icon

Určenie pohlavia podla Jonáša

ivaana2
9. aug 2012

Ahoj baby ..vyskusali ste niektora jonasovu metodu na urcenie pohlavia??
Mam uz jedno dieta chlapceka a chcela by som si dat vypocitat dievcatko..velmi po nom tuzim...a ak ano , vedeli ste sa v tom zorientovat , lebo co som pocula zevraj je to zlozite.

Strana
z2
lucka1987
6. jan 2016

@emili19888 nie, sanca je tak strasne nizka, povedala by som ze ziadna. ale amniocenteza sa nerobi pre tento ucel, kedze ide o rizikovy zakrok. robi sa len ked ma plod nejake vazne poruchy .
ja som si dala urobit odber z ktoreho mi zistili pohlavie, robi sa to od 12 tyzdna

denaka
25. apr 2016

Nepoznám p.Jonáša aj ked som o nom počula. Ja už mám doma dvoch chlapcov a vždy som chcela aj dievča. Teraz som nečakane po osmich rokoch otehotnela a samozrejme túžim po dievčatku! Takže sa po ultrazvuku uvidí. Myslím si že žiadne výpočty nemôžu byť pravdivé na viac ako 50%... 🙂 Je v tom príliš veľa faktorov. Geny rodičov, zamestnanie, intenzita sex. života, strava..... Ja a moja sestra máme manželov bratov a oni majú dve dievčatá a čakajú chlapca. Takže podľa mna vzorec neexistuje! Ale ako útecha no dobre!

tweety10
8. máj 2016

@katkaform no a co sa vam nakoniec narodilo? 🙂

katkaform
8. máj 2016

@tweety10 Zuzanka a ma uz 3 mesiace ❤

denaka
8. máj 2016

@tweety10 ešte nič 😉 čakáme kým sa nám ukáže....

dilino
8. máj 2016

moja prababička vedela same take povery a je to sice iba povera ale kamaratkam to vyšlo ked sa ma narodiť chlapček tak počas pohlavneho styku by mala mať žena na nohach bledo modre ponožky samozrejme čista bavlna nie činske a na ľavej nohe červenu hrubu šnurku ale šnurka tam musi zostať počas celeho tehotenstva až na sale by sa mala odstraniť ale nesmie sa s tymy ponožkami stupiť na zem musia sa hned po styku dať do klbka a potom do šuflika ak sa na zem stupy musia byť nove ponožky a ked sa ma narodiť dievčatko tak pred každym stykom sa tiež musia dať ale biele bavlnene ponožky a tiež sa musia odložiť hned a musi sa vypiť po každom styku 2 dc vlažnej vody počas celeho tehotenstva ale len po pohlavnom styku na dievča sa pije voda šnurka sa nedava na nohu skus uvidiš je to len povera ale všetkym čo som tak povedala tak vyšlo.

denaka
9. máj 2016

Tieto babičkovské metody sú najviac! Kedže ma už dlho trápia studené nohy nezaspím bez ponožiek škoda len že sú také harkabarkasté hrubé štrikované. 😉 Ale budem vedieť ako na to....

dilino
9. máj 2016

@denaka ono je to len povera ale naozaj kamaratkam čo som poradila všetkym to vyšlo je to rada zadarmo ale ako hovorim je to povera veľa starych povier čo povedia stary ľudia su pravdive ano môže to byť aj nahoda ale všetkym tym mojim kamaratkam to vyšlo

jarka456456
1. mar 2017

Jonasova metóda u mňa veru nevyšla napísané dievča a zevraj čakáme tretieho chlapca fakt sa tomu nedá veriť.

vierkau
28. dec 2018

@jarka456456 a mate teda tretieho chlapčeka?

jarka456456
28. dec 2018

@vierkau áno máme 3-tieho chlapčeka už má 1,5r.

nikollettanikol
12. júl 2021

@ivaana2 mne sa trafila s pohlavím

Strana
z2