icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

katarinka2185
23. okt 2017

@mrs_m gratulujem vám 🙂 a nebojte sa určite budú silniet 🙂

mrs_m
23. okt 2017

@katarinka2185 ďakujem 😉

wilinkaa
23. okt 2017

Ahojte, takže ja teda takto na 30DC 😇

veron_11
23. okt 2017

@wilinkaa gratulujem 🙂

alenka1609
23. okt 2017

@wilinkaa gratulujem ❤

zuzlu26
23. okt 2017

Tak mne dnes prisla mrcha, takze to, ze budem v oktobri vidiet // je uz len nesplneny sen..😔 ale tak ideme dalej, a drzim prsty aj vam ostatnym, ktorym sa to nepodarilo, aby sme na testoch cim skor tie // uz uvideli 🙂

mrs_m
23. okt 2017

@wilinkaa super, gratulujem 😉
Koľko DPO si?

sandy152
autor
23. okt 2017

@wilinkaa blahozelaam 👏

andrejkavid92
23. okt 2017

@pininka to je super ze sa to da takto urcit a “naplanovat”, lebo my by sme velmi chceli dievcatko ☺️ Ja som momentalne 8DC, takze pomaly zaciname s tulenim ☺️ A nemas nahodou typ aj na to ze ci kazdy den sa treba tulit alebo kazdy druhy, ci? Lebo niekde som si precitala ze sa neodporuca kazdy den lebo spermijky vraj nestihnu dozriet, tak neviem... my by sme chceli vyuzit prilezitost vzdy ked sa da 😄🙏🏻

@mrs_m blahozelam, to je super! 🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻👍🏻
@wilinkaa parada, blahozelam!! 🙏🏻👍🏻☺️

pininka
24. okt 2017

@andrejkavid92 tazko povedat, my sme napr pri druhom isli kazdy den ked uz som videla ze ide ovulacia, podla mna to zavisi od kvality muzskych spermii a to pokial nemas nejake vysetrenia, tak netusis ako to je. Ale poznam pripad kedy paru kazali sa mesiac vobec nemilovat a potom otehotneli na prvy sup.

evi38
24. okt 2017

Dobre ranko 🙂

@katarinka2185 kolko dnovy mavas cyklus, zvykne ti meskat?
@wilinkaa super, krasna druha ciarka, gratulujem 🙂
@zuzlu26 ako dlho sa snazite, merias BT?
@sandy152 ako si na tom? 🙂

sandy152
autor
24. okt 2017

@evi38 Ahojky 🙂 akurát som sa Ti dnes chystala písať, no ja som dnes 8 DC, teplotu poctivo meriam 🙂 a ty ako??

evi38
24. okt 2017

@sandy152 ahoj 🙂 po 23 dnoch po kyrete som dostala mrsku, teplota pekne klesla a konecne aj tehu test negat., lebo stale mi este ukazoval druhu ciarku, prsia prestali boliet, tak telo funguje ako predtým...teraz som 3 DC, ovu mavam cca 8-10 DC, tak skusime si nedavat pozor, co bude pre nas zmena, my sme si davali aj pocas tehotenstva 🙂meriat zacnem, ked bude slabsia, mozno od zajtra 🙂
veeelmi ti drzim palce, mas aj graf prosim ta? kedy asi cakas ovu? 🙂

sandy152
autor
24. okt 2017

@evi38 aj ja Ti držím veľmi palce, snáď sa nám to podarí 🙂 mam graf takýto, ovu neviem kedy mám čakať ale keďže posledné dva cykly boli 31 dňové tak asi až okolo 16-17DC, no uvidím. Pijem alchemilku tak možno mi to cyklus trochu upraví 🙂

leeshka
24. okt 2017

tie ktore ste, alebo ste boli tehu, mali ste pred ocakavanou ms priznaky ako pred ms aj napriek tomu ze sa nakoniec ms nedostavila? bolest podbruska, bolave prsia a pod?

ajka32
24. okt 2017

@evi38 dakujem za podporu aj ked tomu akosi prestavam verit :/ dneska teplota este poskocila na 36,9 ale boli ma brucho dost ako na ms :/ test nic. a ty ako? 😉

snehuuulienka
24. okt 2017

@leeshka áno normálne bolesti akoby mala dôjsť ms....a nakoniec sa u mňa dostavilo len spinenie cca 3 dňové....no a potom test ukázal dve Čiarky už na 28 dc

evi38
24. okt 2017

@sandy152 dakujem pekne 🙂 ,graf super zatial, tak to budeme mat priblizne rovnako ovu 🙂
@leeshka hned som citila, ze som tehu, podbrusko ma bolelo skor ako pred ms este
@ajka32 ale je to dobre, ze teplota stupa 🙂 my sa zacneme teraz snazit, len to musim vysvetlit priatelovi, lebo nie je zvyknuty, ze si nedame pozor, tak mu musim povedat, lebo z toho, ze sa mi spravi na brusko neotehotniem 😇

ajka32
24. okt 2017

@evi38 super 🙂 my sme to s mojim drahym mali podobne, ked sme to prvykrat prestali riesit a sli sme az do konca, on bol cely vyplaseny z toho 😂ale zvykol si 😂 myslel si ze hned som tehotna ale ked vidi ze to akosi nejde uz to tak nepreziva 😀

sandy152
autor
24. okt 2017

@evi38 teraz sa ta teplota bude drzat rovnako priblizne a potom by uz mala zacat klesat alebo aky to bude mat priebeh? vôbec netusim kedze je to prvýkrát tento mesiac 🙈 dopredu to nejak neviem odhadnut podla teploty, ze kedy asi bude ovu nie?

leeshka
24. okt 2017

@evi38 mna boli od ovulacie skoro stale s malymi prestavkami, 2 dni dozadu ma zacali boliet prsia a mam ich dost nafuknute...par dni sa mi aj hlava tocila a mavam sem tam ze mi je zle od zaludka, jeden den sa mi brutalne zmenila nalada, bola som hrozne nervozna az placliva, ale to by som nepripisovala pripadnemu tehu, lebo to je moc skoro myslim ale ci je to tehu alebo len bliziaca sa ms ozaj neviem odhadnut a testovat chcem az ak by meskala...

wilinkaa
24. okt 2017

Ďakujem dievčatá, no ešte sa neteším, pri dcérke som v 6tt ležala v nemocke na hroziaci potrat..teraz uvidím ako sa to bude vyvíjať, k Dr. sa chystám budúci týždeň, ale tak predpokladám že mi len vezme krv a to bude všetko keďže ona ani sono nemá.

@mrs_m netuším koľko som DPO? lebo ja som si ovu nesledovala, akurát Ti viem povedať že som 31DC.

andrejkavid92
24. okt 2017

@evi38
@sandy152 Baby, chcela som sa opýtať ako sa máte, lebo je nás tu už viac a stratili sme sa medzi všetkými 🙂
Ja si tiež iba prvý mesiac meriam BT, ovulka netuším kedy býva, nikdy som to nesledovala, ale dnes sa mi teplota zdvihla (pošlem graf), ale hlien je hustý, taký tvarohový mám pocit, aspoň ráno to tak bolo tak neviem čo to presne znamená...

andrejkavid92
24. okt 2017
evi38
24. okt 2017

@ajka32 aspon je s nimi sranda 😀
@sandy152 mas to pekne ustalene teraz, takze priblizne rovnaka a potom moze byt pokles, ale nemusi, mozes mat napr. teploty 36,3 aj niekolko dni a zrazu pojdes uz len hore, ak poistite teraz kazdy druhy den, ak sa Vam da, ze ste spolu, tak by to malo byt ok 🙂...ja u seba uz tie teploty viem a verim, ze ty ich budes vediet len tento mesiac, lebo na konci budu // ciarky 🙂...napr. este ti moze pomoct to, ze budes mat hlien +mozno vacsiu chut na muza 🙂, to tiez vies, ze uz mas plodne dni 🙂 + uz mozes tie grepy nasadit, ak chces 🙂
@leeshka ktory si teraz DPO, ta nalada to som mala aj ja 🙂 vyzera to nadejne 🙂

evka64
24. okt 2017

@leeshka mna pobolieva podbrusko, trochu prsia...dnes 27 DC a na teste nic....zajtra by mala prist mrcha...

evi38
24. okt 2017

@andrejkavid92 mne uz sa to niekedy myli, ale dufam, ze si pamatam dobre, ze minule ste si 1 x nedavali pozor 🙂 co sa tyka grafu, prosim ta aky dlhy mavas cyklus? este prosim ta minuly mesiac aky si mala dlhy cyklus a ktore dni ste si nedali pozor, podla toho sa viem trosku zorientovat, aby som vedela poradit 🙂

sandy152
autor
24. okt 2017

@andrejkavid92 ahojky 🙂 tak idem to pomaly, pozeram, ze sme na tom rovnako s cyklom 🙂 ty sa ako mas? Dufam, ze toto bude nase prve aj posledne meranie, ktore skoncí // ciarkami 🙂

sandy152
autor
24. okt 2017

@evi38 no super tak budeme poistovat teda 🙂 grepy som uz zacala jest, neviem ale v akom mnozstve, staci tak jeden denne ked si dam? 🙂 no hlien sa budem snazit pozorovat ale minuly cyklus sa mi zdalo ze som nemala skoro ziaden ale chut bola tak aspon podla toho to mozno trosku odsledujem :D

evi38
24. okt 2017

@sandy152 ano staci jeden 🙂