V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@sibrez ja tu s vami všetkými veľmi súcítim lebo sa bojím toho že budeme mať s priateľom problém v tejto oblasti (nie je na to dôvod, iba sa toho bojím) a reálne je toto iba náš prvý pokus. A keď si čítam vaše príspevky tak je mi fakt ľúto že niektoré z nás to majú také komplikované a je úplne blbo zariadené v prírode, že to nejde ako po masle 😖
@ladymarry predsa len máš viac skusenosti keď už je ten hlien(bielkovity s ruzovkastym nadychom)- prepáčte ak som nechutná.... tak to značí, že príde ovulka tak do dňa alebo ten proces je dlhší a môže to byť aj 3-4 dni? Lebo tie testy mi doteraz nikdy neukazali testovaciu čiarku rovnako silnu ako kontrolnú. Vždy bola testovacia slabšia som ju na tom teste musela "hľadať". Zajtra znova skusim ovu test.... zatiaľ okrem toho hlienu a miernej ( ešte nič) bolesti v podbrušku , nemám žiadny iný príznak.
@andrejkavid92 no my sa snazime od zaciatku roka, dokým som nebola na preventivke v Juni som to nesilila a odvtedy som ako na ihlách, smutna a cakam na menzes, cakam na plodne dni, cakam , cakam a cakam. Ale verim, že to príde. Coskoro <3 a drzim palce každej zenuske nech coskoro vidí // na testoch a neskor potom aj drzi ten vytuzeny batoztek v naruci <3
@sibrez bielkovinovy hlien znaci ze si v plodnom období a teda v pripade ze sa budete milovat, spermie v takomto prostredi dokazu prezit niekolko dni pri idealnych podmienkach..avsak uplne plodny hlien nasleduje po tomto bielkovinovom, je taky vodnaty...ten znaci vrchol tvojho plodneho obdobia a aj samotnú ovu...lebo vtedy sa spermie cez tento plodný hlien dokazu rychlejsie dostat k vajicku...☺ tolko teoria 😁😁😁 kludne sa moze stat ze taky bielkovinovy hlien budes mat aj vuac dni...ja mavam niekedy aj 3-4...takze mozno ovu prebehne az o den dva, urcite pokracuj v testovani s ovu testami a budes mat istotu...ono ta druha ciarka raz konecne dostatocne stmavne neboj 😁👍
mna by zaujimalo ci je potrebne PO aj lezat a snazit sa to v sebe udrzat alebo na tom nezalezia... i ked mam pocit ze vsetko vyslo tak tam predsa daco ostalo....citala som tak i onak...
@sibrez ja som bola na preventívne v apríli ak sa nemýlim a to bolo čerstvo po vysadení HAK. Rozhodla som sa vysadiť lebo sme chceli plánovať bábo čoskoro tak aby sa stihlo všetko dať do poriadku som si povedala. Lekár súhlasil a podporil. Na preventívne nehovoril nič nezvyčajné, všetko by malo byť ok pokiaľ viem, tak dúfam že nás nič nepríjemné neprekvapí a zadarí sa čo najskôr. V priateľovi by problém byť nemal, on má dcérku z prvého manželstva, tak dúfam že aj ja som OK. Uvidíme, to čakanie ubíja aj mňa a to čakám zatiaľ cca 10 dní. Ale ajtak som nevydržala a neodolala som tesovaniu. len samozrejme ešte sú neg. Aj dnes ráno bol neg :( v pondelok mám mať MS, tak uvidíme...
@leeshka ja som po prvom rázy iba chviľku ležala, minútku-dve a potom už som sa postavila, ale druhý krát som tomu dala tak 5 min. Aj keď verím že baby ktoré to praktikujú tak povedia že treba min. 30min alebo tak nejak. Osobne neviem ako to je ale nebránim sa myšlienke že by to zvýšilo šance. 🙂
@andrejkavid92 keby to fungovalo, postavenie po sexe by bolo dobrou antikoncepciou 🤣 ale tak, my snazilky spravime vsetko co sa da, no nie? Osobne si myslim, ze tie spermie letia takou rychlostou ze nohy hore ci dole, ak to ma byt tak bude.
@andrejkavid92 objednala som ho online z dr. Max lekarne, no su spolahlive ale maju citlivost az 25 nie 10 ako napr mamatest
@andrejkavid92 neboj ono príde, len si to dáva niekedy trošku načas....
Ahojte dievčatá ☺ chcem sa s vami poradiť , už to bude rok čo sme prišli o bábätko bola som v 6tyzdni keď som potratila a povedala som si že už je čas skúsiť to znovu a už pár mesiacov sa snažíme o bábätko ale do teraz som to nechala len tak čo má prísť príde , tento mesiac som dúfala že sa nám to podarilo pretože mi to dosť meškalo no dnes prišlo sklamanie a mrcha je tu 😑 tak som sa rozhodla tomu trošku pomôcť už minulý mesiac som začala piť alchemilkovy čaj ( môžem povedať že nemám také bolesti pri menštruáciu ako som mala takže som spokojná veľmi ) ale dosť čitavam že tiež niektorým pomohol k bábätku ( viem že každé telo je iné ) no hlavne ma zaujima inofolic od kedy sa berie a či celý cyklus a aké je dávkovanie pretože niekde čítam 1 sáčok denne niekde 2 .. alebo zo skúseností čo by ste mi poradili ďakujem 😊 a prajem pekný večer
@andrejkavid92 vitaj 🙂
nohy riesit netreba 🙂... co sa tyka teba drzim palce, aby sa zadarilo 🙂 a bolo babatko 🙂 ... skus si odmerat BT, napr. ja mavam cca 25-28 dnove cykly a ovu 8-10 dni, cize v tvojom pripade, ked ste si nedali pozor, ja uz by som mala davno po ovu, napriek tomu, ze mame velmi podobny cyklus... kazde telo je ine, niekto ma pri cca 28 dnovom cykle ovu skoro ako ja, niekto cca v polovici cyklu, ine zienky napr. 17 den 🙂
@sibrez dakujem ☺️
@evi38 no ja som si napriklad prvy test robila 4 dni na to ako sme si nedali pozor (ci dokonca 3 - vtedy som sa realne este velmi nezaujimala o cely proces oplodnenia a co sa kedy deje tak som vobec nevedela ze to vtedy nema zmysel), no a jak som sa vycikala do pohara tak som si vsimla na boku pohara aj svoj vytok a bol ako vajecne bielko. Takze ak prebiehala ta ovulka vtedy a nie tie 3 dni dozadu ako som myslela tak to bol vlastne utorok-streda no a v stredu sme si zase nedali pozor a aj vo stvrtok. Takze pokial bola ovulka skor nez som povodne pisala tak sme to prepiskli, ale pokial bola az neskor nez som povodne pisala, mozno v tu stredu-stvrtok tak sme sa teoreticky mozno aj trafili. Potom som si inac vsimla vikend po ovulke taky fakt husty a velmi biely vytok, mala som cierne gatky tak to bolo dost vidno. A teraz (9DPO teoreticky) mam taky jemny, nie silny a ciastocne sfarbeny vytok. V tomto sa tiez nevyznam, hovorim ja som sa doteraz tymto vobec nezaoberala... 😇
nikdy som si BT nemerala, aj som si to trosku googlila ale iba tak letmo. Skusim teda dnes v noci. Normalny teplomer na to pouzijem ano? 😂 prepac ja s tym nemam vobec skusenost... ale ta jedna hodnota mi asi nic nepovie, ci? To by som musela merat min. jeden cyklus cely aby som si to vedela porovnat, pripadne vidiet poklesy/narasty teploty?
Inac ma uz asi hodinu aj krize pobolievaju, fakt to citim az tak ze urcite si to nenamyslam, tak neviem. Dalsich 5 testov som si kupila a budem testovat ako o zivot 😂
@korpiklaanka mas pravdu 🤣🤣🤣 no tak ja som extra nelezala, nejako som tomu nepridavala vyznam 🙃
Ty si na tom ako?
@andrejkavid92 je super, ze sa pytas, zaujimas...nikto sme nespadol na zem mudry 🙂 kludne meraj aj teraz to vobec nevadi, ked zacne teplota klesat pravdepodobne sa blizi mrska, ak nie, tak to vyzera nadejne 🙂 merat rano, kludne tak, ze mas teplomer vedla postele a ked sa zobudis odmerias este pred vstanim z postele v rovnakom case kazdy den, mam klasicky teplomer a nie je problem 🙂
@evi38 no super, skusim teda ☺️ MS ma dojst v pondelok tak dufam ze ziaden pokles teda za tych par dni nezaznamenam 😂 Ten pokled pre MS byva kolko dni pred MS asi? Co ja viem teraz napriklad mam 4 dni pred MS, uz by pokles za normalnych okolnosti bol alebo este mam sancu ho zachytit ak prichadza neskor? (Samozrejme nechcem ho zachytit, chcem si len byt aspon trosku ista vyznanom zmeranych hodnot 🙂 )
https://www.fertilityfriend.com/home/6c3796
Ahojte baby, prikladam graf, myslite ze mi to dobre vyznacilo ovu? Testy boli negativne, az vcera zacali trosicku tmavnut.
@evi38 tak som si dnes zmerala tu teplotu, sla som predtym pocas noci raz na wc a potom rano raz, ale bola to rychlovka a o 3 min som bola spat v posteli. Chvilku som lezala kym som sa odhodlala lebo priatel lezal pri mne a vidiet ako si meriam teplotu tam dole by asi bol super budicek 😂 Ale namerala som 36,7. Budem merat kazde rano, v ten isty cas, tak uvidime ako sa to bude hybat. Trosku som cakala viac, videla som cisla aj 37 nieco... test je negativny stale, sklamalo ma to trosku lebo uz dnes som dufala aspon v ducha. Mal by byt moj 10DPO (mal by byt, opakujem). Hlien mam mliecno biely taky zahusteny ako mukou 😂 Jak to popisat... vcera som skusila aj krcok nahnatat ale absolutne netusim ci to bol krcok a ako hlboko vlastne je, takze nic som z toho nezistila ale mala som to tam celkom tesne, akoby to bolo opuchnute a vyplnilo to vsetok priestor (neboli). Takze tak... uz sa pomaly pripravujem ze mozno MS
@andrejkavid92 ze mozno MS predsalen dojde... 😩😩😩vcera ma neskutocne boleli krize vecer ale dnes uz chvalabohu ok.
Ahojte baby, no samozrejme, ze som nevydrzala do zahtra s testom a urobila som uz dnes, no je negativny zatial ☹ No mozem byt 10 DPO alebo len 7 DPO. Je to na nervy toto 😒
@sandy152 moja ja som mala tiez dnes neg 😔😔 uz pomaly zacinam upustat od toho a ratat s mrchou ale uvidime 😩😩
@andrejkavid92 ja este verim no, predosle 2 tehu som testovala na 28 DC ale vtedy som mala celkom pravidelmu ms tak 28-29 dni, no po tom druhom biochemickom sa mi to rozhadzalo uplne a niktory cyklus bol 27 dnovy a potom 34 dnovy, takze netusim aky bude teraz, posledny mal 31 dni
@andrejkavid92
@sandy152 dievcata hlavne klud HCG nemusi byt take vysoke aby ho test zaznamenal ......a ja som tiez testovala a som natom rovnako ako vy 😅 ale este stale verim ked mi uz nic ine nezostava ......🙏 a mate dajake priznaky ?? Mna strasne palia prsia a boli podbrusko a krize ......asi sa MRCHA hlasi

@sibrez ja by som to mozno dnes riskla pokial ti to nebude neprijemne a bolestive ☺😁 a liecit sa budes pekne dalej...