Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
Ahojte kocky, tak mam prvy mesiac soje za sebou. Ja sa len pripravujem na snazenie, nie som tehotna a momentalne som 22 DC. Mala som ovulku urcite, tipujem to tak na 18 - 19 DC, nemerala som, len podla bolesti a hlienu usudzujem. Akurat mam uz teraz dost silne PMS bolesti. Mavala som ich aj v minulosti, skusala som rozne bylinkove zenske caje a zda sa, zabrali. No a po niekolkych mesiacoch ich tu mam spat.
Myslite si, ze to moze byt sposobene prave sojou?
Naviac som aj "naliata", som spuchnuta a citelne zadrziavam vodu. Tak teraz neviem, ci nahoda, ci soja.
Inak som nemala ziadne vedlajsie ucinky, ziadne bolesti hlavy ani nic. Akurat pekny hlienik, ktory trval asi 3 dni.
@lucka_0906 ahoj...
dik no ja by som brala aj dve naraz 🙂 len aby uz konecne boli....
tiez dik za rozpis skusim to aj ja....len este pockam na mrchu, dufam ze uz konecne pride a potom si to nasadim a uvidime.
pa
@berunka1975 tak to su vyborne spraaavicky 😵 drziiiim moc palciska ale urcite bude vsetko OK 😉 a urcite sa ozvi.
@bublinka11 ja som nemala tiez ziadne vedlajsie ucinky len som si vsimla ze pocas tych troch cyklov som mala vyrazne zvacsene prsia hned od OVU
@yasminne cize moje PMS a zadrziavanie vody moze byt tiez nieco podobne, co?
Ahojte, vie mi niekto poradit.... Chcela by som zacat s fytosojou, ale neviem s akym davkovanim mam zacat. dnes som 2DC. Bude stacit 100MG denne? 😅 ako citam tam beriete vyssie davky.
@bublinka11 je to mozne 😉
@yasminne o mimi sa snazime 2,5roka, mam za sebou 2MA ☹ (trombofilia, ale uz sa na to chvalabohu, tak verim, ze sa to do tretice podari). Mavam pravidelne cykly, 28-30dnove. BT si znacim len kratko, asi 4 cykly. OVU mi vychadza na 15den, ale nesprevadza ju ziadny hlien, alebo len minimalny. Pamatam si, ze som ho mavala hodne. Poslednu mrchu som mala velmi slabulinku a len dva dni, a ani teraz to nevyzera, ze to bude inac. Ale... som len 2DC, tak sa to este hadam rozbehne... kupila som si fytosoju forte, ma 25mg izoflavonov. 🙂
@ladybirds ahoj to marzi co mas vsetko za sebou ale treba verit ze do tretice to dobre dopadne 😉 to je fajn ze mas pravidelne cykly aj ovu ze je, ten hlien skus na to od takeho 7-8dc pit denne stavu z cerveneho grepu 0,3-0,5l denne. inak ja som an tom podobe s ms, a je to tym ze mas zrejme nizku sliznicu maternice a to vedie k tomu ze oplodnene vajicko pripadne embryko sa neudrzi ☹ ja mam tiez tento problem, lekari len povedia za na to nic nie je ale tu na MK som sa dozvedela ze je na to dobry caj z alchemylky zltozelenej pit do ovulky kazdy den horucu nesladenu. Ja som na to nasadila aj matersku kasicku a mam este dalsie recepty na to ale to az tesne pred ms 😉
skus tu soju nasadit takto: 3-4dc 75mg, 5-6dc 100mg a 7dc 125mg. meraj teplotku, pouzi pripadne ovu testiky a uvidis kedy to najlepsie naplanovat 😉 drzim palce. este jedna rada soju ber rano a cez den vela pi viac ako bezne.
drzim palce
ahojte..poradte mi stranky odkial ju objednavate...a kde je najlacnejšia..
@yasminne ak možeš porad mi..nemam ovulku..možno len sem tam..a mavam dost dlhe cykly..aj 50-60 dnove..no pred tehotenstvom som mala od 32 -35 dc stale kramiky pravidelne...do 35 dna mi stale došli...ak začnem tu soju brat,aka je pre mna lepšia a od akeho dna cyklu ju mam brat? 😵
@dicinka1 ahojky mozno by nebolo na skodu zajst za lekarmi dat porobit vysetrenia hlavne na stitnu zlazu, takto dlhe cykly moze sposobovat nerovnovaha hormonov. ak sa najde broblem vo funkcii stitnej zlazy treba najskor dat toto do poriadku potom sa zacat snazit o mimi 😉 neviem ci mas za sebou nejake vysetrenia ak nie skus najskor totuto cestou. Rada by som Ti poradila davkovanie soje no neviem pri takto dlhych cykloch navyse bez ovulacie ci by to k niecomu bolo. 😒 Skusime sa este obratit na @soldi ona predsa len dlhsie ovlada "tajomstvo" soje 🙂 snad sa nam tu ozve v dohladnej dobe a poradi aj ona. 😉
ahojte babenky, takze mam to potvrdene som v 6 tt, predpoklad t. mam na 25.12.2011 a som nesmierne stastna 😅
nezabudnite a vsetky sa ku mne pridajte... ozaj co tu pisali predtym baby ze je treba netlacit na pilu a podari sa, drzim vam vsetkym palce...
@berunka1975 krasne tehulkovanie prajeme
@berunka1975 Srdecna gratulacia!!! uzivaj tehulkovanie a my ta cochvila dohonime 😉

@berunka1975 gratulujem,teraz hladat dalsie...bo kde je jedna...sa urcite najde viac 🙂)