icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
26. sep 2011

@backorka no ja som mala dnes ránko trošku neskôr 😕 A nebojkaj na vianoce, už budeme mať krasne tehotenske bruška 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
26. sep 2011

@meatfly24 no ja už budem vedieť najbližšie tri dni na čom som, teda dufam 😉 Nebojkaj ten tyždeň ubehne rychle 😉

lin123
26. sep 2011

@saranata E vit mam od doktorky, tak preto ho beriem a zial, u mna si merat BT nema vyznam, kedze pracujem na zmeny, skusila som hlienovu metodu,ale ta mi akosi nejde. 🙂
skusame obden a od juna a stale nic..mam nastudovane o alchemilke, tak ju zacnem pit pre dobry pocit, ze nieco este robim..hm...

leann245
26. sep 2011

@abriela si zlata, kiezby to tak bolo...ja neviem, ako to telo funguje, citala som na nete vela prispevkov, kde zeny pisu, ze testy mali negativne a hned nato u lekara im oznamil, ze su v druhom, alebo aj tretom mesiaci...to je ako mozne? Ja by som to takto nesledovala, nechala by som tomu volnejsi priebeh, ale lekar mi povedal, ze ihned po zisteni tehotenstva mam prist a musi mi nasadit liecbu (asi kvoli minulemu potratu). Tak preto to takto denodenne sledujem, aby som nieco nepokazila, ak pridem neskoro. Na druhej strane, ked som tam bola minule, lebo sa mi nezdala moja lutealna faza, tak ten pristup bol taky, ze ved sa snazite dva mesiace a ze ak nebudem tehotna, tak ma chce vidiet az v decembri...tak tam nechcem zas nabehnut, ak nie som tehu, lenze to nemam ako zisit... 😒
A bolo by pekne, keby ste na draheho navrat z dvojtyzdnovej sluzobky cakali uz dvaja 😉

meatfly24
26. sep 2011

@abriela inak co sa tyka jonasa... mne na tej stranke co tu niektora z vas davala ukazalo azu na oktober takze si velmi neviem spatne zhodnotit ci som nahodou nemala termin ale podla tych terminov na dalsie mesiace som tak cca vydedukovala ze by to mohlo teraz vyjst aj mne raz niekto pocital ze kolko budem mat deti aj cez prstienok aj cez karty a mi vysli tri - dve dievcatka a jedne chlpacek s tym ze podla jonasa na tej stranke mi vyslo na tento mesiace dievctko lebo tam je to na striedacku... a podla kariet ktore mi robili v januari mi vyslo ze o desat mesiacov budem cakat bejby 🙂 a podla nejakej teorie ze aky ma vek matka tak ze na ktory krat sa podari by to tiez tenoto mesiac malo vysjt :DDDDDDDDD takze teroia nepustio :D

abriela
26. sep 2011

@leann245 krv ti moze zobrat len sestricka, ked povies, ze ti meska a k lekarovi nemusis ani ist 😀 . Aspon u mojko gynkaca je to tak.

abriela
26. sep 2011

@meatfly24 tolko nahod a podla mna nahoda neexistuje, tak drzim palce aby to tak bolo, uz tento mesiac a narodilo sa krasne zdrave dievcatko 🙂
Ja budem mat dvojcata - vrati sa mi moja Kika 😀 .
Pisala mi tu jedna kocka, 3x potratila a potom sa jej vratili anjeliky v podobe trojcat. Aj ked to je asi des a vyzaduje si to velku trpezlivost.

leann245
26. sep 2011

@abriela tak to mas super...ja som u tohto doktora len od marca, ked som si zobrala kartu z BA do BB...je zlaty,vraj aj velmi dobry odbornik, len ma hrozne vela pacientiek a obcas mam pocit, ze potom sa nestiha venovat tak, ako by som si predstavovala 🙂

abriela
26. sep 2011

@leann245 no aj moj je na tom tak. Preto vela veci riesi sestricka a dostat sa k nemu ked je akutny problem je tazko. No ked som po zakroku mala mrchu 2x za sebou po 14 dnoch, tak som mu proste len zavolala a riesili sme to. Neskusis zavolat, ze ti meska a chces vediet na com si, ved to nieje normalne.
Inak dakujem za prianie, co si napisala este v predchadzajucom prispevku.

meatfly24
26. sep 2011

@leann245 ako je mozne ze ti FF posunie ovulku? podla coho to ta stranka robi? ale inak graf sa mi velmi paci 🙂 a lutealnu fazu mas aj tak nezvycajne dlhu takze kasli na testy vydrz este chvliku a sa testni par dni 🙂 podla mna nic nie je stratene 🙂
@maminka142 joj som velmi zvedava na tento tyzden ze kto pribude 🙂)))) podla mna @leann245 a @maminka142 a dalsi tyzden budem na rade ja a kto sa este ku mne prida:??🙂))
@abriela vsetko je uzz vypocitane :DD
@leann245 inak co sa tyka gynekologa moj je uplne v pohode ale ked som bola na sono v piatok koli tym krcom pri vajecnikoch co som sa lakala ze ci mi cysta nepraskla... tak som mu vravela ze bolesti pretrvavaju od ovulky ay vlastne do dnes dnes je to sice uz slabsie ale som mu hovorila ze vlastne bolesti mam od poyitivneho testu ovulacneho a na mna kukal jak na debila ze ako na co si robim ovu test ze ci mi nesibe... tak som z toho bola prekvapena ze co je na tom akoze zle :/

maminka142
26. sep 2011

@meatfly24 bodaj by si mala pravdu 😀 A možno to s
@leann245 tento tyždeň odštartujeme 😀 😀 😀 Len treba vela trpezlisosti a nebrať to, až tak velmi važne, ja viem, keby sa to tak dalo 😝 Držím palce všetkým 😉

meatfly24
26. sep 2011

@maminka142 presne to si myslim, trab pohodu klud a nemysliet len a len na to :🙂 jednoducho to pride v pravy cas... 🙂 mne sa to nejak lahko hovori dnes... neviem preco ale inak stale stresujem pesimisticky ale teraz som uplne v pohode 🙂 takze posielam vam vsetkym tu moju vnutornu pohodu... na kazdeho sa uusmievam nic ma neboli, co je pre uzasne po tom hroznom tyzdni co som len vracala, bolesit hlavy, vajecnikov seknutie v krizoch a zavrsila som to vcerajsim dnom :/ , takze si to dnes uzivam... 🙂trosku mi je smutno za malickym psikom ale takto je to pre malickeho lepsie... 🙂

meatfly24
26. sep 2011

to je malickeho prva fotka... stale len spinkal...potom sa zobudil hned piškal a potom spravil tri tarbave kroky a opat spinkal 🙂 jak babatko 🙂 a ta druha fotka je s kamosom aby ste si vedeli predstavit aky bol drobilililinky 🙂

meatfly24
26. sep 2011
leann245
26. sep 2011

@abriela mas pravdu, zavolam sestricke a nech ona povie, co mam robit...vsak oni su odbornici, ja sa nebudem sama diagnostikovat 😉

maminka142
26. sep 2011

@meatfly24 ved ja som tiež v pohode, poznam svoje telo a viem, že mrcha je na ceste o take dva dníky, tak ešte nemam prečo stresovať 😉 A prečo ti je smutno za psíkom? Kde ho maš? Prepač, niekedy nestíham všetko čítať 😕 😉

leann245
26. sep 2011

@meatfly24 dakujem 😉 Ako som vyssie pisala, ja by som v klude pockala aj mesiac a potom sa testla, ale nemozem...musim nabehnut k doktorovi hned, ako mam podozrenie na tehu. A FF veru ovulu posuva...mne ju podchvilou posunie z 24.dna na 25.den a naopak, a zas opacne a tak...asi to priebezne upravuje podla vyvoja teplot. A presne viem o com hovoris, ked na teba pozeral ako na vianocny stromcek v lete, ze si robis ovu testy...na mna tak ten moj pozeral, ked som na neho vytasila svoje rucne robene grafy z merania BT a on sa len divne pozrel a povedal, ze to je blbost, uplne nespolahlive... 🙂

maminka142
26. sep 2011

@maminka142 jeeeej aka krasna fotečka 😀 Krasny psík 😉

meatfly24
26. sep 2011

@maminka142 to je na dlho... 🙂 a mam tu sefa tak nemozem tak dlho pisat iba take kratke spravy aby to nebolo podozrive 🙂))) ale je mu tak lepsie... inak ukazuje vam fotky ?

leann245
26. sep 2011

@maminka142 bolo by mi velkym potesenim s tebou odstartovat tuto plodnu septembrovu eru...kočky by sa nasledne urcite pridali 😉

maminka142
26. sep 2011

@meatfly24 jeeeej krasne fotečky 😉 je to krasnučky psík 😉

maminka142
26. sep 2011

@leann245 nebojkaj, odštartujeme to naplno 😀 A ak nie ja, tak aspoň ty 😀 Lebo ja ešte nie som v meškaní mrchy 😕 Ale o dva dni budem mudrejšia 😉 Trošku som si to tu čítala, ale len zbežne, ak ti držím palčeky na tu krvičku, aby to dopadlo podla naších predstáv 😀 😀 😀 A čo sa týka tvojho gyndaka, tak ja som na tom podobne 😅 Je uplne super a naozaj dobry odborník a ma, aj tie najmodernejšie prístroje a hlavne odhalí, všetko včas... Chodia k nemu ludia z celeho slovenska a čo je negatívum, tak to čo aj u tvojho... Aj napriak tomu, že je odborník, niekedy fakt moc nestíha, lebo ma strašne vela ludí 😖 Kedysy sa mi maximalne venoval a teraz, akože nemôžem povedať, že sa mi nevenuje, ale už nema tolko času, ako predtym a už je to ine 😒 Tak ti prajem veeeeeľa šťastia a straaaaaaaaaaaaaašne moc ti držím palčeky 😉

meatfly24
26. sep 2011

@leann245 ako sa nevyjadrujem lebo mi to prislo prirodzene ze ked dietatko planujem tak sa aj sledujem aby som to vedela vystihnut ..ale tak je to lekar ma na to asi zjavne opacny nazor.. je to jeho vec 🙂))

meatfly24
26. sep 2011

@leann245 pocuj dohoda je jasna... tento tyzden vy dve a dalsi ja a este niekto 🙂))

leann245
26. sep 2011

@meatfly24 platiiiiii, na tomto sa s tebou velmi rada dohodnem 😉 som zvedava, kto vyuzije to jedno volne miesto na buduci tyzden 🙂

leann245
26. sep 2011

@maminka142 dakujem pekne, aj ja ti drzim vsetky palceky...silnoooo 😉 musi sa to uz spustit, lebo do konca roka nie je uz vela casu a je nas tu dost...takze pekne postupne sa musime podelit a tehulkovatiet jedna radost 🙂

saranata
26. sep 2011

@backorka no ine a ako krčok by si tam nemala mat, tak to muselo byt ono 😀 😀 😀 😀

saranata
26. sep 2011

@abriela bohvie či sa zadarilo, ved ovula ešte len bude ale kiežby, tento týzden máme pracovný 😀 😀 😀

saranata
26. sep 2011

@leann245 nuž neostáva ti len čakat , aký test si robila?

maminka142
26. sep 2011

@saranata ahojkaj, chcem sa ťa opýtať, keď ty si v takychto veciach zbehnuta 😀 Vedela by si mi poradiť, kde by som kupila malej, taký detský stolík zo stoličkami? Chcem urobiť malej, taky detsky kutik, kde by si mohla kresliť a modelovať 😀 Čo som zatial pokukala, tak som videla, len take umele, akoby zahradne a udalo sa mi to take labilne 😅 A neviem sa rozhodnuť, ake je lepšie 😕 Mam zháňať skor drevenu sadu, alebo plastovu? Drevene by bolo asi praktickejšie, ale ešte som taku nevidela 😅 Čo si o tom myslíš, ty? Ake maš s tym skusenosti? Ďakujem 😉