icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

lili235111
24. okt 2017

@andrejkavid92 dakujem 😊 a drzim palce

andrejkavid92
24. okt 2017

@lili235111 dakujem ☺️

wilinkaa
24. okt 2017

@lili235111 paráda, tiež sa chystám budúci týždeň k dr, len ona nemá sono, takže len krv mi určite zoberie...takto to vidieť je úžasné 😍

snehuuulienka
24. okt 2017

@lili235111uz bolo vidieť aj srdiecko??

ja som bola na uzvpred tyzd. a hovorím mu,žeby som mala byť 5tt+0....a on vraví,že vyzerá to už u mňa na 5 tt+5....a povedal a tu je bijuce srdiečko,a ja že coooooooooooo???to nemôže byť ešte vidno,a on že pozrite a naozaj tam bolo,síce slablinko,ale bolo tam☺

lenakiss
24. okt 2017

Ja som 5 tt ale sediecko nie je ..ze az okolo 7-8 tt 🙂

heljenka
24. okt 2017

@evi38 precac ze teraz odpisujem ,, az teraz som to zbadala 😀 ,, a mame jednu dcerku ta prisla po viac nez dvoch rokoch 🙏 ,, vtedy sme to tak nevenovali pozornost ze to tolko trva ale teraz uz ano a uz od marca sa snazime a furt nic,,,ja si nemeriam nic len ciklus si ratam ,,ziadne ovu testy ani bazal....a neviem este ake skratky tu mate ja sa v tom nevyznám 😀 😀

lenakiss
24. okt 2017

@snehuuulienka to bolo pre teba 🙂

lili235111
24. okt 2017

@snehuuulienka nic take nevravel len rychlo pozrel a ze akcia je zltkovy vak jeden a to bolo vse

snehuuulienka
24. okt 2017

@lenakiss nie som prvýkrát tehotná☺u mňa to bolo stále tiež az okolo 7 tt....ale teraz naozaj tam niečo žlté pulzovalo,môj gynekológ mi to sám ukázal na monitore 😉

sandy152
autor
24. okt 2017

@andrejkavid92 no ten ananas je vraj dobry na uhniezdenie, ze obsahuje nejaku latku co pomaha embrijku usadit sa v maternici 🙂 citala som o tom viac clankov 🙂

katarinka2185
24. okt 2017

@evi38 ahoj 🙂 cyklus mávam 28.. Zvykla mi meškať max 2-3 dní. Ale nie vždy... Zajtra je 7 deň čo mešká. Dnes som netestovala lebo by som mala iba nervy 🙂 🙂... Skúsim zajtra ráno. Ak bude do konca týždňa stále negatívny tak pôjdem radšej k Dr.

heljenka
24. okt 2017

ozaj baby a mate niektora skusenosti s inofolicom ??ja som si ho kupila po odporucani ale som zvedava ze ci ste aj vy uzivali a ci pomohol,,rozmyslam ze zacnem pit aj caj z alchemiky..

evi38
24. okt 2017

@lili235111 krasne super, gratulujem 🙂
@heljenka tu viacere otehotnieme tento cyklus, tak sa kludne pridaj 🙂 teraz si ktory DC? Ake dlhe mavas cykly? ovu testy nerobim ani ja, to spoznat viem 🙂 BT staci 🙂 drzim palce 🙂
@katarinka2185 ahoj, no jedine, ze by bola kvôli niecomu posunuta ovu alebo neskorsie uhniezdenie, kazdopadne drzim palce 🙂

veron_11
24. okt 2017

@evi38 nepravidelné 😒 od 30 - 40 dní ( už sa celkom ustálili a teraz som mala 54 dňový 🙄) začala som brať Femibion a pijem ženský čaj

heljenka
24. okt 2017

@evi38 to asi nebolo mne ci ??

sandy152
autor
24. okt 2017

@heljenka ahoj, ja som o nom tiez uvazovala ale tento cyklus som si ho este nekupovala, skusim bez neho a uvidim, ak sa to opat nepodari tak ho vyskusam aj ja. Zatial pijem len alchemilku 🙂

evi38
24. okt 2017

@heljenka hej to som tebe pisala 🙂 co sa tyka tvojej dalsej otazky femibion nie, je drahy a nema dobre zlozenie - su tam male davky, teraz po kyrete som pila alchemilku, inak pijem cely rok bylinkove caje + vitamin za 3,49 s DM - je tam aj kys. listova aj zelezo
@veron_11 vtedy ti vysiel ten pekny test, verim, ze sa teraz zadari 🙂
tu pridavam k tomu grepu a ananasu 🙂
Šťáva z čerstvého grepu podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Tento životodárný plodný hlen se v pochvě drží krátce před ovulací a po ní, celkem několik dnů. Je pružný, lepí se na prsty a dá se mezi nimi natáhnout až do délky pěti cm. Spermiím prodlužuje životnost a usnadňuje jejich pohyb k vajíčku. Grapefruity je optimální začít užívat pět dní před ovulací a vytrvat až do ovulace. Užívá se maximálně půl litru džusu na den.

dadka1993
Odpoveď bola odstránená
heljenka
24. okt 2017

@evi38 femibion ? inofolic,,,ci to je to iste ?? ,,,ciklus ma 28 ,,pravidelne meskanie cca 4 dni,, ovu, ani bazalnu nesledujem

heljenka
24. okt 2017

@sandy152 ak by si chcela kupit tak kup cez interned od dr. maxa,,, ja som dala za 60 ks 31 € a ked som sa pytala v roznych lekarnach tak islo od 39 do 42 €😉 takze som pekne usetrila

veron_11
24. okt 2017

@evi38 ďakujem 🙂 super tak s teplomerom kupujem aj kilo grepov 😀

evi38
24. okt 2017

@heljenka myslela som inofolic 😀 to je tak, ked robim a tu nakukam 😀 ma len 200 mikrogramov kys. lis., to co uzivam ma napr. 400
ten ananas mi tu neskopirovalo, ale mal by sa uzivat 1-5 DPO obsahuje bromelain latku, ktora napomaha k uhniezdeniu 🙂
@sandy152 prosim ta, aku si mala prvu ms po kyrete?

mrs_m
24. okt 2017

@heljenka ja som brala Inofolic aj pred prvým tehotenstvom aj teraz, je to na ustálenie cyklu a podporu ovulácie, odporučila mi to doktorka, keď mala podozrenie na anovulačné cykly. Neviem, či to bolo vďaka nemu, no oba razy som otehotnela na prvýkrát....

mrs_m
24. okt 2017

@lili235111 gratulujem a držím palce 🙂

heljenka
24. okt 2017

@mrs_m prave toto som uz viac krat pocula rsp. citala 😀 tak tfuj tfuj 🙏🤰👶

sandy152
autor
24. okt 2017

@heljenka oki super. Dakujem za radu 🙂

sandy152
autor
24. okt 2017

@evi38 vies co, prisla presne po 28 dnoch a bola ako klasicka MS. Alepila som vtedy od kyretu az po den MS kazdy den 1l alchemilky. Aj potom tie dalsie cykly boli relativne pravidelne 28-29 dni az to biochemicke tehu mi ho rozhadzalo trosku...

snehuuulienka
24. okt 2017

@dadka1993 môže to byť tehu,priznaky máš ako pri tehu....ale aj niečo iné.,napr kvasinky atd....

ajka32
25. okt 2017

Tak mne teplota dnes klesla rapidne, na 36,6. Aj brucho viacej boli, asi mozem ocakavat ms 😢

katarinka2185
25. okt 2017

Tak žienky po 7 dňoch meškania dnes 1 DC :(... Chcem sa spýtať ten alchemilkovy caj je na čo dobrý? A aké vitamíny užívate? Beriem B, C, kyselinu listovú. To užívam asi 3 mesiac, Mávala som veľké bolesti hlavy, kyselinu listovú užívam 2 mesiac, od kedy Dr. povedala ze sa môžme pokúšať o bábätko... Čo by ste odporučili? Píšete tu že je dobrý grep 🙂 fuuuu tak ten fakt nemám rada 🙂 🙂