icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

viwy
23. jún 2014

@maculiatko28 Držím päste aby čiarka bola čím ďalej silnejšia 😉

dzana1111
23. jún 2014

@viwy dakujeeem aj tebe gratulujem tak si manzelovi dala pekny darcek 🙂

nyky23
24. jún 2014

Baby ja vám tak veľmi závidím ☹ ale moooc vám gratulujem🙂 Ja som zklamana Z inofolicu.. Beriem dva sáčky denne... A nie že nie som tehotná ale mám pocit že zas môžem čakať zo tri týždne A ísť na vyvolavacku:'(

sue
24. jún 2014

😵 😵 😵 😵 😵 toto je krásna téma 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 ja som len 8 DPO, myslíte, že už by som ráno mohla testnúť? A ktorý test je "najlepší" ? Digitálny som ešte nikdy nemala 🙂

Gratulujem všetkým a veľmi sa s vami teším a aj ja chceeeeeeeeem 😔

ckatka
24. jún 2014

@viwy dufam, stale dufam 🙂

ckatka
24. jún 2014

@sue no nic ti neostava len pockat, ako nam 🙂)) ja som skusala na 9 DPO aj 10DPO a biely...

sue
24. jún 2014

@ckatka manžel má v nedeľu narodky - to budem 13 DPO 🙂 len ako vydržať dovtedy 😀

ckatka
24. jún 2014

@sue no moj bude mat meniny, mala som v plane darcek 🙂)) ale neviem neviem,... asi zas nic z toho

blcha76
24. jún 2014

@korenka17 Ahoj, takže výsledok dnešnej rannej krvičky je pozitívny 🙂 🙂 🙂 . HCG mám 313. Ty ako?

radka752
24. jún 2014

ahojte. Dnes som 7 DPO. Začala som brať Inofolic. Dnes som dávku zatiaľ nedala, lebo od piatej ráno vraciam. Ak je to vírus, dúfam, že čoskoro prejde.
Žienkam s // gratulujem.

brunetkam
24. jún 2014

@nyky23 ja som na tom podobne, užívam 1 sáčik denne a mrcha nedorazila a na teste len jedna /, tak skúsim ešte testnúť v sobotu a ak nič tiež to vidím na vyvolávačku :(

korenka17
24. jún 2014

@blcha76 nooo,krááásne!Ja idem na krvičku vo štvrtok ráno,to budem už 14 dní po vklade,takže snád budem mať riadne veľa HCG 😝 ...tak sa teším s tebou...čo nasleduje dalej?

blcha76
25. jún 2014

@korenka17 Ešte by som mala ísť na krvičku v piatok, ale moc sa mi to nehodí a tak pôjdem až v pondelok, a potom sa uvidí čo mi povedia ďalej...

katkatonkova
25. jún 2014

Ahojte snazilky....prosim potrebujem poradit.....som 19 DC, a asi 9 DPO....bolest v podbrusku....a teraz som bola na vecku a tam som mala malu zrazeninku krvi a trosku normalnej vodovej krvi....MS ma prist az cca 3.7.....

radka752
25. jún 2014

Ahojte. Opravujem sa. Nie som 7 DPO ale 7 DC. Ten vírus mi asi paralyzoval aj mozgové bunky. 🙂

nair
autor
25. jún 2014

@radka752 Ja som sa asi naladila na Tvoju nôtu, lebo som to chápala tak, že 7dc 😀

Dievčatá, takže ja postupujem do ďalšieho kola 🙂 Jún, júl, mesiac hore dole, vyjde nám to teda v júli 2014 !! 🙂

viwy
25. jún 2014

@katkatonkova Ahoj, veľmi ti neporadím, ale skús mrknuť na túto stránku 😉 http://www.klub-mamiciek.sk/articles/view/spine...

leishmania
25. jún 2014

@radka752
@nair ja som 5dc tiez som si nasadila inofolic. Tak uvidime hadam tento mesiac nam to vyjde 🙂

viwy
25. jún 2014

Ahojte dievčatá, všetkým tehulkám ešte raz veľmi gratulujem a prajem krásne tehu a ostatným držím silno päste do druhého kola, mesiaca 😉 🙂 Ja som sa dnes objednala na gynde a v pondelok o 8.45 dúfam, že budem počuť len dobre správy. Už sa veľmi teším 😵 Mala by som byť v 7tt 🙂 Neviem čo mám od toho čakať... Myslíte už bude niečo vidieť...? Zatiaľ mi je úplne parádne až mi je to divné 😨

mamamonika
25. jún 2014

@leishmania Inak mne ten inofolic posunul a rozhadzal cyklus a viem,ze viacerym.Uz ho neberiem jem kys.listovu a od prveho dna menzesu do ovulky pijem alchemilkovy caj.

leishmania
25. jún 2014

@mamamonika uvidim skusim jedno balenie uzivam len 1 sacokndenne, tiez pijem alchemilku a grepovu stavu... No uvidime, vela je zas aj pozitivnych skusenosti

mamamonika
25. jún 2014

@leishmania Ja som tiez brala jeden denne a dva mesiace.Tak drzim palce,nech pomoze.🙂

nyky23
26. jún 2014

Tak baby dnes som to dostala☹ ale aj sa teším že nemusím ísť na vyvolavacku možno trochu aj ten inofolic pomohol neviem.. Rozmýšľam aj nad tou alchemilkou ale nemusím čaje tak neviem.. ale asi sa prekonam... to sa dá kúpiť V lekárni či?

kwella
26. jún 2014

Ahojte..čo na to strašné nadúvanie a pomale vyprázdňovanie?? nechcem jesť hocičo...a ani prehaňadlá...dakujem za radu...dokedy ste to mali vy pri začiatkoch tehotenstva? 🙂 😉

nair
autor
26. jún 2014

@radka752 @mamamonika @leishmania Ja som s Inofolicom po troch mesiacoch skončila, povedala som si, že v lete neriešim, nič neberiem, nesledujem.. Cyklus som mala, a aj mám presný +/- deň, bol to iba pokus a u nás nezabral 😉 Alebo zabral, pribrala som 😀 Spolu s ním som začala brať kvôli únave a kŕčom aj magnézium a za tri mesiace som mala oveľa menej bolestivú MS ako vždy doteraz, ale to bolo asi skôr tým Mg..

@nyky23 Áno, alchemilku kúpiš v lekárni, potravinách aj niektorých drogérkach.

nair
autor
26. jún 2014

@kwella Tuším Espumisan je vhodný aj v tehotenstve.. Ja beriem (nie som tehu, ale mám nedostatok tráviacich enzýmov) Pancreolan Forte po jedle.. Je voľnopredajný, tuším v PIL sa píše, že tehotné sa majú pred užívaním poradiť s lekárom.. Takže ja radím každopádne opýtať sa svojho Dr. alebo ochotnej lekárničky 😉

mamamonika
26. jún 2014

@nair Ja ked som zacala pit alchemilku,tak som po 2rokoch ostala konecne tehotna /minuly rok/dokonca dvakrat ,ale bohuzial oba razy to skoncilo missed abort.Teraz sa snazime od januara a nic,aj ked teraz si davame pozor,lebo chceme ist na dovolenku a keby som nahodou ostala tehotna tak budem na rizikovom a nebudem moct ist lietadlom.

tixx
26. jún 2014

@nair
@zelka13
@leishmania

caute baby, dlho som v tejto teme nebola, teraz si len tak zbezne pozeram, co sa tu deje a tu kopa + tehu testov, tak to je paradna skupinka fakt! 🙂

Nam to v juni nevyslo, mrcha prisla, takze sme sa uz rozhodli ist do CAR. Boli sme tam prvy krat 18.6., a 24.6. uz som bola na IUI - ako to lekarka zadefinovala, tak "naslepo" - lebo nemala ziadne nase vysledky.
Brala som Clostil 4 cykly a nevyslo to, Inofolic to iste, a nepomohol. No a teraz sme zistili,ze mame zly spg, tak som fakt zvedava, ci to vyslo aspon po IUI. Ak nie, tak uz potom neviem co nas caka,zrejme asi IVF ☹ Nikdy som si nemyslela,ze bude take tazke otehotniet, uz nema zmysel zaoberat sa tym,co by bolo keby...sme zacali skor napriklad, ale tak kazdopadne,raz to vyjst musi, a ked to nepojde prirodzene,tak to bude musiet ist inak...

vy ste ako na tom? 🙂

nair
autor
26. jún 2014

@mamamonika Skúšala som už aj alchemilku, ale asi iba mesiac alebo dva. My sa snažíme skoro rok, cyklus mám bezchybný, takže neviem či a čo sa mi oplatí piť a brať.. V jeseni pôjdem k Dr. a zvolíme ďalší postup.. tiež si chceme užiť leto a dovolenku, no pre mňa by tehu nebolo problém.

nair
autor
26. jún 2014

@tixx Ahoj 🙂 Dúfam, že Vám to vyjde! Ja sa obávam toho istého, že ja som ok a mm má zlý spg.. On sa všetkým lekárom a liekom vyhýba a neviem ako ho dostanem na vyšetrenia, takže verím, že problém je u mňa.. Leto ešte neriešime a v októbri bude rok snaženia, pôjdem na preventívku a uvidíme čo ďalej.. Ono, ja veľmi nechcem ísť do IUI, IVF.. ani asistovanej reprodukcii nie som naklonená.. a ani nepociťujem tak akútnu túžbu po bábätku.. Snažíme sa, lebo chceme deti, ale nemusí to byť hneď.. ak ma chápeš.. skôr ide o to, či deti mať budeme niekedy v budúcnosti.. Aj preto tomu ešte dávame čas.. A veríme.. 🙂