V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@meatfly24 ved jasne že vyrozprávat sa možeš, ja len aby si to tak nebrala ved to je uplne normálne, ja som tiež chorá teraz tak uvidíme čo to spraví, ja to beriem tak že nič, všetko bude vtedy ked to má byt a nič s tým neurobíš ani keby si čo robila, ale dočkáš sa neboj 🙂 🙂 ked ti z toho už začne prepínat tak to je najhoršie, vtedy už ideš proti telu a nepomožeš tomu vobec 😉
ahojte baby hlavne vam vsetkych chcem zazelat aby sa zadarilo a do vianoc alebo aj skor 🙂 ste si nasli dve ciarky.
Chcela som sa spytat ci mi neviete poradit nieco co by mi pomohlo na cyklus. Ked som prestala brat antiku dosla prva mrcha v pohode len s nejakym 2dnovym meskanim ale ta druha prisla uz za 11dni. Uvidim ako pride dalsia, teda ak pride 😉 a zase budem musiet ist k lekarovi, ale zatial som sa chcela poradit ci by ste mi neodporucili nieco prirodne co by mi pomohlo cyklus upravit. Dakujem za rady a zelam pekny dnik
@maminka142
@lenka112
@leann245
@ivanka12
@backorka
no asi ste to nepozerali nikto , ale je to nádherne, detičky od narodenia v styroch kutoch sveta a ten rodziel , Afrika, Mongolsko, Japonsko , San Francisco,uplne rozlišne svety a staranie sa o babatká, nádhera ...,je to bez komentára, a len čisto zabery ako sa kde od narodenia vyvíjaju deti, ja to mám aj teraz pustene a malá to pozerá 🙂
@barcelonka kvapky femigard ,alebo potom cajik s alchemilky a mysieho chvostika....ja som to pila a spolu s clostylom mi to pomohlo k babatku 😉
@enanena dakujem za rady
@saranata @maminka142 @abriela @meatfly24 @backorka
Dobre ranko zienky, ja by som si ten dokument velmi rada pozrela, ale nenasla som si uz tvoju spravu, tak som to samozrejme nestihla 😒 Skusim pozriet, ci to nebudu opakovat a dam si to nahrat, dakujem pekne za tip, podla popisu to musi byt kraaasny a zaroven zaujimavy dokument 😉 Blahozelam k najlepsie mozne vyuzitym ovulkam a tiez bliziacim sa ovulkam, juuuj, uz nech ratame tehulky...a ti, ktorym nevysli testy na 10DPO nech sa tvaria, akoby si ich ani nerobili, ved to je naozaj hrozne skoro!! Hlavne ziadne depky a hadzanie flinty do zita...ale meatfly24 nam to uz vysvetlila, optimizmus pretrvava, a vyrozpravat sa tu je predsa to najlepsie riesenie a ide sa dalej 🙂 U mna nastala zmena...vcera som mala polhodinovu diskusiu s mojou svokrou, ktora ako som uz spominala 30 rokov presadzuje na slovensku tieto prirodzene metody a rovnako dlho si meria bazalnu teplotu (teda teraz uz asi nie). No a zobrala do parady moj graf a vysledok vidite v linku 😒 Takze mi povedala, ze da ruku do ohna za to, ze mrchajznu dostanem do konca tyzdna (ak vraj nie som tehotna, co nie som, lebo som nechcela rusit zahniezdovanie, ktore sa nekonalo ...vrrrrr). Ten 24.den sa uz skoro spustila ovula, ale kedze mam asi az prilis stresov momentalne, tak sa zbrzdila a prisla az potom. Ono totiz tie poovulacne teploty sa nemaju len zvysit, ale mali by byt podobne...a v mojich cykloch byvaju okolo 36,9 az 37,0, co neboli. Na injekciu nejdem, vraj by mi to uplne rozhodilo hormony...takze opät cakam, juuuuj, ako si ja vytrenujem trpezlivost na tychto nasich zenskych vecickach 😀 😀
TAkze tolko ku mne....prajem vam krasny den a tym, ktori su chori nech sa skoro vyzdravia 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@henrietad ja som oslovila alebo resp, chcela oslovit všetky maminy a snažilky v tejto teme aj som to tam napísala, ale to sa nedá, 🙂 🙂 🙂
je to užasné 🙂
snád to budu opakovat a potom si to aj ostatne nenechajte ujst, je to jeden z mála dokumentov ktoré možem pozerat stále 🙂 a je to dobre aj pre deti , nech vidia ako ziju ostatne deti na svete
@leann245 🙂)) jak krasne si to napisala 🙂 inak taky dlhy graf ako mas ty som asi v zivote nevidela... joj prajem ti aby si uz dostala mrchu lebo toto natahovanie je hrozne... ale tak je super ze sa mas s kym poradit... a to dokonca s odbornickou 🙂
@saranata dakujem vam zienky za vypocutie... 🙂 som rada ze som tu 🙂
@barcelonka nie je zaco 😉
@saranata ono sa to upravi, som si ista, len musim trosku vydrzat, uz je tych nervov na mna vela, citila som to a preto sa nedivim, ze mi to ovplyvnilo aj hormony...tento rok je fakt ze fuuuu a k tomu idem uz 17 mesiacov bez dovolenky (ked neratam vianoce a dovolenku na prestahovanie, kedy som makala jak zerava 🙂 ), takze ono si to vybera svoju dan, uz sa aj citim unavena permanentne...aaaale to sa ide veli rychlo zlepsit, len treba dokoncit byt...ale v tom 2012 byt maminkou urcite stihnem, do vianoc uz mozno nie. Inac ak tento tyzden dostanem menzes, tak sa mi datumy od Jonasa dostavia presne cez vikend, cize cez alebo tesne po mrske...hmmm, no nic, casom sa to musi posunut 🙂 OKrem sarapisu som brala magnezium, B6, babyplan a alchemylku.
@meatfly24 dakujem ti, a tebe zas prajem, aby si tu mrchu nedostala aspon 9 mesiacov 😉 Je to naozaj super, ze som si to s nou mohla rozobrat, lebo uz som za tym hladala vselijake hrozostrasne priciny a naozaj to moze byt cisto len a len stres, vycerpanost a prepinanie sil dlhu dobu...ale dnes ma uz pobolieva brucho ako pred mns, tak to snad pride cim skor 🙂 Ty pekne zotrvavaj v teplotkach, ake mas v grafe prave teraz este veeelmi dlho 😉
INAK PRE VSETKY MAMINY A SNAZILKY ten dokument o ktorom som písala opakuju v stredu 5.10. do 10:40 a potom v piatok 7.10. o 7:55 na FILMBOXe, tak tie čo chcete si to nahrajte alebo čo, lebo fakt to stojí za to vidiet 🙂 🙂 🙂 🙂
@leann245
@meatfly24
@maminka142
@lenka112
@janie80
@ivanka12
@backorka
a ostatne 😀 😀 😀
@saranata ja viem, ale B-vitaminy som mala kvoli zapalu sliznic v utach a magnezium zas preto, ze napomaha vstrebavaniu Becok. No a babyplan su len vitaminy s kyselinou listovou a alchemylka caj. TEraz mi ale pride Gynex, takze budem brat to so sarapisom a obcas alchemylkovy caj...a tod vsjo 🙂
@leann245 jej dakujem... a uz som si povedala ze aj ked pride raz sa svinucha urcite nedostavi... 🙂 ja tebe zelam aby mrcha uz prisla a hlavne aby si si oddyhcla konecne... a hlavne si zober dovcu na par dni aby si aspon trosku odfukla... lebo to urcite nie je dobre takto prepinat sily...a ako si napisala telo sa raz za to "odvdaci" za te stres... takze uz len koli svojmu telu sa daj do pohodicky sprav si nejaky den pre seba uvolni sa a urcite tui to pomoze 🙂 inak nenavrhnes svokre aby sa sem k nam pridala a bude nam radit 🙂 teda dievcatam lebo ja uz nechcem merat 🙂 a inak k tym vitaminkom... ja uz neberiem nic... 🙂kaslem na to 🙂
@leann245 ach jaj, no to ma mrzi, ze to takto dopadlo... je toho na teba naozaj privela, ale vacsinou prave vtedy ked zenam mysli na vsetko len nie na tehu, tak to pride... ale ty dokazes mysliet na vsetko naraz 😀 skoda, ze si sa so svokrou uz skor neporozpravala, mohli ste sa snazit aj pocas zahniezdovania 😉
@meatfly24 inak, nic si z toho nerob, moje telo tiez strajkuje... z krasnych 28 dnovych cylkov mi zrazu skocilo na 33-34 dnove! cakam na tu ovulu ako na lietadlo sky europe co prestalo lietat 😀 😀 😀
@meatfly24 mas uplnu pravdu, telo potrebuje aj oddych, ale to je realne az ked dorobime byt...vidim to tak o dva mesiace, potom uz naozaj realne vypnem aspon na chvilu 🙂 moja svokrusa by velmi rada poradila, ale najskor by museli predlzit dni...uz teraz robi 3 uväzky naraz a oddnes je este aj primarka, plus je v zdravotnickych odboroch a proste robi milion veci, preto som sa aj ja k nej dostala az vcera 🙂
@backorka krasne si to vystihla, skoda je, ze naozaj dokazem mysliet a robit sto veci naraz...telo ma na to opacny nazor a asi by radsej robilo naraz len 50 😀 Ale to zas bude fajn, teraz vkladam velku tehulkovsku nadej do vas, tak ma nesklamte 😉
@saranata voci femibion nemam absolutne ziadne vyhrady, este som sa tym ani nezaoberala...mam pocit, ze je to na inej baze ako sarapis...to mi pride skor ako take vitaminy a sarapis ako na upravu hormonov...preto som sa rozhodla pre sarapis. A babyplan mam kupene dve balenia, len preto to beriem...a ten gynex je zas uplne z ineho sudka, skus si pozriet na nete 🙂 Inac super, ze si nasla, kedy to davaju, dakujem, urcite si to rada pozriem, uz mam v mobile pripomienku, aby som to nezabudla dat nahravat 🙂
@leann245 nie ved to hovorím ako aby si to brala ku sarapisu , femibion 800 su len vitamíny a kyselina listová, nie namiesto sarapisu, zle si ma pochopila
babyplan sa podla mojho lekára rýchlo vylučuje z tela, femibion má postupne uvolnovanie čo je doležite hlavne kvoli kyseline listovej 🙂
@meatfly24 Haha tomu ver, dnes idem minut posledny z 10tich! Tak uz by tam mohli byt // ako svet, nech nemusim zajtra kupovat... podotykam, ze jeden test ocikal mm, ze ci ma aj on ovulu, a nema 😀 😀 😀
@leann245 vies co, ja tiez do seba tento mesiac vkladam velku nadej... strasne by som chcela na Vianoce moje babky prekvapit malinkatym bruskom, to by bolo take krasne, strasne by sa tesili 🙂
@maminka142 no dva dni mns asi nie je uplne ok, ale zase ani vačší problem , možno sa ti len mení cyklus

inak baby moje telo ked sa tak bude spravat tak s nim rusim vsetky zmluvy lebo ako min mesiac som bola chora pred mrchou ... teraz mi ma mrcha prist opat som chora... joj dost mam problem zit so silnou mrchou a bolestami a do teoho este hnusna nadcha ci co to je ...