icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

tatiankaba
4. okt 2011

@abriela No to nie je teda nic prijemne, ja som mala take cviky na doma, 10min pred spanim a dost to pomahalo, tiez mi ich naordinoval fyzioterapeut. Ja som mavala tiez dost problemy, ze ani na nohu som nemohla doslapnut, teraz je to uz klop-klop-klop lepsie 🙂

saranata
4. okt 2011

@backorka my nemáme problemy v sexe absolutne, len ked sme sa snažili už takmer rok a prišli prve nervy z toho že sa nedarí tak sa odzrkadlilo aj v sexe, a rok je dlhá doba, a posledne mesiace sa riešilo už len kedy a to milovanie stratilo tu príchut ktoru to malo mat-aj ked stálo to za to kedže máme krásnu druhu dceru 🙂 🙂 🙂

teraz je to bez problemov , neriešim ráno že drahý je ovula ideme na to, ani nevie kedy ju mám , tieto veci s ním teraz vobec neriešim , lebo nie je dovod, druhe sme velmi chceli a po tých rokoch sme sa nevedeli dočkat ale teraz je to iné , ja som vlastne stále nastavená že to nevyjde už , a ked áno tak budem prestastná
nikto o tom nevie, nie je to pre mna stresujuce ako vtedy

abriela
4. okt 2011

@backorka tak predstavy asi vyuzima aj ten moj. Musim sa ho spytat.
Ja mam z neho pocit, ze on je pripraveny stale 😀 . Rána su asi u kazdeho take, ale jemu staci, ze ma aj cez den pohladi a nastroj je uz v pozore 😀 .
Jun sme mali asi taky, ze to bolo skoro kazdy den. V grafe je sice len 25X, lebo 3X na den sa nedaju dat a cely cyklus mal 27 dní.

lenkalela
4. okt 2011

@abriela aj moj manzel je taky.ale budme radi🙂

saranata
4. okt 2011

@abriela moj muž má tiež takéto obdobia, ale ja teda nie, celý den s detmi , v noci vstávam na dojčenie a ešte všetko okolo toho tak to ani nejde, ale myslím že zatial sexuálne žijeme nadpriemerne čo počuvam od mojich známych , takže zatial je to ok 😀 😀 😀

backorka
4. okt 2011

@abriela tak my sme takyto neboli ani na zaciatku vztahu, mne staci aj raz do tyzdna ale poriadne 😀 no ale kedze pri takom tempe by som neotehotnela, tak sa to muselo zmenit 😀
@saranata to je dobre ze si vnutorne v pohode, ved sa ani necudujem kedze uz mas doma dve dcerky, my zatial bezdetne sme nerovznejsie, teda ja urcite 😀

saranata
4. okt 2011

@backorka ja viem ako vám je , ver mi 😉
teraz je to zatial takto ,ja neviem možno ked sa rok nepodarí tak mi to bude luto, ale naozaj zatial možem prehlásit že je to v pohode, tretí mesiac skusame a vobec to neriešim lebo viem že to nevyjde hned , je tam nejaké to % toho že sa to može a nemusí podarit a tak to aj beriem
ale ver že to príde u vás, detičky budete mat a uvidíš že to stálo za to aj tie nervy a strach z toho či sa podarí

abriela
4. okt 2011

@saranata @lenkalela @backorka Mne by tiez asi stacilo 1-2x za tyzden 😀 a co pocuvam kamosky- rovesnicky, tak veru tesme sa, ze je to vobec tak ako je.
Ked som nemala vztah, vravela som im, poslite mi svojich muzov. Maloktora kamoska spava s muzom v jednej posteli. V posteli spia deti s mamkou a mm su vedla v izbe 🙂 . Ked chlap nieco chce, reakcie su, zas otvavoval. Ale vsetky kamosky maju deticky a dalsie uz velmi neplanuju.

saranata
4. okt 2011

@abriela ja planujem a spávame spolu,. len v noci odbieham malu dojčit k nej do izby,
som toho názoru že ak manželia začnu spávat oddelene je to začiatok konca, aj ked niektorým párom to pomože 🙂

backorka
4. okt 2011

@saranata tu poznam, chodim si tam merat termin porodu 😀
@abriela ejha, neviem si predstavit ze by sme spali oddelene, ked nie sme v noci spolu, napr ze je mm vonku, alebo odcestovany, tak ja niekedy ani neviem zaspat... no a deti v posteli, na to mam taky nazor ze obcas ok, ale nie stale! samozrejme realita u nas bude asi ina, ked tie deti naozaj budu 🙂
Inak ja mam pocit, ze moji rodicia maju pestrejsi sexualny zivot ako my 😀 ja cakam kym budem mat 30, vtedy to len zacne 😀 😀 😀

saranata
4. okt 2011

@backorka tz už riešiš termín porodu? nejako obrátene na to ideš 😀 😀 😀 😀 ale viem srandu si robím 🙂
a na tu postel ked budeš mat deti tak budeš mat iný pohlad, ja sice malu zoberiem do postele a nakojím a potom ide naspat do postielky
a teraz už ked má svoju izbu tak to je už vyriešene , ale ked bola menšia a muž bol preč tak spala somnou...obidve tak spali somnou

lenkalela
4. okt 2011

@backorka inak aj ja som zacala byt az po 30tke aktivnejsia a nejako viacej si to v posteli uzivat a vychutnavat ,nieco na tom naozaj bude🙂

abriela
4. okt 2011

@saranata kamosky maju v pohode manzelstva. Aspon to tak tvrdia, ked sa raz za rok stretneme. Vstavat a dojcit vedla - asi namahave, ale podla mna prospesne.
@backorka s tou 30 suhlasim. Ja si to teraz uzivam asi ako nikdy predtym 😀

saranata
4. okt 2011

@abriela ako som písala backorke ked bola malilinká bola s nami , teraz už jej vyhovuje že je v izbe sama , lepšie spinká, a dá sa to zvládnut, ved nemám 46 izbovu vilu 😀 😀 😀 😀 😀

backorka
4. okt 2011

@abriela @lenkalela takze je pravda co pisu v casakoch, tak to sa tesim 🙂
@saranata to len sondujem ake znamenie by to zrovna bolo, teraz vychadza racik, levik az o mesiac... inak, tak to je ina vec ze uz ti spava v inej izbe, moj synovec asi este stale spava v spalni v postielke, ak uz nahodou nie, tak minimalne do 3,5 roka tam spal... to by som fakt nechcela ...

saranata
4. okt 2011

@backorka ja by som ich zase mala najradšej pri sebe stále, ale sme tu ešte aj my dvaja ,a je pravda že dieta lepšie spí ked ho nikto neruší, ale ja tam s nou som ked ma potrebuje takže je to ok

meatfly24
4. okt 2011

dievcaaata pomoc ... neuveritelne ma picha vo vajecnikoch... som pred mrchou... ale takto mi este nebolo... taketo bolesti pocitujem prvy krat... co to moze byt????

saranata
4. okt 2011

@meatfly24 kolký den cyklu si?

meatfly24
4. okt 2011

@saranata 28DC

ivanka12
4. okt 2011

ahojte dievcata, tak ja hlasim 1DC 🙂 rano som to nejak aj tusila, lebo teplotka bola mensia, uz len 36,5 🙂

leann245
4. okt 2011

Pomooooc, nech sa uz tie kramy spustia...lebo inac zjem vsetko, co nie je dost rychle aby predo mnou uslo...a ked mam v tomto stave chut na cokolvek, tak viem byt veeelmi rychla! 😀 😀

ivanka12
4. okt 2011

@leann245 😀 už to určite čochvíľa príde, neboj nič 😉 ja už do seba ládujem sladkosti 😀

leann245
4. okt 2011

@ivanka12 jeej, pozeram, ze ty si 1 DC. Mne dnes klesla teplota na 36,6 a to je moja typicka menzesova teplota...uz to aj citim v bruchu ale nie a nie sa to spustit...zjedla som vsetko, co som mala v kancelarii, inokedy by mi uz bolo z toho zle a teraz??? Som proste stale hladna, je to vobec mozne? 😉 🙂 Tak vidim, ze my dve budeme mat tento cyklus s rovnakym zaciatkom...a pevne verim, ze aj s rovnakym uspechom uz dalsia mrchajzna nepride 😉

ivanka12
4. okt 2011

@leann245 v to verim aj ja 😉 no ja som uz doobedu rozmyslala ze ak mi nepridu tak si otvorim cervene vinko, ale ani nebolo treba 😀 len dufam ze do piatku mi skoncia, lebo s manzelom ideme na welness vikend a to by som s kramami nerada 😖

leann245
4. okt 2011

@ivanka12 to je pravda...welness s kramami nic moc...daj si to vinko aj tak vecer, roztiahne cievy a mozno ti skor skoncia 🙂

lenkalela
4. okt 2011

@meatfly24 mozno si prechladla ..neviem

leann245
4. okt 2011

@meatfly24 aj ty budes kramovat so mnou a ivankou12? 🙂 Neboj, tie vajecniky su podla mna len signalom prichadzajucej mrsky...tak nech sa nam to uz postpusta a mame co najskor po tom 🙂

abriela
4. okt 2011

@leann245 som na tom podobne. Len jem a jem. Na obed som sa najedla do prasknutia, ale aj tak este mila, cokolada, jogurt. Dosla som domov a pokracujem. Musim ist radsej do obchodu, aby som stale len nejedla.
U mna take stavy byvaju tak 5 dni pred mrchou 🙂. A okrem toho sa v noci potim a nespim.

lenka112
4. okt 2011

@saranata Musím povedať drahému aby nezabudol 🙂