hore 👌
@admin by mal preveriť či to nie je jedna osoba pod viacerými prezývkami.

beky1813
13. mar 2019

@xxxxxnnnnn mozes prosim preverit, ci zabka788 a doriss_po nie su jedna osoba?

leangela
13. mar 2019

@zabka788 podla mna by si sa mala ukludnit, nemoze sa vam to podarit ked si kazdy mesiac na ihlach ci uz sa podarilo

bukajka_mata
13. mar 2019

@zabka788 Erotické prádlo veru fungovať asi nebude, ak si teda tak nešťastná z toho skúšali ste vyhľadať pomoc? Lekára aj pre teba aj partnera či ste ok?

fiala01
19. mar 2019

@zabka788 Nám pred siedmimi rokmi pomohla až liečba u Luby Albertovej. Je to psychologička zaoberá sa alternatívnou medicínou. Je dosť známa veľa príspevkov je o nej na internete. Zistila napríklad že problém nie je vo mne ale jedná sa o málo spermií u môjho manžela. On sa u nej následne liečil a bez problémov som potom otehotnela. Pomohla mi aj počas tehotenstva aj po pôrode keď som zo začiatku nemala mlieko. Odvtedy k nej chodíme všetci s každým ochorením nechcem užívať chémiu a ona vždy pomôže a poradí.
Pochybujem že erotické prádlo vyrieši problém s otehotnením. Dnes má napríklad vela mužov málo aktívne spermie alebo sa im tvoria v nedostatočnom množstve. Na to erotické prádlo nezaberie, to treba liečiť.

gab_riella
23. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

eroticke pradlo pomože k tomu, aby na teb apartner dostal chut a ked dojde na milovanie, može z toho byt dieta, prečo nie. Ale inak sa obavam, že iba pradlo k tomu nestači

magda15
Odpoveď bola odstránená
tea78
12. jún 2019
Používateľ tea78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tea78.

Po roku snaženia by už mala doktorka naordinovať aspoň tablety na podporu ovulácie. Ale rozhodne odreagovanie pri sexu nebude na škodu.

Strana
z2