icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry ja som si nikdy nemarala takze teraz zacinat nema zmysel a hlien tiez nejak neviem rozlisit lebo akosi nemam ziaden sa mi zda tento cyklus. Take cudne to je cele no uvidim...

ladymarry
28. sep 2017

@sandy152 tak uvidis, tie grepy by mali pomoct...😁aj ked poznam aj zeny ktore otehotneli a nemali vyrazny hlien...drzim prsty

sandy152
autor
28. sep 2017

Inak baby, ked sa snazite, tak sa snazite cely cyklus az kym nedostaneme ms alebo si nenajdete dve //? Niekde som citala, ze aj sex moze sposobit zle uhniezdenie ked uz ovulka prebehla alebo potrat...

ajka32
28. sep 2017

Tak baby po 6 dnoch meskania dnes 1DC 😢😢😢

tarantula35
28. sep 2017

@ajka32 to mi jedno ľúto 😢 ale netreba to vzdať 😊

ajka32
28. sep 2017

@tarantula35 ja viem, hlavne sa neopustat 😀 len som mala nadej a zasa nic z toho, ale nevadi, ideme dalej 👍

tarantula35
29. sep 2017

@ajka32 ja stále čakám.... Už od utorka myslím ze dostanem a stále nič... Brucho ma bolí a pod pupkom mam takú citlivú kožu.... 😑
Mám strach ze to zase nevijde 😢

ajka32
29. sep 2017

@tarantula35 kym neprisla nic nie je stratene, drzim palce 😘 dlho sa snazite uz?

tarantula35
29. sep 2017

@ajka32 ďakujem 😘 za podporu
Snažíme už dva roky..... 😑 máme už dcérku ktorá má 11rokov a nedarí sa.... Aj na ňu sme čakali 2 roky 😘

ajka32
29. sep 2017

@tarantula35 tak teraz po dvoch rokoch by to mohlo vyjst ;) my zatial nejakych 7 mesiacov, az teraz ale zacinam s bazalnou teplotou a sledovanim ovulky, tak uvidime

danyb
29. sep 2017

@tarantula35 možno aj teraz sa zadarilo po 2 rokoch 😍 držím palčeky 😘

tarantula35
29. sep 2017

@ajka32 ďakujem ste zlaticka 😘😘
@danyb

tarantula35
29. sep 2017

A inak presne tento istý čas som zostala tehotná aj s dcérou 😂😂

sandy152
autor
1. okt 2017

Ahojte dievcata, ako sa mate? Ste uz niektora po ovulke? Ja by som uz aj mohla byt tak sa neviem dockat ked budem moct testovat 🙈 😅

mrs_m
2. okt 2017

Ahojte, tak akurát skončil MS. Ovulku predpokladam za tyzden a akurát to super vyslo. Práve sme na dovolenke, takže na snaženie budeme oddychnuti 😊 asi preventivne začneme už teraz 😁 však v hoteloch sa vraj robia deti najlepšie 😁

wilinkaa
2. okt 2017

Ahojte, mne včera skončila MS, ale sme sa dohodli s mužom že to nejdeme siliť, že uvidíme 🙂 žiadne naháňanie :D

ajka32
2. okt 2017

@wilinkaa ja som si praveze povedala ze si prvy raz poctivo odsledujme ovu, tak tiez uvidime 😀 u nas asi bude nahananie 😂😂😂

tarantula35
2. okt 2017

Ahojte dievčatá 😊
Ja dnes 2DC 😕😕😕 už to vyzeralo, ze mrcha nepríde, ale dnes sa rozbehla naplno.... Takže všetky príznaky boli falošné 😕😕😕 ja tomu už fakt nerozumiem.... Počas ovulácie bolesti a nevoľnosť, po ovulácii bolesti a nevoľnosť, týždeň pred MS bolesti a nevoľnosť... Celý mesiac mi je zle 🤢🤢 už som s toho zúfalá....

ajka32
2. okt 2017

@tarantula35 ja som to mala tak isto, uz to neriesim, u mna je psychika velmi silna, cize priznaky uz vobec neberiem do uvahy 😕

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 ja mam ovu dnes 🙂 aspon podla ovu testov, taaaak uvidime co nasledujuce dni prinesu...aj ja sa uz tesim 🙂

danyb
2. okt 2017

@sandy152 ja som 2DPO.. tak uvidíme, či sa stane zázrak 😍
držím palčeky dievčatá 😘

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry
@danyb no super baby, tak snad to dame tento mesiac. 🙂 Ja som este dnes chcela poistit s mm ale neviem ci je to vhodne kedze zajtra idem po obede ku gynekologovi, mate taku skusenost??

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152
Je to uplne v pohode aj ked ides ku gynekologovi...☺ len poistujte
A tiez dufam ze tento mesiac nam to vsetkym vyjde

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry ozaj? lebo nechcela by som zazit taku trapnu situaciu, ze by to tam videl a mal k tomu nejaku poznamku 🙈😀 to by som asi neprezila 😀

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 tak vacsina "vojakov" z teba rano tak ci tak vyjde...a ten zvysok podla mna bude zanedbatelny... ja uz som tak raz bola, a bolo to ok...

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry ved aj ja si myslim ale nechcela by som zazit nejaku trapnu situaciu hned na prvej navsteve u nového gyn 😀

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152
Ved sa snazite o babo, tak nech nečaká krémeše 😁😁😁

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry ved toto 😀 no uvidim, mozno uz mam aj po ovulke ale vcera aj dnes ma pichalo na pravo dole tak neviem co to mohlo byt...

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 a ovulacny test si si nerobila? Len tak pre istotu? Tam niekedy pekne vidno ten rozdiel po ovu..

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry nerobila ale kupim si dnes a vyskusam