icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

lili235111
12. okt 2017

@sandy152 dakujem ❤

domidee
12. okt 2017

@evi38 nie nic tam nevidim 😂 a neda sa lepsie lebo mam zly mobil 😕

lulila098
12. okt 2017

@lili235111 gratulujem. Aj ja mam 4,5 slečnu a čakám babo-chlapčeka... Už som v 30tt 😉

dlucy
12. okt 2017

@domidee ja tam vidim gratulujem 😉

ladymarry
12. okt 2017

@lili235111 blahozelaaaam😍🙏

evka64
12. okt 2017

Moje ovu testy, ten velky je z dnesneho dna (15DC)...robila som si od 10DC 🙂

sandy152
autor
12. okt 2017

Baby aj Vam sa toci hlava? Uz 3 den ma pobolieva ale dnes po obede sa mi aj toci, a navyse ma zacalo sem tam tak pichat na jednej strane podbruska ako keby mi tam niekto pichol ihlu 🙄

ladymarry
12. okt 2017

@sandy152 to je dobre znamenie 👍👍👍👍🙏☺

domidee
12. okt 2017

@sandy152 aj ja to mam od dneska 🙂

domidee
12. okt 2017

@dlucy ako to ??? Ja nevidim vobec nic

leeshka
12. okt 2017

@sandy152 mne sa uz druhy den sem tam toci hlava a par dni, kazdy den ma pobolieva podbrusko...take trochu podobne ako pred MS ale nie uplne...som akurat cca v case ovulacie, lenze ja som ju nikdy nemala taku ze by ma daco bolelo...vobec to nechapem...a som len par dni od nechraneneho styku takze je blbost aby to bolo z pripadneho tehu...mohol by to byt daky zapal? moze sa to stat?

dlucy
12. okt 2017

@domidee mne to pride ruzove fakt ale ty vies lepsie priamo na teste...

andrejkavid92
12. okt 2017

@sandy152 to by mohlo byt ono, hm? ✊🏻✊🏻✊🏻 Ja dnes nic, rano troska pobolievalo brusko ale len tak letmo, ale inac sa dnes citim normalne... a test neg aj teraz vecer😔 Zajtra by mal byt 11DPO, rano budem testovat, lebo neda mi to neskusat...

sandy152
autor
12. okt 2017

@ladymarry
@domidee jaaj baby bodaj by to bolo dobre znamenie, zajtra rano testujem zas 😅

sandy152
autor
12. okt 2017

@andrejkavid92 mna neboli podbrusko ako ma ms ale sem tam ma v nom pichne. Ale je mi fakt tak zvlastne akokeby som mala tazku hlavu 😀 ja tiez testujem dalej 🙏

domidee
12. okt 2017

@sandy152 aj ja zajtra testujem ...bola by sranda keby sme mali vsetky // ciarky ❤

andrejkavid92
12. okt 2017

@domidee to by bolo paradne ❤️❤️❤️
Taka som plna nadeje na kazdy den a ani neviem ci mam optimisticka alebo pesimisticka lebo uz je to fakt mozno aj 10DPO a vzhladom na to ze mam cyklus 28 dni tak mohla byt ovulka aj skor a nemuseli sme sa trafit. Ak sme sa trafili tak to moze byt aj 11-12DPO a stale sa nic neukazuje... 😔 tak z toho zacinam byt zufala lebo den D (MS) sa blizi a ja tak strasne nechcem aby neprisla mrcha jedna! 😩😩😩

sandy152
autor
12. okt 2017

@domidee to by bola teda, aspon by sme sa tesili dalej spolu 🙂

ladyk001
12. okt 2017

Baby prosím vás neviete niektorá poradiť ... ? Ak je hladina progesteronu v krvi 34 (týždeň po ovulke) tak je to v pohode ? Čítam na internete že nad 30 by malo byt ale či nemáte niektorá ešte skúsenosť či je táto hodnota Ok 🙂 vďaka za každú odpoved

andrejkavid92
12. okt 2017

@sandy152
@domidee
@leeshka
@evka64
Baby a vy si sledujete aj krcok? Lebo ja som to skusila vcera vecer (9DPO asi) a bol akoze mam pocit ze celkom uzavrety, dalo sa mi do neho dat prst ale tak akoze pretlacala som sa 😂 no a bol asi tak na dlzku stredneho prsta vysoko, tak ja neviem ci to je vysoko alebo nizko alebo jak... a na prste som potom mala taky mliecny mucny hlien. To vam nieco hovori? ☺️

sandy152
autor
12. okt 2017

@andrejkavid92 no ja som toto radsej neskusala 😀 ale tiez mam taky husty biely vytok a cim dalej tym viac ma picha v bruchu kadetade 🙄

domidee
13. okt 2017

@andrejkavid92
@sandy152 takze moj test opat biely ako sneh .....☹ a sko ste na tom vy ?? Testovali ste ??

sandy152
autor
13. okt 2017

@domidee moj takisto ☹

domidee
13. okt 2017

@sandy152 este rozmyslam ci neurobim poobede ..... Uz som nedockava 😠

sandy152
autor
13. okt 2017

@domidee mna vecer zacalo boliet podbrusko ako pred ms, dufam ale stale, ze nepride ☹ neviem ci ma zmysel testovat po obede ked rano mame biele testy 😒

domidee
13. okt 2017

@sandy152 pri synovi mi tiez rano nic neukazovalo len poobede tak skusim 😅

wilinkaa
13. okt 2017

@sandy152 skús zase zajtra, ja som to mala takto minulá mesiac stále som robila testy, stále biele a nakoniec prišla MS o dva dni skôr....

andrejkavid92
13. okt 2017

@sandy152 podla mna nema... lebo ked rano si nemala dost HCg aby to ukazalo v koncentrovanom moci tak do poobedia sa ti nevytvori dostatok na to aby to ukazalo v uz "riedenom" pytnym rezimom. 😩 Treba este vydrzat, ja tiez testujem ako na pretekoch a zatial je z toho iba minanie penazi 😡😩
BT dnes 37 (ide hore? 😳😳). Vcera 36,7. Mala by ist dole pred MS, nie?
Beriem to s rezervou lebo v noci som vstavala telefonovat a na wc o 3:30 (meriam o 7:10) a vcera som pred meranim nezohriala teplomer, teraz ano chvilku. Tak to moze byt skreslene trosku. Uvidim zase zajtra.
Test vyzera byt zatial biely 😑😑😑

andrejkavid92
13. okt 2017

@domidee teda prepac, teba som chcela oznacit hore ☺️
@sandy152 baby a vasa BT ako? Meriate?

sandy152
autor
13. okt 2017

@domidee jaby som testovala kazdu chvilu ale viem ze to nema zmysel velmi no, dnes uz nebudem, ked tak zajtra, snad 😀