V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Baby a kedy si mám začať merať ovulku? Ďakujem ;) včera skončila MS dnes už len hnedý výtok,považuje sa to už za skoncenu MS?
@domidee moze to byt uhniezdenie 🙂, ktory DPO si? 🙂
@veriiik106 ake mas dlhe cykly? kludne uz mozes 🙂
@evi38 mám presne 28
🙂
@domidee ooo to bude uhniezdenie, verim tomu 🙂
@veriiik106 uz mozes 🙂
Takze dievcata dostala som asi Ms a to 6 dni pred terminom 😨 ja uz nechapem tomu 😢
@domidee a si si istá že je to MS? 6 dní pred termínom sa mi zdá veľmi skoro.. ak je to len také špinenie a prestane to, môže to byť uhniezdenie vajíčka 😉 uvidíš ako to bude pokračovať, ale MS tak skoro.. jedine žeby stresy? tak neviem.. držím palčeky každopádne nech to neni mrcha 😘
@veriiik106 ahoj tvoj test zatial nevyzera nabliziacu sa ovu ale testuj kazdy den a budes pekne vidiet rozduel v druhej cisrke, ktora by mala silniet...drzim palce ☺
@ladymarry toto je on nedal sa dobre odfotiť 🙂
1DC 😢😢😢 takže ja tento mesiac na teste dve čiaročky mať nebudem ale Vám silno držím palčeky 😘

@sandy152 ja to neriesim, teda ani ma doteraz nenapadlo ze by sa mohlo daco stat, resp.ze by to mohlo ublizit 😲