icon

Tipy a triky na otehotnenie

tetrao
31. jan 2012

Hladala som tu nejaku podobnu temu a nic..mna osobne by velmi zaujimala. Tak poradte 🙂 snazime sa s priatelom, sice este malo /3mesiace/ ale....nechcem sa dozit toho ze budeme musiet chodit po klinikach, ako 70% mojich znamich :(

Strana
z4
ivi87
13. jún 2017

@kniha24 ahoj, natrafila som na túto tému. rada by som sa opýtala, či vás do centra poslala gynekologička alebo ste šli sami? My sa snažíme od novembra, takže teraz v júni to bude akurát 8 mesiacov.. mne Dr. povedala, že keď sa rok nedarí, že posiela... tak teraz neviem, či ešte počkať alebo ju o to poprosiť... ďakujem.

kniha24
14. jún 2017

@ivi87 moja gynda robi v centre a po pol roku mi to sama navrhla,ze nie je na co cakat,ze cim skor sa pride na to kde je problem tym lepsie.
Ale keby ma nebola ona poslala,objednam sa urcite sama. Ak mas uz 30rokov,jeden rok je dlha doba. Drzim palce

ivi87
14. jún 2017

@kniha24 ďakujem krásne za infošku. čakám na ms a potom aj tak idem na cyto a rovno sa jej opýtam, nech mi spraví aspoň hormonálny profil a potom ďalšie veci ak bude treba. tiež zdieľam rovnaký názov, že načo čakať, keď sa môžu vyšetrenia urobiť teraz a budeme vedieť na čom sme 🙂 30 budem mať akurát o pár dní, tak už je načase si myslím 🙂

topanka
9. okt 2018

Ja tomu verim lebo vsetko je len priroda🙂Potvorka vagína si nájde aj správneho otca pre vaše deti. Existujú prípady, keď spolu dvaja ľudia chcú založiť rodinu, a jednoducho to nejde a nejde. Všetky testy na oboch stranách neukazujú nič abnormálne, sú to po tejto stránke úplne zdraví jedinci, ale dieťa sa im splodiť nedarí. Aj za týmto zádrheľom sa môže skrývať vaša vagína. Vycíti skôr ako vy, že v hĺbke duše ste vydesená, a že s týmto mužom, s ktorým sa tak úpenlivo snažíte otehotnieť, vlastne deti mať nechcete. Môžete mať len malú pochybnosť o tom, že vás nedokáže uživiť a postarať sa, a všetko je stratené.

Možno by sme mali všetci viac počúvať, čo nám hovorí naše telo a naše podvedomie, poriadne sa rozhliadať okolo a neignorovať signály, ktoré dostávame. Potom sa vám nemôže stať, že celý život premárnite po boku úplne zlého partnera. Ako vyhlásila slávna Marilyn Monroe: "Lepšie byť sám a nešťastný ako byť nešťastný s niekým.

Strana
z4