icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
23. sep 2011

@leann245 graf je pekny - super, a ze testy nevychadzaju, nevadi. Netestuj su a ak sa teploty udrzia, chod k lekarovi, nech ti vezme krv a budes vediet presne na com si.
@meatfly24 och chudatko. Ono ked sa zacne sypat tak sa sype. Aj ked tuto vetu mi povedal gynekolog, ked som pred rokom otehotnela, pretoze tesne predtym som mala zapal oblicky.
@backorka drzim nech sa na 2 pokus chlebik vydari. Ja tak neviem piect v novej rure - piskotove cesto, babovky. Uz 3x sa mi to nepodarilo, aj ked kolace sme samozrejme zjedli.
@saranata tak ako po obede? Nabrala si aspon trosku energie?

saranata
23. sep 2011

@backorka myslím že ked budeš tehotná, tak zistíš že niečo uplne iné je doležitejšie ako to to či to bude to alebo ono, pretože to už aj tak neovplyvníš,
sranda že všetci chlapi chcu synov a pritom z dcer su uplne na makko 🙂

saranata
23. sep 2011

@abriela no malá ešte spí , tak čakám kedy sa zobudí , najeme sa a ideme von , lebo je velmi pekne
upratala som si , muž navaril zatial , takže som aj oddychnutá dost

abriela
23. sep 2011

@saranata na vychode je pochmurne a zima. Ty mas dobreho muzicka.
@backorka presne tak, je jedno co to je, len nech je babo zdrave. Aj ked u nas moj mily chce dievku (aj ked ma uz syna aj dceru) a ja chcem chlapca

moonlightka
23. sep 2011

ahojte babky 😉 pekny den sa praje...vy tu pisete jak dracice nestiham citat a ani sa mi veru nechce tolko ste toho popisali zacala som dnes par odpovedi ale som leniva 😀

moonlightka
23. sep 2011

@saranata tak dnes je ten super den 😉

saranata
23. sep 2011

@abriela tak ja mám doma dve dievčatká a kludne by som ešte jedno, takže ja sa poteším ak budem čo najskor tehotná a budeme mat zdrave babatko, dalej to už je na niekom inom , tento mesiac je podla Jonáša chlapec, ale tamsu podmienky pre to , takže kludne to može byt aj dalšie dievčatko a budem sa teším nech je to tak alebo onak 🙂

saranata
23. sep 2011

@moonlightka no jeden z tých super dní, další bude pred ovulou 😉 😀 😀 😀

abriela
23. sep 2011

@saranata ja na Jonasa velmi neverim, kedze sa to vobec nezhoduje s cyklom.

lussy211
23. sep 2011

@saranata Ja som mala tiež tento problém🙂

saranata
23. sep 2011

@abriela tam nejde o cyklus ako taký, ja nemám ani postoj či verím alebo nie, ide o to že má velmi vysoku uspešnost , myslím celkovo , nielen medzi ludmi ktorých ja poznám, Jonášove deti su už aj staršie ako my, jeho metoda funguje určite , len nie na všetkých, musia to byt zdrave páry bez vážnejších problemov,
ja sa presvedším až na sebe, ale nemožem pvoedat že neverím , poznám 6 žien ktoré si to dali vyrátat a vyšlo im pohlavie zdravie čas narodenia, to neni náhoda , a su to moje známe takže nie je to jedna baba povedala, ale ako hovorím uverím uplne až ked mi to vyjde tiež 🙂

saranata
23. sep 2011

@lussy211 aký problem ?

mima81_nr
23. sep 2011

ja sa tiez pridavam k snazilkam, ktore by chceli mat babo v r.2012. Snazime sa len 3 mesiace ale kazdy mesiac ocakavam ze to bude prave ten mesiac kedy budu //. drzim vam snazilky palceky, viem ze je to tazke otehotniet v dnesnej dobe, mam vela kamosiek, ktore sa snazia a nic a nechapem preco v dnesnej dobe je takyto problem s tehu, volakedy nase mamy rodili ani nevedeli ako a teraz je to skor zazrakom. Tak nech sa nam to vsetkym podari!

moonlightka
23. sep 2011
katarinka289
23. sep 2011

Ahojte, tak sa pridavam. Uz som mala byt maminou 3mesiace. Bohuzial prvy pokus skoncil MA v 9tt minuly rok v novembri. Teraz som v 20tt a cakame vo februari 2012 🙂 😵

moonlightka
23. sep 2011

@katarinka289 gratulujem 🙂

saranata
23. sep 2011

@moonlightka hned ten prvý odkaz to je príklad toho kto všetko sa prizivuje na Jonášovej metode, nasledne to sám hovorí v tom rozhovore ktorý bol realizovaný pre TA3

čínsky kalendár je v milion verziách na nete, ale treba si najprv vyrátat lunárny vek (svoj) až potom pozerat tabulku , myslím že tu niekde dávala už @darinkazv tu: /www.chinagold.com/lunarage.htm
a potom pozriet tabulku http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
mne vyšli podla toho obe deti ,

všeobecne platí že spermie s nositelmi chromozomu X pre dievča su pomale ale dlhšie žiju a s nositelmi Y pre chlapca su rýchle ale maju krátku životnost, preto ak chce dievčatko tak najlepšie je mat styk tak 2-3 dni pred ovulou , spermie X si pekne počkaju na vajo a Y už dávno pojdu 😀 😀 😀 pri chlapcovi presne počas ovule tam je vačšia pravdepodobnost práve pre oplodnenie vajíčka spermiou Y , takto sa snažila moja suseda po dvoch dcerach a vyšiel im chlapec, ale tiež to nie je metoda na 100% aj ked si merate BT a viete presne kedy ovula bola

moonlightka
23. sep 2011

@saranata ved hej ale v tom prvom linku je to aspon pekne vysvetlene...a inac mne sa ten samotny jonas pozdava...mozno aj preto ze su za nim vysledky

moonlightka
23. sep 2011

@saranata a ty chces chlapceka?

saranata
23. sep 2011

@moonlightka nie jednoznačne, chcem ešte jedno dieta a je mi to jedno, ked vyjde chlapec bude chlapec ak dievčatko tak bude dievčatko, viem že to znie už ako kliše ale len nech je zdravé 🙂

moonlightka
23. sep 2011

@saranata 😉 jasne ja zasa chcem dievcatko, chlapceka uz mam...ale tiez..ak bude chlapcek nevadi, hlavne nech su dvaja a nie je maly sam 😉

moonlightka
23. sep 2011

@saranata a zdravie to je to najdolezitejsie

saranata
23. sep 2011

@moonlightka mne je to také divne hovorit že chcem chlapca alebo dceru lebo potom ked to je niečo druhe tak čo si povieš ? jej toto som nechcela, to je dane a do určtej miery to neovplyvníš takže je zbytočne polemyzovat
a ak raz chce matka dieta tak sa poteší rovnako

moonlightka
23. sep 2011

@saranata suhlasim...ale aj ty si si dala pocitat pohlavie nie? tak v kutiku duse si tiez preferujes jedno ci nie?

saranata
23. sep 2011

@moonlightka nie ja som si to dala len tak vypočítat , a hlavne životnost, nedala som si to rátat kvoli pohlaviu ale k speciálnemu vypočtu životnosti sa udáva aj pohlavie...
a ja nemám žiadne problemy a ani sa nesnažím dlho , len ma zaujal Jonáš ako človek a chcela som tu jeho metodu vyskusat kedže aj tak chceme tretie dieta, a snažíme sa každý termín a každu ovulu takže nie nepreferujem pohlavie, mužovi to tiež je jedno, on syna má z prveho manželstva , takže ako chlap syna má 🙂 a ja chcem alebo dievčakto alebo chlapčeka , proste to čo to bude, babatko
po poslednom tehotenstve hlavne nech mám bezproblemove tehu a zdrave dieta

maminka142
23. sep 2011

baby, ja mam dnes taky žravy deň, že hrôza 😠 A hlavne same sladkosti, mrcha tu bude, ako na koni 🙂 Juj už nech je po nej, lebo zjem, aj nemožne 😀 😀 😀

saranata
23. sep 2011

@maminka142 hej? podobne 😀 😀 teraz som zbodla ešte tvarohový koláč 😀 😀

maminka142
23. sep 2011

@saranata som rada, že nie som sama 😀 Fuuu, dnes som taká lokomotíva, ale aspoň, že slniečko svietilo a dodalo mi energiu, na šantenie s malou 😀 Pol dňa makam a skoro nič nie je za mnou vidieť 😖 Dnes sa mi akosy nič nechce 😕 Ešte len teraz som doprezliekala paploniky, ale už si idem pomalinky, malu chystať do vane 😀

backorka
23. sep 2011

@abriela
@saranata juuu tak to je super ze vari, moj nevie nic uvarit, iba sardinkovu pomazanku urobit 😀
@maminka142
@moonlightka
Ahojte, tak uz som konecne tu, po robote som bola cvicit, potom v tescu a potom som varila, prikladam foto, to su moje prve fasirky... z chuduckeho bravcoveho masa a k nim zemiakovo-hokaidova kasa... bolo to mnam, aj som kvoli tomu porusila delenu stravu 😀
Jaj a chlebik tentokrat krasny kysne v pekarnicke (musela som ake dat aj trochu klasickej muky)...
MM zatial povysaval a poumyval dlazky v polke bytu, tak teraz obaja oddychujeme pri tv... zajtra ma caka kooopa zehlenia, utieranie prachu ale po obede ideme na vinobranie, sa tesiiiimmmm 😀 😀 😀
A vy mate ake plany naa tento krasny vikend?

backorka
23. sep 2011

Samozrejme mm mal viac fasiriek 😀