icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

leeshka
24. okt 2017

@evi38 odhadom 10DPO...sa mi to zda malo na to aby som mala nejake extra priznaky...
@evka64 ja mam dneska 26DC a aplikacia ukazuje ze ms ma prist v piatok ale to kvoli priemernemu vypoctu ale posledne mesiace mavam okolo 27 takze tiez cakam najblizsie dni...testovat som netestovala lebo chcem pockat ci bude dake meskanie...

andrejkavid92
24. okt 2017

@evi38 áno, my sme so snažením začali čerstvo, snažíme sa iba od minulého mesiaca 🙂 Ja mávam cykly (za posledné asi 3-4 mesiace čo si to značím do appky) - 27-28 dňové. Minulý mesiac som mala cyklus 27 dňový, teda 28. deň bol 1DC (minulý pondelok).
Minulý mesiac bola MS 5 dní (19-23.9.) a túlili sme sa 1.10., 4.10. a 5.10.
Tento mesiac bola MS 6 dní (16-21.10.) a túlili sme sa 19. a 22/23.10. (bolo po polnoci :D)

@sandy152 áno, to si pamätám ešte od skôr, že nám sedia cykly 🙂 Ja sa mám celkom fajn, troška zo mňa opadol ten baby boom z minulého mesiaca, lebo keď sme sa rozhodli ísť do toho tak to bolo pre mňa také že som to vnímala ako takú veľkú nastávajúcu zmenu a plus sa toho už roky neviem dočkať (áno, viem že mám ešte LEN 25 :D ), takže celé to bolo také silno prežívané 🙂 Teraz už to beriem troška s chladnejšou hlavou, aj keď neručím za to aké pocity budem mať o taký týždeň keď bude ´kvázi´ po ovulke a ja budem zase v tom že (ne)čakám na MS 🙂 Hovorím ´kvázi´ lebo nie som si istá kedy mám ovulku, nesledovala som to nikdy... ale budúci týždeň v utorok mám termín u gyneko, aby som zistila či je ovulka v strede cyklu alebo nie je a tak možno mi povie niečo užitočné a poučné 🙂 A tiež sa chystám grepovať :D

lenakiss
24. okt 2017

@andrejkavid92 ja som mala ms tiez od 19-24.9 a ovu som mala hned po. Cize asi 25-26 ....a...?...zadarilo sa.hned 🙂

leeshka
24. okt 2017

@andrejkavid92 grepy su na co?

lenakiss
24. okt 2017

@leeshka na "mazlavost " ako som citala :D

evi38
24. okt 2017

@leeshka uz by som testovala, by som nevydrzala 🙂 drzim palce velmi 🙂
@andrejkavid92 tak som to kuk, cize min. mesiac 27DC cyklus - tulenie na 13, 16 a 17 DC - ten 13 este mozno ok, tie dva podla mna uz po ovu urcite, takze sanca, ze otehotnies bola minimalna, skor by som pociatala, ze moze byt ovu cca 10-13 DC - to je len moj odhad - cize teraz bolo tulenie 4 a 7 DC - to ratam este 22.10. aj ked po polnoci 🙂, dnes si 9DC, tak tieto dni by som skusala...+ uvidis podla merania 🙂, to je len moj sukromny, skromny odhad 🙂

leeshka
24. okt 2017

@evi38 ja sa zatial drzim celkom fajn🙂 tak uvidime najblizsie dni ci ms pride ci nie

veron_11
24. okt 2017

Ahojte chcem sa opýtať či s meraním BT môžem začať hocikedy alebo len od 1DC? Teraz som 6DC ale k teplomeru sa dostanem až vo štvrtok tak či to má nejaký význam 🙂 alebo mám čakať na 1DC ktorý už snáď nepríde 😀

evka64
24. okt 2017

@leeshka ani ja som nechcela testovat, ale nevydrzala som...dufala som, ze aspon ducha najdem...hadam nam ms nepride ;)

leeshka
24. okt 2017

@evka64 no prave co som tu citala ze tak skoro este nie kazda videla, tak si nechcem vyplytvat test🙂 akurat zajtra cestujem letecky prec na tyzden tak dufam ze mi to nerozhodi cyklus ze sa omeska a da mi falosnu nadej:D

sandy152
autor
24. okt 2017

@andrejkavid92 no ja to prezivam stale takto hrozne :D neviem sa toho dockat kedy si najdem // ciarky 🙂 ja idem tento tyzden na preventivu tak uvidim co mi povie, dufam hlavne, ze budem v poriadku, to je teraz najdolezitejsie 🙂 Bolo by super ak by sa nam to podarilo tento cyklus 🙏 No teraz si dame grepovu kuru a potom po ovulke ananasovu :D ale radsej budem jest takto ovocie ako do seba pchat kadeco ine, snad to bude na nieco dobre :D

evka64
24. okt 2017

@leeshka hadam nie,mne lietadlo nikdy nerozhadzalo cyklus, skor prechladnutie 🙂 teraz ma zacalo riadne podbrusko boliet....vzdy ked dviham dcerku, tak viac, takze uvidime 🙂

evi38
24. okt 2017

@veron_11 mozes kedykolvek 🙂 to budes len 8DC to je v pohode 🙂 ake dlhe mavas cykly?

katka8817
24. okt 2017

Ahojte, môžem sa k Vám pridať a podeliť sa, je to úplne čerstvé, ale jasné, október sme stihli

sandy152
autor
24. okt 2017

@katka8817ahoooj 🙂 jasné vítame Ťa 🙂 a gratulujeem 👏

leeshka
24. okt 2017

@evka64 tento rok to bude treti let a prvy mi rozhadzal a druhy nie tak dufam ze nie je na rade ten co rozhadze🙂 mna sem tam poboli, ale vkuse ma teraz neboli...ale prsia ma bolia a mam pocit ze troska inak ako ked ide ms, mam ich teraz citlive len ked zatlacim zkraja inokedy mavam tak celkovo..ale nechcem si zbytocne nahovarat:P

zuzikboc
24. okt 2017

Nabule, ak máte skúsenosť, poraďte. Už niekoľko rokov mám pravidelný 27-28 dňový cyklus s ovu na 13-14 DC. Ovulku cítim bolesťami krížov a vaječníkov, inak nesledujem nič. Tento mesiac sme si s manželom povedali, že to skúsime s druhým mimčom, tak sme sa prestali chrániť. Mojkali sme sa na 7DC s tým, že je ešte zavčasu, vychutnali sme si možnosť bez ochrany, len tak pre radosť 😉 Ale na druhý deň bolesti, ako pri ovulke a kopa hlienu -vaječného bielku. Je možné, že spermie vyvolali ovulku o týždeň skôr, ako už roky chodí? 😳 Stalo sa Vám to niektorej?

evka64
24. okt 2017

@katka8817 jeej super blahozelam 🙂 kolko si po ovulacii?

korpiklaanka
24. okt 2017

@zuzikboc Ja mám hlien po sexe na druhý deň vždy. Niekedy ťažko rozoznať od plodného hlienu, ale k večeru vždy vymizne. A keď nezmizne, tak viem že mám ešte plodné. Ale tá bolesť, to neviem, ale hlien je v poriadku.

zuzikboc
24. okt 2017

@korpiklaanka Ďakujem, uvidíme, čo z toho bude 😊 Pre istotu sme to poistili aj v dňoch, kedy ovu býva normálne (aj keď vtedy som nič necítila, bolesť, ani hlien). Už si len držať palčeky a dúfať 😊. Testovať budem len v prípade, ak by meškala mrcha, ak sa zadarilo, bolo by tam už vidieť koľajničky pri oboch variantách ovulky 😉

evi38
24. okt 2017

@katka8817 gratulujem 🙂 som ti vtedy pisala, ze to je uhniezdenie 🙂 moooc drzim palce 🙂

evi38
24. okt 2017

@zuzikboc musi dozriet vajicko a uvolnit sa, aby prebehla ovu, cize mojkanie - spermie ju nevyvolali, moze sa stat, ze uz tak skoro dozrelo a bola ovu, hlavne je, ze ste poistili a este aj potom, tak drzim palce, aby sa podarilo 🙂

andrejkavid92
24. okt 2017

@lenakiss tak to je super, že takto na prvý šup 🙂 blahoželám 🙂
@leeshka grepy podporujú tvorbu plodného hlienu 🙂
@evi38 ty si super, ďakujem že si mi to takto popísala 🙂 🙂 :*
@sandy152 s tým ananásom si ma prekvapila, to je načo??? 😲
@katka8817 ahoj, vitaj a gratulujem!!! 🙂 🙂 🙂

lenakiss
24. okt 2017

@andrejkavid92 drzim ti palce...skus si kupit ovu testy ..ja som uz 27 mala testy az do 5teho negat. Pri tom vraj prveho som mala mat plodny den ;)

lili235111
24. okt 2017

Ja uz dnes takto baby ☺

zuzikboc
24. okt 2017

@evi38 😊Ďakujem. Snažíme sa len prvý mesiac, takže som pripravená, že to nemusí byť, ale tak potichúčky dúfam 😉

evi38
24. okt 2017

@andrejkavid92 kludne sa pytaj, tu si vsetky poradime 🙂 ananas po ovu na dobre uhniezdenie 🙂

andrejkavid92
24. okt 2017

@evi38 fiiha, to je pre mna novinka ☺️ Aka vyhoda ze milujem ananas aj grep 😍
@lili235111 to je kraaasa 🙏🏻😍 kolky TT? ☺️

lili235111
24. okt 2017

@andrejkavid92 dnes je to 5+3tt 😊

andrejkavid92
24. okt 2017

@lili235111 to je super, tesim sa s tebou ☺️☺️☺️ Baby ja sa tak tesim z kazdeho tehotnstva okolo seba, pred tromi rokmi othotnela kamoska a vsetci si zo mna robili srandu ze z tej radosti som otehotnela spolu s nou 😂😂 tak dufam ze aj ja toho dockam, velmi po tom tuzim ❤️