icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
25. sep 2011

@aadulik2110 ked si tu tak určite budeš 😉 tak vitaj 🙂

aadulik2110
25. sep 2011

@saranata ďakujem za privítanie 🙂

maminka142
25. sep 2011

@aadulik2110 ahoj 😉 Neboj, tu budeme všetky v roku 2012 čerstvými maminkami 😉

maminka142
25. sep 2011

@b.bardyova Ahojkaj, no veru dlho si tu nebola 😅 Tak to čakame mrchu v rovnaky deň 😀 Ja tiež čakam v stredu- štvrtok 😀 Tak snaď nam ani nedôjde 😀 Držím palce 😉

lin123
25. sep 2011

Ahojte, dlshie som tu nebola, tak sa si pockam do dalsieho cyklu, vcera vecer som dostala mrchu. babenky viete mi poradit s cim by som si mohla pomoct? Uzivam vir. E, femibion a od Mudr. mam duphaston. Alebo to celkom staci a len sa snazit? 🙂

backorka
25. sep 2011

@b.bardyova ahoooj, no a je nejaka sanca ze ta mrcha nepride? 😉
@aadulik2110 tak drzime palce! 😉

saranata
25. sep 2011

@backorka
@maminka142
čaute aká bola nedela ? my sme sa dost nalietali , prechádzka , zvieratká , ihriská , nákup, 😝 😝 😝 som mrtva....a ešte som robila zmrzlinu ale ta je tak fantastická že by som ju robila aj o pol noci...a ešte to vraj aj pomáha takže ju robím každý druhý den 😀 😀 😀

saranata
25. sep 2011

@lin123 ahoj , tak v skratke 🙂 určite snažit, najlepšie obden, a merat BT aspon pre istotu aby si vedela kedy prebieha ovula a zvyšila si šance na otehotnenie, a vit, E nemusíš brat samostatne ak berieš femibion 800, to Ečko by mal skor tvoj muž užívat 😉

backorka
25. sep 2011

@saranata Ahojky, my tak lenivo, boli sme u svokrovcov. Mas aj zmrzlinovac? Ja som zmrzku este nerobila, aky mas recept? Dnes som mala velice cudne pocity v podbrusku...

saranata
26. sep 2011

@backorka dobre ranko, včera som už bola večer mrtva, len sme si pozreli s mužom film a konec🙂

a dnes som zaspala , lebo však malá zase celu noc hore ,. a nemerala o pol siedmej ale až o pol osmej , ale v pohode
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

a nemám zmrzlinovač, a ani netreba , toto je najfantastickejšia zmzrlina na svete, a pritom nie je náročná
ja som to raz niekde v Emme alebo v Eve našla, a odvtedy ju robím
takže 2 šlahačkove smotany, 1x salko(huste), 1/4 vanilkoveho struku(to vnutro) , všetko spolu mixovat velmi dlho, nebude to huste ako šlahačka tak sa nelakaj a dat do dozy najlepšie na noc do mrazničky....a potom ku káve , s orieškami , ovocím alebo čímkolvek, a nebudeš sa toho vediet dojest
ak nezoženieš ten struk tak stačí jedna lyžička vanilkovej aromy 😉
ak si ju hceš zmenit tak tam stačí ešte pridat parížsku šlahačku, to si urobíš najlepšiu doma ak vieš ako 😉

meatfly24
26. sep 2011

@backorka
@leann245
@saranata
@maminka142 dobre ranko dievcata.... dakujem za gratulacie k stvornohemu priratstku len je to moementalne komplikovaniejsie.. ale najprv k teplote... dnes vam graf neponuknem lebo som zaspala... v praci mam byt o 7mej a moj drahy ma zobudil nahodou o 6,54 tak si viete predstavit tie fofry, takze ani ma vobec nenapdalo este sa merat... som trochu nastvata lebo ma velmi zaujima moja teplotka lebo som nejaky 6 ty DPO tak som chcela vediet ako to vyzera... ale ako ma byt tak bude aj ked ja som podozrivo velmi velka optimistka tento mesiac... 🙂 mali sme tu grilovacku v sobotu , dopadla uzasne, este teraz dostavam sms ze bolo vyborne a tak a ja sa z toho strasne tesim ze sa vsetko pojedlo popilo... az na to ze ja debil som si dala prasok taky do vody na krize co ma seklo este v sobotu na obed a vecer sme pili... a ten leik brutal silny... uplne som zabudla a pili sme ... baby mne bolo tak spatne vcera ze som draheho prosila nech ma zabije ze toto nevydrzim :(((vecer mi mamca spravila zaprazenu polievku a strasne mi pomohola a potom uz len dobre..ale spuchnuta teraz sedim v robote jak balon --- 🙂 tak dufam ze som si nic neposkodila :(
no co sa tyka tohoo psika bol uzzzzzasny,,, si viete predstavit pat tyzdnove steniatko mini yorkshira 🙂 zlaty krasny, az na to ze ... partia asi mesiac rozoberali s drahym ze co mi maju kupit a vobec sa s nim nedohodli ze psika a zrazu s nim prisli... tak bol dost nahnevany ...a vlastne som vobec takuto reakciu necakala.... proste je to jedno nemozem si psika nechat aj napriek nevoli draheho lebo to by nebolo dobre vobec som z neho netesila lebo ked som videla vycitku v ociach draheho tak som nemohla...cely den okrem toho ze som vracala tak som aj plakala koli psikovi, drahemu, aj koli partii :((( ale uz sa to vyriesilo lebo psik je teraz este pri mamicke lebo bol strasny drobunky a velmi tazko sa mu papali tie piďi granulky tak som ho radsej odniesla aby sa mu nic nestalo... a kamoska ktora mi zohnaala ona presne takeho chce atakze nebude od nas daleko... je mi strasne smutno za nim celu noc mi vcera cucakl prst, tak sa mu snivalo, stekal ako mončiči :_:) ale tak to malo asi byt... niektora ste sa to aj pytali ci nebude drahy nervozuny... som zistila ze ho asi malo poznam 🙂))) ale tak zaklad je ze maly je uz pri mamicke, s drahym je uz vsetko ok, a partia sa vobec nehneva ... takze olko asi moj vikend... dnes nic ine len po robote spat a spat a spat a rano hlavne MERAT BT 🙂))
a co vy co ste robili? aky ste mali vikend? a grafy ??? nejaka nova tehu ? ktor je na rade tento tyzden? 🙂 co vas dnes caka :?

backorka
26. sep 2011

@saranata Dobre ranko, ja som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
To znie dobre ten recept, mozno vyskusam ked si urobim miesto v mrazaku 🙂 vanilkovy struk asi mam, ked nie, viem kde ho maju, a mam aj pravu vanilkovu aromu... ale tam si mozem pridar hocico, nie? napr. kusky cokolady, oriesky a tak... takze to ani neptreba pocas mrazenia premiesavat ako ine domace zmrzliny?

backorka
26. sep 2011

@meatfly24 ahojcek, ach no to ma mrzi ze to tak dopadlo s tym steniatkom, muselo byt na spapanie a je mi luto ze si ho musela vratit... to ja som sa ta pytala co na to povie drahy, lebo mala som v rodine podobnu situaciu, kedy moja svagrina nesuhlasila s tym aby si jej partner kupil psa a on si napriek tomu kupil dvoch ale po par mesiacoch ich musel vratit, sam zistil ze sa nezvlada o nich starat... ale verila som ze to nebude vas pripad, pretoze urcite mate o mimion percent lepsi vztah ako oni dvaja... ale skona no... nic ine ti neostava len rychlo byt tehu aby si sa mala o koho starat 😉
No to si dobre prepiskla s tymi liekmi a alkoholom, ale aspon ze ti nebolo zle uz na oslave ale az po nej 😀
Nevadi ze si dnes nemerala, aj tak je este skoro na to aby to nieco znamenalo, zajtra odmerias 😉

saranata
26. sep 2011

@backorka netreba ju miešat, ale tie oriešky a tak tam dávam až potom ked to podávam , má to lepšiu konzistenciu bez toho 🙂

nebudeš mat ty ovulu ked máš taký pokles? žeby zajtra pozajtra?neprepásni to

backorka
26. sep 2011

@saranata no neviem, to by bolo nejako skoro, nie? podla mna este 1-2 dni budem mat teplotu dole a az potom vyskoci, ale neprepasneme to 😉 co dnes s malou mate v plane?

abriela
26. sep 2011

@saranata @maminka142 @meatfly24 @backorka @leann245 Dobre rano kocky. Cez vikend ste toho dost popisali. Ako vidim, dnes hned zrana sa tu davaju recepty. Mnam.
Cez vikend nam pribudla nejaka tehulka- Leann, meatfly24?
Mne ovulko hodilo na stredu, aj ked teplota klesla, takze tento mesiac asi zas nic, jedine ak by malicke potvorky prezili od nedele, alebo vajicko putovali pomaly a pockalo do piatku 🙂
Moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c - pondelky su stale extremne, dnes je to znova tak, pretoze o 4tej mame budicek, nabalim draheho a potom idem spat do postele

saranata
26. sep 2011

@backorka no ved budu dole ale tieto dni pred ovu su najdoležitejšie nie?no tak šup šup 😀 😀 😀 😀
mne vtedy ked som začla brat sarapis skočila ovula z 21DC na 14DC ani som to nestihla zaregistrovat , automaticky som čakala na 21DC no tak sme to uplne prepásli, další cyklus už nie, a už mi to tu behá po byte 😀 😀 😀 😀
dnes mám toho vela , všetko upratovanie a podobne som si nechala , lebo sa mi cez víkend moc nechcelo takže ma to čaká dnes
ideme von doobeda a ked ju dám spat tak makám, varím a všetko, 😀 😀 😀 tak mi treba 🙂

saranata
26. sep 2011

@abriela ahoj, máš pekný ten graf , len tak dalej, a nikdy nevieš , niekedy sa práve vtedy ked to vobec nečakáš stane to čo najviac chceš 🙂 🙂

meatfly24
26. sep 2011

@abriela ahoooj 🙂 dobre ranko... tak u mna je to tvrdit este prilis skoro kedze som podla FF este len 5 DPO... ale tak ako som pisala mam asi 4 dni velmi zvlastny pocit ze to vyslo... vobec nesom pesimistka a to nie je u mna zvykom v tomto smere 🙂)) ale tak kazdo padne si na to pockame este minimalne tyzden 🙂 inak ty mas krasne teplotky vysoke ja sa uz citim ako ladova kralovna 🙂 aj po mi teplotka ledvo vystupila nad 36 :D ale je to asi aj tym ze meriam v puse... tak zatrja meraj uz tak ako stale aby teplotak nebola skreslena aby sme vedeli 🙂)

backorka
26. sep 2011

@abriela ahojky, a pekny vikend ste mali? takze si dnes merala skor alebo neskor ako zvycajne? presne ako hovori @saranata, zvykne to prist, ked to zena najmenej caka... len este ako to urobit, aby sme to necakali, ze? 😀
@saranata jasne, skocime na to aj dnes ked sa podari, vcera sme sa snazili, ale ja som z toho nic nemala, takze dnes mi to mm musi vynahradit 😀 inak vcera som si skusila aj ten krcok nahmatat, ale neviem ci to bolo ono 😀 😀 😀

maminka142
26. sep 2011

@saranata mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, aj ja ju určite skusím, hned by som si dala a vyzera naozaj jednoducho, hned si ho aj uložím, aby som ho mala aj ja 😉 Myslím recept na tu zmrzku 😉 MM sa bude len tak zalizovať, lebo on take sladke dobrotky tiež miluje 😀 A inak dobre ranko všetkym, bola som taka očarena s toho receptu, že som zabudla aj pozdraviť 😕 Tak dobre ránko aj
@backorka
@abriela
@meatfly24 ten víkendík, ale riadne rychle ubehol však? Tak dnes môj grafík vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀 Takže od zajtra to bude, už asi napínave, ale hlavne tu stredu-štvrtok, ako očakavam 😉 Pekný dník prajem 😉

abriela
26. sep 2011

@meatfly24 ja ked som mala 36,5 tak som boal v soku, co sa deje, ze mam take nizke teploty. Ale na cislach asi az tak nezalezi, len nech sa teploty drzia 🙂
@backorka @saranata to, ze obcas to pride ked nacakame, dobre poznam 😀. Vikend bol v pohode, aj ked kratky, pretoze predchydzajuci bol dlhsi a aj dalsi snad bude, pretoze drahy leti potom do zamoria.
Inak baby vam drzim palce. Vy mate ovu este pred sebou. Aj ked sananate sa uz mozno nieco podla Jonasa aj zadarilo.
@maminka142 pekny grafik. Mozem vediet co je v grafe P?

backorka
26. sep 2011

@maminka142 ze raaanko, ranko bolo ked sme my vstavali 😀 😀 😀 ahojcek, juuu no tak moc moc drzim palce aby ti ta teplota zajtra neklesla... ak klesne, tak asi vies na co sa mas pripravit 😒
No ani nehovor, ja ani neviem ze bol vikend, vobec nie som oddychnuta, potrebovala by som apson tyzden svtavat o 9tej, ale to je zial nemozne... najblizsie si oddychnem cez vianoce, a dufam ze uz s bruskom 😀

leann245
26. sep 2011

@saranata @abriela @meatfly24 @backorka
dobre ranko kočky...vidim, ze ste mali krasne vikendy, ja som bola vcera u mm rodiny na oslave nasho krstnata, bolo super, deti ma patricne znicili, ale na druhej strane ma to totalne dobilo energiou. Vecer som padla o deviatej do postele ako podtata 😀 😀
Uz vidim, ze ta zmrzka sa o par dni ocitne aj v nasom mrazaku...uz len z precitania to musi byt riadna mnamka 😉
No a co sa grafu tyka...neviem, ci ma zmysel ho vobec komentovat...snad len, ze mi fertility dnes posunul ovulku z 24.dna na 25.den a rano som si robila test....bol biely ako padly sneh. Nemate s tym niekto skusenost?
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

backorka
26. sep 2011

@abriela fiha a na ako dlho ide prec? aspon ti prinesie krasne darceky, nie? 😀 noooo ja mam uplne dobru naladu z toho ze som pred ovu, tomuto cyklu davam veeeeeelku nadej 🙂

backorka
26. sep 2011

@leann245 ach jaj ty si teda pripad tento mesiac, nas tu napinas ako gumu na trenkach 😀 skusenost s tym nemam, ale z grafu vidim ze najblizsie dni mrcha urcite nepride, takze uz len vydolovat z toho testu druhu ciarku! 😀 nejake dalsie tehu priznaky???

leann245
26. sep 2011

@backorka vidis, to je dobry napad...druhu ciarku si proste dokreslim a budem v pohode...nebudem uz v takom napäti ako teraz, si ty ale hlavicka 😉 😀 Ja by som to tehu az tak nezvazovala, keby mi uz 8 dni nebolo aktivne zle od zaludka, nezvraciam, ale niekedy uz mam na male, som dost unavena (coz ale moze byt aj priznak toho, ze uz druhy mesiac prerabame byt) a zacinam mat take naliate prsia...v kombinacii s grafom by som si to bola ochotna uz aj realne pripustit ze mozem byt tehu...ale testy nepustia, su proste negativne. Len mi nejde do hlavy, co ine dokaze predlzit lutealnu fazu oproti predchadzajucim cyklom o 5 dni ( k dnesnemu dnu, bude to asi viac dni) 😒

meatfly24
26. sep 2011

@backorka si velmi mila dakujem za podporu lebo som sa citila ako debil ze oni mi urobili krasne prekvapko a ja som to tak pokazila ale jednoducho nemozem ist proti jankovi - moj drahy... lebo jednoducho ani radost z toho nemam a ked som videla to skvrna a pohlad draheho tak som mala dost... a to male stvorenie za to nemoze,... :( ale dufam ze bude ok... presne tak nic ine neostava len byt tehu... 🙂)) inak dnes ma podorzivo bola prsia ale nie tak ze bolia na dotyk ale tak ma v nich picha tak neviem taky tlak citim... ale to moze byt hocicim... 🙂
@maminka142 wau ved mas super graf 🙂 uz sa tesim na tvoje dalsie teplotky ... mna taketo napinaky cakaju asi az o tzyden :D

abriela
26. sep 2011

@backorka ide prec na 2 tyzdne, len leti az 6 lietadlami 😒 . Kedze presne toto bolo minuly rok, uz viem, ze sa velmi v tie dni nevyspim. Spavat budem chodit az nad ranou a v praci budem polomrtva 😀 . Och, ten 6 hodinovy casovy posun.
@leann245 Mozno mas zly test. Ja dostavam mrsku tak 24-26 den. Pred rokmi meskala asi 10 dni. Preco netusim. Lekarka mi vtedy pichla vyvolavacku a mrska dosla. Tebe vezme krv a budes sa tu vytesovat a my ti budeme gratulovat a tesit sa s tebou.

maminka142
26. sep 2011

@abriela no zatial grafafik vyzera fajn, ale už o par dni sa rozhodne 😉 A to P znamena Prostegon- Duphaston 😉 Už drzhy deň neužívam, tak zajtra, pozajtra čakam klesanie 😉