icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sandy152
autor
12. okt 2017

@domidee ja praveze ani nic uz necitim, akurát sa mi zacali snivat same hluposti 😀 Prsia vôbec necitim, akurát som unavena trosku, ale to nemusi vôbec nic znamenat...

evi38
12. okt 2017

Dobre ranko babulky 🙂
@andrejkavid92 ten pokles moze byt rozny, niekedy klesas uz par dni pred mrskou niekedy len napr. jeden, to zistis casom podla merania, ale dufam, ze nie a budes tehulka 🙂, teplota ok, tam ide o ten rozdiel teplot pred a po ovu 🙂
@ajka32 myslim, ze uz mohla byt 🙂
@sandy152 este moze byt skoro, mas aj foto? mne to bolo vidiet az po niekolkych minutach, a tak, ze som si dala test oproti svetlu 🙂 drzim moc palce
@domidee testik mas fotku prosim ta? drzim palce, prsia su dobry priznak 🙂

sandy152
autor
12. okt 2017

@evi38 Dobre ranko 🙂 nemam foto, vyhodila som ho rano, pozerala som aj po 15 minutach a nebolo nic vidiet, Lady max som si robila a ten je spolahlivy co som citala od iných bab. Tak uvidíme, neveim, ci zajtra skusit zase alebo pockat do soboty aspon

veriiik106
12. okt 2017

Dievčatá taký malý prieskum,odkiaľ ste (kraj) a koľko máte rokov? Ďakujem Nika.....ja Trenčiansky kraj a 24 rokov ( bábätko nemám snažíme sa som po dvoch MA)

ssslnieckooo
12. okt 2017

@wilinkaa Som sem na chvíľu zablúdila, lebo aj my sa už xy mesiacov snažíme, že reku pridám sa a teba som tu našla🙂 Ja som netušila Silvi, že idete na druhé, ale samo gratulujem k rozhodnutiu a hlavne nech sa zadarí🙂. Mne buď MS v sobotu príde a od tohto cyklu nastupujem na clostil alebo nepríde a budem šťastná🙂. Takže všetkým držím palce🙂

andrejkavid92
12. okt 2017

@domidee ja prsia necítim, aj keď na tlak sú také bolestivé ale skôr by som povedala že si to namýšľam 🙄 ale ináč predvčerom a včera podbruško a včera večer aj kríže, až taká pálivá bolesť skôr na pravej strane a vystreľovala aj do vnútra panvy, nie iba kríže. Také divné mi to bolo lebo ja príznaky MS takto skoro pred ňou nikdy nemávam. Nikdy. Dnes už necítim nič, cítim sa normálne. Chute nemám zmenené, ani viac nepijem ani necikám. Tak neviem...
@evi38 ďakujem za poradenstvo, budem merať až po MS a uvidíme 🙂
@veriiik106 ahoj, ja som z Bratislavského kraja a mám 25 rokov 🙂

veriiik106
12. okt 2017

@andrejkavid92 teší ma ;) držím palceky <3

andrejkavid92
12. okt 2017

@veriiik106 aj mňa teší a ďakujem ❤ tiež držím palce 👍 Ako dlho sa snažíte?

sandy152
autor
12. okt 2017

@veriiik106 Bratislavsky kraj a 27 rokov 🙂 tesí ma 🙂

veriiik106
12. okt 2017

@andrejkavid92 v marci som mala druhý potrat čakali sme lebo som bola po kyrete a od augusta 🙂

veriiik106
12. okt 2017

@sandy152 Aj mňa ;)

ladymarry
12. okt 2017

@veriiik106 ahoj, ja som z Prešovského kraja a 27 r. 🙂 a toto je pokus o nase prve babatko 🙂

evi38
12. okt 2017

@veriiik106 Bratislavsky kraj, 38, 2 velke deticky s exmanzelom, teraz s priatelom kyret v 10tt, po mrske sa zacneme snazit o babatko

ladymarry
12. okt 2017

@sandy152 uz si testovala? mne to vcera hrozne lakalo, no nejak som odolala... ale zajtra asi skusim rano... cim budes testovat? ja rozmyslam aky test si kupit tak neviem... nemam s tym velmi skusenost mammatest som raz pouzila aj pepino, no neviem ci su vhodne 🙂 ci nie

sandy152
autor
12. okt 2017

@ladymarry ahojky, ano dnes rano som testovala s Lady max a nic, mam doma este mamates a clearblu obycajny aj digi, neviem ci mam zajtra zase testovat alebo pockat este do soboty. Podla mna ale ukaze hocijaky test ked je to tehu, akurát s woman secret mam zle skusnosti lebo tie mi duchovali

andrejkavid92
12. okt 2017

@veriiik106 dúfam že budeme v tom čo najrýchlejšie 😍👏

ladymarry
12. okt 2017

@sandy152 ty si dnes zhruba 9 DPO ze? tak to este nemusi byt nic vidiet 🙂
ja mam dostat MS v nedelu, tak neviem kedy skusit test.. och, ja to risknem a skusim zajtra rano... skus aj ty a uvidis🙂 🙂 mozno ostanes prekvapena, hCG sa znasobuje kazdym dnom, takze tie najviac citlive testy by uz snad nieco ukazat mohli nie?

sandy152
autor
12. okt 2017

@ladymarry no neviem s istotou ktory DPO som lebo ktovie kedy ovu bola mozem byt 9 DPO ale moznem byt aj 7 DPO, tazko povedat, ak by som ratla ze moj cyklus bude aj tento mesiac 31 dni ako posledny tak mam dostat tiez v nedelu

domidee
12. okt 2017

@veriiik106 ahoj takze Nitriansky kraj a ako pozeram som najmladsia takze dufam ze ma neodsudite 😅 mam 22 rokov a 2,8 rocneho synatora 😅

veriiik106
12. okt 2017

Baby nebudem po 1 odpisovať teší ma že sme sa aspoň trošičku "zoznámili" verím že sa nám všetkým podarí to po čom túžime ste zlaté a ďakujem i ja za podporu ktorú mi dávate ;)

lili235111
12. okt 2017

Ahojte 😊 tak idem sem aj ja trosku 😀 som Veronika mam 24 mam 4apol rocnu herecku a rok sme sa snazili a vcera som dostala prekvapko a ani netusim kedy bola ovu

domidee
12. okt 2017

@evi38 mam ale nic tam nevidno 😂 a prepac za kvalitu fotky

domidee
12. okt 2017

@lili235111 gratulujem ti 😘 uz aby sme sa toho aj my dockali 🙏

lili235111
12. okt 2017

@domidee dakujem pekne 😊

andrejkavid92
12. okt 2017

@lili235111 Ahoj 🙂 v prvom rade gratulujem a v dobrom závidím 🙂 😍 Na tých paličkových testoch na fotke nevidím ani ducha, naživo je vidno? Či je možné že ten digi clearblue je spoľahlivejší a citlivejší keď už tak definitívne ukáže?
Vy ostatné máte aj neg skúsenosť s clearblue digi, či ukázal vždy pravdu?

lili235111
12. okt 2017

@andrejkavid92 dakujem pekne 😊 na zivo ich je vidno na fotkach moc nie 😀 ja som sa pytala v lekarni ze ci nezvykne falosne ukazovat a povedali mi ze vysledok je presny na 99.9% a keby je zly vyjde taka kniha na displeji

andrejkavid92
12. okt 2017

@lili235111 a v ktorej lekárni si zohnala clearblue prosím ťa? Mne v dvoch rôznych ponúkli iba paličkové a ´ocikávacie´ testy, ani jeden digi...

lili235111
12. okt 2017

@andrejkavid92 benu lekaren 8.50€ bol tusim

sandy152
autor
12. okt 2017

@lili235111 jeej gratulujeeem 😍

evi38
12. okt 2017

@lili235111 gratulujem, parada 🙂
@domidee tebe sa to zda negativne? 😲, tak, aj ked nie je ostra fotka, mne sa tam zda viditelna ta druha ciarocka 🙂, da sa ti prosim ta lepsie odfotit?