icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

katarinka2185
25. okt 2017

@ajka32 :(

evi38
25. okt 2017

Dobre ranko 🙂
@sandy152 dakujem za info, tiez pijem od kyretu alchemilku a od vcera som nasadila grepy, lebo by sa mali cca aspon 5 dni pred ovu, dnes som zacala merat som 4DC, tak uvidim kedy bude ovu 🙂
@ajka32 aku dlhu mavas LF?
@katarinka2185 na upravenie cyklu, proti bolestiam atd., ja ho pijem len teraz po kyrete, aby sa mi pekne stiahla maternica, ale inak celorocne pijem bylinkove caje, mne chutia 🙂 vitaminy fero forte - obsahuje zelezo, kys. list., med, B 12 a Ccko 🙂, co sa tyka odporucania asi najlepsie merat BT a tulenie v case ovulky 🙂

ajka32
25. okt 2017

@evi38 netusim, ovu som prvy krat az teraz sledovala. Kalendarik mi ale pise ze ms by som mala dostat v sobotu ale asi pride skor

evka64
25. okt 2017

Ahojte, dnes 28DC, mala by prist ms, zatial nic a na teste ani ducha...mam pepino testy a citala som, ze nie su moc dobre, ci?

lenakiss
25. okt 2017

@evka64 mbe este teraz v 6 tt ukazujr spabu druhu ciarku. A zo 101 drogerie intimed sa vola ten ukazuje silne

lenakiss
25. okt 2017

@evka64 prepac za.preklepy 🙂 pepino mi ukazuje stale slabu druhu ciarku

evka64
25. okt 2017

@lenakiss dakujem, skusim iny test zajtra pokial nepride ms

ajka32
25. okt 2017

Baby vidite tam nieco? Mne asi sibe ale nazivo tam vidim dixha len ho neviem odfotit 😵

ajka32
25. okt 2017

*ducha

evi38
25. okt 2017

@ajka32 skusis vyfotit ten test tak, ze mas za sebou okno kvôli lepsiemu svetlu, tak to bude najlepsie vidno a ten pokles mozes mat aj jednorazovy 🙂

ajka32
25. okt 2017

@evi38 tak uz sa chytam kazdej slamky, hrabe mi uz nadobro 😀 som teraz u rodicov v izbe ktora nebola vykurena, cize kosa celu noc tak mozno ten pokles bude aj tym 😀 ale uz musim prestat s tym, uz mi ozaj prepina 😂😂

andrejkavid92
25. okt 2017

@katarinka2185 To ma mrzí, ale budem držať palce aby to tento cyklus dopadlo ako má 🙂👍 Alchemilkový čaj podporuje rast sliznice maternice ak sa nemýýýýlim, možno trepem, lebo som toho veľa prečítala už na nete a možno sa mi to s niečím mieša, ale viem že takisto upravuje cyklus tak, aby všetko prebiehalo cca v tom termíne jak má a aby cyklus nebol rozhádzaný ale ustálenejší 🙂 Ja vitamíny neberiem, ale kys. listovú áno, to vlastne už cca mesiac, skrátka od kedy sme sa rozhodli snažiť sa 🙂 Grep je dobrý pred ovu lebo podporuje tvorbu plodného hlienu, aby sa spermijkám ľahšie plávalo k vajíčku 🙂 Po ovulke zase ananás, lebo ževraj podporuje uhniezdenie 🙂
Držím palce!

evi38
25. okt 2017

@ajka32 zajtra budes mudrejsia z teploty 🙂 ja by som tam aj ducha videla, ale ak by sa ti podarila lepsia foto urcite to bude lepsie vidno 🙂

ajka32
25. okt 2017

@evi38 uz som test vyhodila, kaslem uz na to, zajtra alebo pozajtra uvidim 😉 ty ako pokracujes? 😉

evi38
25. okt 2017

@ajka32 dnes som 4 DC, ovu mavam na 8-10DC, uvidim ako bude po kyrete, dnes som uz merala, pijem alchemilku + grepy, dnes uz menej krvacam, tak priatelovi poviem, ze si moze prestat davat pozor, to bude pre nas novinka, lebo my sme si davali aj pocas tehotenstva 🙂, len ten jeden sme si nedali z coho bolo babatko, to som vtedy bola 8DC

ajka32
25. okt 2017

@evi38 jeej tak drzim palce, nech to dobre ide a zadari sa 😉 ja rozmyslam tiez nad alchemilkou, beriem iba kyselinu listovu a mm som kupila selezin ACE😉

evi38
25. okt 2017

@ajka32 dakujem velmi pekne, tiez ti drzim palce, aby boli // ciarky 🙂, selezim ACE je dobry pre muzov 🙂

katarinka2185
25. okt 2017

@andrejkavid92 ďakujem 🙂 🙂 no dúfam že sa podarí o mesiac 🙂 a že nás bude viac co sem dáme test s // 🙂... Grep moc nemusím ale ananás áno... Kyselinu listovú budem brať ďalej. No uvidíme o mesiac 🙂 sranda bude keď každá z nás dá test // 🙂 🙂 samozrejme každej držím palce!!!!

andrejkavid92
25. okt 2017

@ajka32 ten selezin ACE je na čo prosím ťa? 🙂

ajka32
25. okt 2017

@andrejkavid92 to su komplexne vitaminy, je tam selen, zinok, D,E atd. 😉 citala som nan dobre recenzie, preto som ho chcela vyskusat ale zatial nezabral asi 😀

katarinka2185
25. okt 2017

@evi38 ako si mi to pekne napísala 🙂 ďakujem...sa smejem na tom túleni v čase ovulky 🙂 🙂 ale v dobrom!! Ja netuším kedy mam ovu, túlime sa často 🙂 🙂 ale nielen preto ze chceme bábo 🙂 🙂 🙂

evi38
25. okt 2017

@katarinka2185 presne tak, malo by to byt o tom, ze to tak ludia medzi sebou citia, len, ak chcu babatko, tak sa aj v tom case trafit, lebo obcas sa kocky trapia, ze sa nedari a pritom tulenie pocas ovu ani nebolo aj niekolko mesiacov, potom sa prida este psychika a o to tazsie to ide 🙂, ale samozrejme niekedy sa neda alebo su zdravotne problemy, ale verim, ze si tu poradime, podporime sa a o chvilu tu ukazeme kazda krasne // ciarky, ja otehotniem o par dni som sa tak nastavila - ved som v teme V oktobri 2017 budeme tehu 😀

veriiik106
25. okt 2017

Dievčatá MS má prísť o 6 dní test negatívny ale občas pobolievanie spodku a hustejší výtok...mám ešte nádej?

lenakiss
25. okt 2017

@veriiik106 ja 3 dni pred ms som mala este negativny test

veriiik106
25. okt 2017

@lenakiss aj tak už vidím že to dopadne ako predošlé mesiace. Nemám nic ani prsia má nebolia....

katarinka2185
25. okt 2017

@evi38 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jasná vec silno silno vám držím palce.tak už keď ste v tejto téme tak to musí byť 🙂 🙂... Zlatá 🙂 🙂... Jasné že komu sa nedarí dlhšie alebo dieťatko ešte nemá tak si to ráta a podla toho sa aj túli u každého to nieje jednoduché a psychika robí veľa. To viem aj podľa seba. Aj dnes som si poplakala keď som dostala MS. Aaaalllleeee ideme ďalej 🙂 ...ja ešte nerátam nemeriam a túlime podľa chuti 🙂 🙂 🙂

ajka32
25. okt 2017

1DC🙄nevadii ideme dalej, november vyjde 🙏😉

katarinka2185
25. okt 2017

@ajka32 ako aj ja :(... V novembri nám to víde 🙂

ajka32
25. okt 2017

@katarinka2185 urcite ano, musi! Budeme si drzat palce 😘

katarinka2185
25. okt 2017

@ajka32 tak tak 🙂