V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Inak baby, ked sa snazite, tak sa snazite cely cyklus az kym nedostaneme ms alebo si nenajdete dve //? Niekde som citala, ze aj sex moze sposobit zle uhniezdenie ked uz ovulka prebehla alebo potrat...
Tak baby po 6 dnoch meskania dnes 1DC 😢😢😢
@ajka32 to mi jedno ľúto 😢 ale netreba to vzdať 😊
@tarantula35 ja viem, hlavne sa neopustat 😀 len som mala nadej a zasa nic z toho, ale nevadi, ideme dalej 👍
@ajka32 ja stále čakám.... Už od utorka myslím ze dostanem a stále nič... Brucho ma bolí a pod pupkom mam takú citlivú kožu.... 😑
Mám strach ze to zase nevijde 😢
@tarantula35 kym neprisla nic nie je stratene, drzim palce 😘 dlho sa snazite uz?
@ajka32 ďakujem 😘 za podporu
Snažíme už dva roky..... 😑 máme už dcérku ktorá má 11rokov a nedarí sa.... Aj na ňu sme čakali 2 roky 😘
@tarantula35 tak teraz po dvoch rokoch by to mohlo vyjst ;) my zatial nejakych 7 mesiacov, az teraz ale zacinam s bazalnou teplotou a sledovanim ovulky, tak uvidime
@tarantula35 možno aj teraz sa zadarilo po 2 rokoch 😍 držím palčeky 😘
A inak presne tento istý čas som zostala tehotná aj s dcérou 😂😂
Ahojte dievcata, ako sa mate? Ste uz niektora po ovulke? Ja by som uz aj mohla byt tak sa neviem dockat ked budem moct testovat 🙈 😅
Ahojte, tak akurát skončil MS. Ovulku predpokladam za tyzden a akurát to super vyslo. Práve sme na dovolenke, takže na snaženie budeme oddychnuti 😊 asi preventivne začneme už teraz 😁 však v hoteloch sa vraj robia deti najlepšie 😁
Ahojte, mne včera skončila MS, ale sme sa dohodli s mužom že to nejdeme siliť, že uvidíme 🙂 žiadne naháňanie :D
Ahojte dievčatá 😊
Ja dnes 2DC 😕😕😕 už to vyzeralo, ze mrcha nepríde, ale dnes sa rozbehla naplno.... Takže všetky príznaky boli falošné 😕😕😕 ja tomu už fakt nerozumiem.... Počas ovulácie bolesti a nevoľnosť, po ovulácii bolesti a nevoľnosť, týždeň pred MS bolesti a nevoľnosť... Celý mesiac mi je zle 🤢🤢 už som s toho zúfalá....
@tarantula35 ja som to mala tak isto, uz to neriesim, u mna je psychika velmi silna, cize priznaky uz vobec neberiem do uvahy 😕

@ladymarry ja som si nikdy nemarala takze teraz zacinat nema zmysel a hlien tiez nejak neviem rozlisit lebo akosi nemam ziaden sa mi zda tento cyklus. Take cudne to je cele no uvidim...