V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 juj mne by aj celkom vyhovoval taky co nepipa...lebo draheho rano stale zobudim a strasne peni :D
ja som bola blondina nbiela a zo dna na den som presla na tmavohnedu :D ja uz to mam za seboou🙂)) asi 3-4 mesiace som hneda ale neviem si zvyknut, ako nevyzera to zle len mi chyba stava... lenze drahy nevie ze idem dnes na melir tak dufam ze ten teplomer mi potom nebude zybtocny lebo on neznasa ked si nieco z vlasmi robim lebo ze si ich nicim tak snad ma neposle kade lahsie :DDD koli vlasom, kde by potom taku zenu ako ja nasiel :DDDDD tak uvidime... jasne dam vediet ze co a ako 🙂
@saranata ja mam tiež ten problem, už sa malá pýta von 😒 Chcem sa ťa ešte opýtať viem, že to mam asi domýlene 😕 Ale, môže byť ovu hlienik, aj keď mam teplotku 37,1? Asi blbosť, že? Dnes mam, ukažkovy hlienik a to som 23 DC a teplota 37,1 😕 A posledne snažilkovanie bolo ešte v 19 DC 😖 Mala si aj ty niekedy takto oneskorene a s vysokou teplotkou?
inak baby dost zvlastne ma od rana picha v podrbusku tak v strede... take je to zvlastne...
@meatfly24 No tie mužske stresy s našími vlasmi poznám 😀 Môjmu sa tiež malo čo páči, ale vie, že si aj tak urobím po svojom, tak už sa mi ani nevyjadruje 😅 Mne práveže vyhovuje pípaci teplomerik, aspoň viem, kedy už je teplotka odmerana 😀 Ja ked meriam, tak manželík, už je dabno v práci a cez víkendy sa na mne len rehoce, alebo sa robí, že to nepočuje 😀 Veď to je len take jemne pípanie a niekedy to naozaj ani nepočuje 😀 Som strašne zvedavá, ako dopadneš, ale ak maš hnede vlasky a daš si len melír tak to bude eňo ňuňo 😀
@saranata
@maminka142
@leann245
@meatfly24
Ahojte, ja prave trcim na letisku, idem sluzobne do Belgicka, vecer sa vraciam. Ja dnes 36,23, teplomer mi meria dobre, ale neukazuje poslednu nameranu teplotu, to je jeho jedina chyba... no pocasie fakt des a to som si myslela, ze cizmy co som si kupila v bcn este dlho neobujem a uz vcera som ich mala 😀 vcera sme boli v kine na sefovia na zabitie, dost dobra komedia 🙂 Drzte palce nech na tom rokovani dnes nezaspim 😀
@backorka Držím palce na rokovaní, ty naša cestovatelka 😀 😉
caute kocky, nejako na vas nemam cas...
v nedelu sme oslavili prve vyrocie svadby vyletikom... konecne sme boli s mm sami cely den... svagrina nam chcela do auta nasackovat svokru... 😠 tak sme to zamietli... a bolo super... po dvoch rokoch som sadla za volant a nezabila som nas... 😀
Ahojte kocky. Dnes uz makam v praci, ale nastastie su pracovne vytazenejsie len utorky a stvrtky 🙂.
@leann245 teplota je celkom fajn, som zvedava co budes mat zajtra. Verme, ze teplota stupne
@maminka142 pekny grafik. Ja som mala hlien v piatok, sobotu a bol to len 6-7DC. Ovu asi dnes a vobec nic necitim. Roky som sa riadila len pocitmi, teploty meram kratko a badam rozdiely.
@backorka Ty vyzvedas o kazdom v akej oblasti pracuje a co ty nasa cestovatelka? Inak nebojis sa tolko lietat?
Pocasie na vychode nieje ani na vychode az take pekne. Zamracene a max. do 20C. Takze nieje co zavidiet 🙂 .
Ahojte, som tu nova... rada by som sa pridala. Aj ja by som sa chcela stat maminkou v roku 2012 🙂 Dufala som, ze tento mesiac to vyslo, ale dnes rano prisla mrcha mrchava ☹
Teraz si budem musiet dat asi 2-3 mesiace pauzu, lebo som sa s doktorkom dohodla, ze ked sa nepodari do septembra, tak poriesime ranku na krcku, ktoru uz mam dlho. Takze ma caka v najblizsich tyzdnoch konizacia a dufam, ze vsetko prebehne ok a budeme moct pokracovat v snazilkovani. Ale aj ked budem mat pauzu, rada vas podporim a budem drzat palceky, nech su tu rad radom same // na testikoch.
@abriela ďakujem Ti 🙂 Ale keď si mala teraz hlienik, tak si mala aj nižšie teplotky, či? 😅
@maminka142 ovu hlienik je uplne vodnatý počas ovu, po ovule sa začne už kazit , čiže je bielkový a potom už taký hustý, takže neviem aký máš....
@backorka držíme palce, a kludne si pospi 😀 😀 kdeže to pracuješ ty? aj my sme lietali na služobky ale minimálne na styri dni a všade možne to bolo o držku 🙂a to mám ja panický strach z lietania, takže to bolo vzdy zaujímave 🙂
@janie80 to nevadí že nemáš čas, hlavne ho maj na manžela 😀 😀 😀 ved podstatné nám vzdy napíšeš 🙂 🙂 🙂
@abriela ale aj tých 20 závidím , tu je zimnoooooo
@maminka142 hehe ze eno nuno aj ja si myslim ze to bude fajn... akurat ideme dnes na okej a drahy ma bude tam cakat tak to bude jak v poste pre teba - stretnutie tretieho druhu... ale dobre aspon budeme na verejnosti tak nebude robit sceny a dokym dojdme domov tak predycha :DDD ale nie robim z neho cvoka ale on je uplne v pohode klen sa zlosti ked si nicim vlasy 🙂))
@saranata praveže nemam bielkový, ale skôr vodový 🙄 Ja to mam akesy domýlené 😕
@summer_103 Ahoj, držím palčeky, určite sa tu všetky stretneme na buduci rok a budeme si tu ukazovať fotky našich bambuliatok 🙂 😉
@maminka142 daj graf
@summer_103 ahoj vitaj a samozrejem držím palce
ranku na krčku som mala aj ja a všetko v pohodke, mala si nejaký zlý nález ked ti ide robit konizáciu krčka?
@backorka sefovia na zabitie uplne zabity film boli sme na tom asi pred mesiacom a sme sa urehotali jak blazni 🙂 dnes mi kolegyna vravela o nejakom filme ze "zubata vagina" ::🙂))))) tak by som si to rada kukla zevraj haluska riadna :DD nezaspis...urcite... ked ja nezaspim v kancli tak ty lietanim hore dole nezaspis... pekny dnik prajem nech to zbehne rychlo 🙂
@meatfly24 hihi to poznam neboj, take reakcie 😀 Tak držím palce a daj vedieť, ako si dopadla 😉
@maminka142 myslím že ideš v pohode, ak sa ti bude hlien zosilnovat tak kludne može íst aj o tehu, lebo vtedy sa hlien mení a na začiatku tehu sa tvorí na krčku tzv zátka ktorá je tam az do porodu , takže možne je všetko , ale ak je vodnatý tak neviem , uvidíš za pár dní, graf máš zatial pekný , nech neklesá pod čiaru 🙂 🙂
@saranata ďakujem moc, už som sa zľakla, že môžem mať "oneskorenu" ovulu, ale tie teploty boli na ňu asi vysoke 😕 Ja som hlienik mavala po ovule, ale nie až takyto, ale snaď to prejde 😉
@vikad ahoj, dakujem a verim v to ;)
@saranata pred tromi rokmi som mala 1x zle vysledky, opakovane este horsie HSIL s HPV... Potom ma moj dr. poslal k onkogynekologovi, ktory mi rovno odporucil konizaciu. Ja som ju vtedy odmietla, lebo som vsade citala, ze mladym zenam (mala som 27), ktore este nemaju deti odporucaju cakat. Je tam moznost, ze sa telo s tym vysporiada same. Chodila som kazdych 5 mesiacov na cyto a vysledky sa ustalili na LSIL, ale teraz pred letom sa to znovu zhorsilo. Doktor ma utesuje, ze ma kopec pacientiek, ktore hned potom otehotneli a donosili bez problemov zdrave deticky... no ja sa toho hrozne bojim a chcela som sa tej OP vyhnut. Pred letom mi navrhol, ze teda nech skusim otehotniet, ked chcem este pred konizaciou donosit babo. Tak sme sli na to ale zial sa nezadarilo :( Tebe tiez robili konizaciu?
@maminka142
@saranata
@backorka
@abriela baby mam jednu mozno taku primitivnu alebo laicku otazocku ale fakt v tom mam dost zmatok... myslim v tych casovych udajoch - samozrejme ze teoretickych... ako dlho trva cca spermikam aby sa dostali tam kde maju a urobili to co maju- teda sa pchali tam kde maju aby aspon jedna sa ujalaa.--a co potom sa deje s tou jednou, teda ya ako dlho sa uhniezduje... a tiez k ovulke... ako je to s nou- myslim casovo? a tym padom ako sa da stihnut napriklad milovat sa v pondelok rano a ovulka prebehne v utorok vecer alebo ejak tak ako to vlastne cele funguje... chcem mat v tom jasno 🙂
@summer_103 mne nie, ale kamoške robili dva krát pre zle vysledky, vravela že to nie je nič hrozne a teraz má detičky dvojičky , otehotnela asi pol roka po zákroku a všetko mala v pohode,
skus sa nebát, je to evidentne pre tvoje dobro aby sa tam niečo nerozbehlo , takto to budeš mat čisté a viem aj od mojho doktora že konizácia nie je zábrana v donosení dietata takže verím že obavy tam su ved každý má strach z takýchto vecí ale je to len minimálny zákrok a pomože ti to , určite sa potom zadarí a donosiš zdraveho človiečika,ten krčok je normálne pevný aj po konizácii, oni ti ho vlastne len skrátia-čiže to krajne tkanivo daju preč, to ktoré ti sposobuje tie zle vysledky na odberoch , myslím že len potom si viac sledovaná v poradniach ale inak žiadnu extra speciálny prístup tam nie je ak nie su iné problemy
ak by si chcela vediet niečo bližšie o konizácii alebo ako to zvládali iné ženy , hod si sem na koník otázku alebo diskusiu , vela žien ti odpovie , možno tu taká tema aj je tak mrkni 🙂
hlavu hore 🙂 držím palčeky
@maminka142 ano, teploty klesali, hlien bol vodnaty. Teraz ked teploty zacinaju stupat, aspon dnes ked mi asi hodi aj ovulku sa mi zda, ze je a trosku biely. Ked je to tak ako pise @saranata, tak mi je zbytocne merat teplotu a dat len na svoje pocity - kedy mam plodne dni.
Aj ked na druhej strane, tato informacia, mi dava nadej, ze sa mohlo cez predlzeny vikend nieco poriesit a teploty by mi uz len stupali 🙂.
@meatfly24 mozem vediet odkial si?
summer_103 Vitaj. Nasla si dobre forum alebo skor temu. Kym sa das do poriadku, vela sa tu aj priucis. Aspon ja to tak vnimam.
@meatfly24 nic v zlom, ale nebolo by jednoduchsie dat si vygooglit pojem ovulacia, oplodnenie a precitat si to z odbornych clankov ako pytat sa tu? to su vsetko lahko dostupne informacie na nete...

@leann245 no hlasili to včera východ a stred okolo 22st a zapad kosa jak v prdeli 🙂 🙂 🙂 🙂
najhoršie aj teraz prší a zima, ani von zase nepojdeme , to je katastrofa s dietatom ktoré tu nosí topánky a chce íst papa 😝 😝