Snažíme sa o dieťa. Pomohlo vám erotické prádlo?
Ahoj, s manželom sa snažíme o dieťa už cez rok. :( Dovolenka nepomohla, ani termály, napadlo ma erotické prádlo. Máte s tým niektorá skúsenosť? Už vážne neviem, čo vymyslieť. Doktorka mi nespravila skoro žiadne testy, hovorí, že sa mám dať do pokoja a príde to samo. Ale rok je strašne dlhý a už viac nechcem čakať... Som zúfalá :/
@xxxxxnnnnn mozes prosim preverit, ci zabka788 a doriss_po nie su jedna osoba?
@zabka788 Erotické prádlo veru fungovať asi nebude, ak si teda tak nešťastná z toho skúšali ste vyhľadať pomoc? Lekára aj pre teba aj partnera či ste ok?
@zabka788 Nám pred siedmimi rokmi pomohla až liečba u Luby Albertovej. Je to psychologička zaoberá sa alternatívnou medicínou. Je dosť známa veľa príspevkov je o nej na internete. Zistila napríklad že problém nie je vo mne ale jedná sa o málo spermií u môjho manžela. On sa u nej následne liečil a bez problémov som potom otehotnela. Pomohla mi aj počas tehotenstva aj po pôrode keď som zo začiatku nemala mlieko. Odvtedy k nej chodíme všetci s každým ochorením nechcem užívať chémiu a ona vždy pomôže a poradí.
Pochybujem že erotické prádlo vyrieši problém s otehotnením. Dnes má napríklad vela mužov málo aktívne spermie alebo sa im tvoria v nedostatočnom množstve. Na to erotické prádlo nezaberie, to treba liečiť.
eroticke pradlo pomože k tomu, aby na teb apartner dostal chut a ked dojde na milovanie, može z toho byt dieta, prečo nie. Ale inak sa obavam, že iba pradlo k tomu nestači
Po roku snaženia by už mala doktorka naordinovať aspoň tablety na podporu ovulácie. Ale rozhodne odreagovanie pri sexu nebude na škodu.

@zabka788 môžeš sa hanbiť! 🤢
@beky1813 palec hore 👌
@admin by mal preveriť či to nie je jedna osoba pod viacerými prezývkami.